Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Samen met de peuter de wereld ontdekken”

Mijn kleine meid is gewoon alweer twee jaartjes oud geworden. Ze is nu geen dreumes meer, maar een heuse peuter met al haar eigenaardige kuren. Een nieuwe leeftijd betekent ook een nieuwe groep op het kinderdagverblijf. Vorige week mocht ze al een paar halve dagen wennen en vandaag ging ze dan voor het eerst echt naar de nieuwe groep “de Speurneuzen” Eindelijk kan ze weer met leeftijdgenootjes en oudere kindjes (anders dan haar zus) spelen. Mijn kleine meisje wordt zo groot!

Veerle is steeds meer aan het ontdekken van haar omgeving en haar mogelijkheden. Nog even en ze zal net zoals haar vader de wereld gaan ontdekken. Ik vind dat wel een eng idee, dat mijn meisje misschien met backpack en al verre landen wil gaan bezoeken. Gelukkig is dat nog ver in de toekomst en kan ik haar nu gewoon verblijden met het idee van andere werelddelen.

Hallo wereld!
De wereldbol van Fisher-Price helpt daar goed bij. Spelenderwijs leren kinderen dan niet alleen over  andere werelddelen, maar ook over de dieren die daar leven en over de lokale muziek.

Er zijn 7 dierenknopjes op de wereldbol om meer te leren over de werelddelen, dieren, groeten en muziek die je als kleine ontdekkingsreiziger onderweg tegenkomt! Op de steun van de wereldbol zit een schuifknopje met drie symbolen ernaast. Elk symbool staat voor een niveau:
• Niveau 1 – Leren: leert kinderen meer over groeten van over de hele wereld , dieren en dierengeluidjes.
• Niveau 2 – ontdekken: Simpele vragen helpen kindjes om de wereld te ontdekken en de verschillende dieren te vinden .
• Niveau 3 – Fantasie: leuke liedjes over het reizen stimuleren het eerste rollenspel.
Hoe vaker je op een knopje op de wereldbol drukt hoe meer weetjes of geluiden er verteld worden. Ook als je de bol zelf draait word je verblijd met bijvoorbeeld een liedje over de begroetingen in een buitenlandse taal of over de oceaan. Het boekje op de steun kan je ook doorbladeren om meer over de vervoersmiddelen te leren in niveau 1 of over wat je meeneemt in niveau 2.

De wereldbol is bedoeld om mee te groeien met het kind. Fisher-Price is dan ook bekend om haar Meegroeispeelgoed-technologie. De ouder kiest zelf het niveau dat het best bij het kindje past, maar heeft ook de mogelijkheid de kleine extra uit te dagen met een hoger niveau. Kortom, mede door de meer dan 100 geluidjes, liedjes, melodietjes en zinnetjes gegarandeerd uren interactief leer- en speelplezier voor de peuter.

Winactie
Deze geweldige wereldbol van Fisher-Price t.w.v. € 48,95 is de eerste winactie van het peuterwinfeestje samen met Joyce. Wil je kans maken op dit fantastische stuk speelgoed? Laat dan in een reactie achter dat je mee doet en like het bericht. Delen wordt gewaardeerd, maar is geen verplichting. De actie loopt tot en met 7 april 2017. De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina. (Klik hier voor de winactievoorwaarden). Joyce heeft uiteraard ook een leuke winactie online vandaag. De hint: een essential voor een ieder die een wereldreis wil maken.

De wereldbol is onder andere hier te koop.

Facebook Comments

«

»

48 COMMENTS
 • Jose

  3 jaar ago

  Wow dit zou onze kleine vent geweldig vinden.
  We doen graag mee☺

 • elisabeth maria martina

  3 jaar ago

  wat een origineel kado, ik doe heel graag mee

 • Kelly

  3 jaar ago

  Wat een leukerd! Mijn vriend is aardrijskunde leraar dus ik weet niet wie er meer mee zou spelen, ons zoontje van bijna 2 of hij! 😀 Ik doe zeker mee voor mijn twee mannen :p.

 • Luisa

  3 jaar ago

  Heel graag, ik doe mee! Educatief speelgoed is heel belangrijk!

 • Sab

  3 jaar ago

  Ohhh dit is superleuk voor mijn zoontje Dex van twee. Vooral omdat het educatief is vindt mama het weer leuk:). Gaaf ik ga heel hard duimen!!

 • Danny

  3 jaar ago

  Ik doe nooit mee met een prijsvraag maar dit is zo gaaf voor mijn zoontje dat ik het gewoon eens ga proberen. Ik ben papa van heel lief zoontje van twee en alles wat geluid maakt vindt hij helemaal geweldig haha

 • Anna

  3 jaar ago

  Jaaaaaaa te gek! Ik doe graag mee voor mijn dochter Julia..

  Facebook: An Na

 • Kelly Aarts

  3 jaar ago

  Wat leuk deze wereldbol! Onze jongste dochter is een vrolijke peuter. Het nadeel van de jongste zijn, is dat je eigenlijk weinig nieuw speelgoed meer krijgt, want er is al zoveel in huis. Maar wat zou ze deze leuk vinden, dus doe graag voor haar mee!

 • Patricia Okker

  3 jaar ago

  Super leuk voor zowel mijn oudste als mijn jongste! Kunnen ze dan samen mee spelen.

 • Femke Dekker

  3 jaar ago

  Wauw … deze is gaaf voor mijn drie kids. ik zou ze er graag blij mee verrassen!

 • lenny

  3 jaar ago

  Dit zou een leuk verjaardagscadeau voor onze jongste zijn

 • Jamila

  3 jaar ago

  Wat een leuke actie ik doe graag mee voor mijn dochtertje van 2 het zou haar ook kunnen helpen met haar taalachterstand

 • ellen

  3 jaar ago

  Geweldige winactie! En nog gefeliciteerd.
  Ook al is mijn dochter net 4 geworden toch doe ik graag mee met deze actie want hij lijkt me ook voor kleuters zeer leerzaam.

 • Nicole

  3 jaar ago

  Leuke actie! Ik doe graag mee voor ons zoontje 🙂

 • Christin@

  3 jaar ago

  Ik heb geen Facebook maar doe graag mee .

 • Iris

  3 jaar ago

  Oh, wauw, die zou onze zoon helemaal te gek vinden! Ik doe graag mee, maar heb helaas geen Facebook

 • melissa

  3 jaar ago

  Wat leuk en leerzaam! Ik doe graag mee en ga nu snel naar FB 🙂 Fijne zonnige dag gewenst!

 • Nadia

  3 jaar ago

  Wat gaaf! Hij staat hier op het verlanglijstje voor de kleine man… Ik doe graag mee!

 • Floor Verseveldt

  3 jaar ago

  Wat een leuke actie! Gefeliciteerd met je met je dochter. Ik wil graag mee doen voor mijn zoontje van 16 maanden

 • Lieke van Veen

  3 jaar ago

  Geweldig ik doe heel graag mee om deze te winnen voor de verjaardag van mijn kleine neefje.

  Ik volg jou al een tijd op facebook (lieke van veen) en heb dit bericht geliked en gedeeld.

 • Claudia Diependaal

  3 jaar ago

  Wow ik doe heel erg graag mee voor deze mooie wereldbol.

 • duane van Thillo

  3 jaar ago

  Wow kijk nou wat leukleukleuk voor me zoontje! Hij is ook bijna jarig en verjaardagskado tje zit er niet in . Zou dit gaaf zijn om te winnen.

 • Tamara

  3 jaar ago

  We doen heel graag mee voor onze kleine wereldontdekker!

 • Kool Family

  3 jaar ago

  Waaw! Wij zijn met onze familie grote fan van Fisher Price en deze wereldbol hebben we nog niet. Met onze 2 zoontjes die helemaal into-dieren zijn, maak ik heel graag plaats voor deze vrolijke bol waarmee de jongens samen kunnen spelen…

 • Bodil

  3 jaar ago

  Gefeliciteerd!!!
  Onze dochter (van ook net 2) zou dit echt geweldig vinden! Daar doe ik dan ook heel graag voor mee (zonder Facebook) 😀

 • Sharon de Ridder

  3 jaar ago

  Wat een leuk product! Ik doe graag mee voor de bijna-peuter van vrienden 🙂

 • Alyt van der Heide

  3 jaar ago

  Doe heel graag mee. Wil met mijn dochters de hele wereld gaan ontdekken.
  Mijn oudtse dochter heeft ook een slaapkamer met een werelds thema.
  Past er prachtig bij

 • Linda Post

  3 jaar ago

  Deze is gaaf! Hier wil ik zelf wel mee spelen haha.
  Ik maak graag kans!

 • Marian B

  3 jaar ago

  Alsnog gefeliciteerd met de 2e verjaardag van je dochter! Leuk en lief zo’n peuterwinfeestje 🙂 Deze wereldbol lijkt me echt heel fijn speelgoed voor mijn meisje die druk bezig is om de wereld te ontdekken! Volg ook op Bloglovin en gedeeld op G+.

 • Marieke Flikweert

  3 jaar ago

  Die wereldbol staat hier op het verlanglijstje. Winnen mag natuurlijk ook 😉 Ik doe graag mee voor Elin en Joas.

 • Marieke Flikweert

  3 jaar ago

  En natuurlijk van harte gefeliciteerd met Veerle!

 • Miekske Dingens

  3 jaar ago

  Een leuke en leerrijke actie, waar ik graag aan mee doen <3

 • Betti

  3 jaar ago

  Doe graag mee

 • Les

  3 jaar ago

  Wauw!!! Gaaf!! Deze kenden we nog niet! Doen heel graag mee hoor dit is echt tof voor onze kids

 • Sabine Flothuis

  3 jaar ago

  Gefeliciteerd!!!! En wat is dit GAAF zeg…
  Mijn kleine man wordt binnenkort twee jaar en dit zou wel een super leuk cadeau zijn…
  Leuk en erg leerzaam!!

 • Evelien Hack

  3 jaar ago

  Lijkt me een super idee om samen met Victor te doen!

 • Annie Eggink

  3 jaar ago

  Het lijkt me leuk om samen met mijn kleinkinderen de wereld te ontdekken!

 • Corinne

  3 jaar ago

  Wat een fijn cadeau voor het leukste ventje van de wereld – mijn ukkepuk Lennon. Ik doe graag mee 🙂

 • Evi Huys

  3 jaar ago

  Wat een leuke actie! Daar zou mijn kleine ontdekkingsreiziger wel heel blij mee zijn 🙂

 • Mientje Lok

  3 jaar ago

  Wat een geweldig leuke prijs!! Ik maak graag kans!

 • Manon van Leijenhorst

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn dochters. Geweldig mooi cadeau en nog leerzaam ook.

 • Goele Huysegoms

  3 jaar ago

  Ik doe heel graag mee.

 • Annemieke

  3 jaar ago

  Supergaaf! Ik doe graag mee 🙂

 • brants

  3 jaar ago

  leuk, doe graag mee voor mijn kleinzoontje

 • kempenaers

  3 jaar ago

  wat een leuke actie, daar kan mijn kleinzoontje wel iets van leren

 • Oma Will

  3 jaar ago

  Leuke Paashop.
  Met deze wereldbol kan mijn kleindochter de wereld leren kennen.
  Leuk speelgoed, leren en spelen.
  Ik zou graag meedoen, maar heb geen Facebook.
  Wel wat laat, maar nog van harte gefeliciteerd met je dochters 2e verjaardag.
  Fijne Paasdagen en nu weer verder hoppen.

  • Oma Will

   3 jaar ago

   Sorry, foutje, deze winactie had niets te maken met de Paashop.

 • Patricia

  3 jaar ago

  Gefeliciteerd met jouw meisje! ik zou ook graag een klein meisje hiermee blij willen maken: mijn nichtje!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Complete surrender 😍
 • Kijk eens wie er wakker is 😍 #nogwelaandezuurstof #langewegtegaan #zekomterwel
 • Zo dol op dit meisje 😍
 • We mochten even knuffelen!
 • De kleine is afgelopen donderdag geboren, maar ligt helaas sindsdien op de IC. Op mijn blog leg ik uit wat er aan de hand is. Maar ben dus wat stiller voor nu.
 • Sanne zes jaar geleden. Onherkenbaar gewoon!
 • #40weekspregnant #duedate #expectinganydaynow
 • Jep. Nog steeds zwanger #linkinbio

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Gastblog nano: de eerste mijlpaal en de eerste ontmoeting

Yes! Ik ben alweer twaalf weekjes oud geworden vandaag. Dat ...

Sluiten