Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Een boodschap van de Sint en winactie”

Wat is het toch heerlijk dat Sinterklaas weer in ons landje is. Wat is het nog heerlijker, dat mijn peuter Sanne nu ook bewust is van het feestje rond deze man en daar zichtbaar van geniet. Afgelopen weekend heeft ze voor het eerst waar haar schoentje gezet en daarbij heel hard Sinterklaas Kapoentje gezongen. Eerder die dag was ze al met haar opa en oma naar de intocht van de Goedheiligman geweest en daar was ze erg van onder de indruk volgens mijn schoonouders.

Er zal een tijd komen dat ze vragen over Sinterklaas gaat stellen. Waarom komt hij bij sommige kindjes thuis langs en bij anderen niet? Tja, er zijn nou eenmaal zo ontzettend veel kinderen dat het onmogelijk is om bij iedereen langs te gaan. Ik vond dat vroeger zelf altijd een stom argument. Maar toen was er ook nog niet de Video van Sint.

1411

Misschien heb je het al eerder voorbij zien komen, de Video van Sint. Voor Sanne en Veerle mocht ik deze leuke gepersonaliseerde videoboodschap proberen. Het werkte allemaal vrij simpel. Je geeft de namen, het geslacht en de leeftijd van je kinderen door. Voor de ouders en grootouders kan het trouwens ook ingevuld worden. Daarna kan je kiezen uit behoorlijk wat complimenten en hobby’s om het verhaal compleet te maken. Ik koos bijvoorbeeld “voor het eerst op de grote wc plassen” voor Sanne en “de eerste stapjes zetten” voor Veerle. Alle gekozen informatie wordt samen met  de foto’s vervolgens tot één vloeiend geheel verwerkt.

151121511

Inmiddels heb ik de video al mogen ontvangen en ook ingezien. Ik ben nu dubbel enthousiast! Allereerst is het echt een mooie afgewerkte video, dus de kwaliteit is helemaal in orde. Wat het nog meer bijzonder maakte was het effect dat de boodschap had op de kinderen. De persoonlijke aandacht van de Sint vonden ze prachtig! Dus als je dit jaar geen Sint over de vloer hebt, is de Video van Sint een uitstekend en betaalbaar alternatief.  Elk kindje verdient toch een beetje aandacht van de Goedheiligman?

Soms voel ik me ook wel een Sinterklaas, want ook nu zal ik iemand blij maken. Welke papa of mama wil ook zo’n persoonlijke boodschap van de Sint ontvangen? Je maakt kans door onder dit bericht een reactie achter te laten. Ik zou het overigens erg op prijs stellen als je het bericht op de facebookpagina een like geeft, deelt of een reactie achterlaat. Het is niet verplicht! De winnaar wordt daar ook over een week bekend gemaakt. Heb je geen facebook? Zet dat even in je reactie erbij, zodat ik je kan bereiken op een andere manier.

 

 

 

 

 

Facebook Comments

«

»

11 COMMENTS
 • Marcia Kan

  3 jaar ago

  Jaaaa, superleuke actie!!! Waag graag een kansje voor mijn meiden! Onze oudste dochter Elisa is 8 jaar en gelooft nog in Sinterklaas. Waarschijnlijk voor het laatste jaar helaas… Daarom zou ik dit jaar nog even alles uit de kast willen trekken voor een spetterend Sinterklaasfeest. Met deze dvd gaat dat vast helemaal goed komen!!

 • Heidie van der Steeg

  3 jaar ago

  Dat lijkt me echt ontzettend leuk om aar de kinderen mee te verrassen. Ze zijn 6 en 4 en geloven nu natuurlijk volop. Volgend jaar is dat nog maar de vraag voor de oudste natuurlijk. Dit weekend zijn beide voortanden (2 dagen achter elkaar) van mijn zoon uitgevallen. Hoe grappig zou het zijn als ik zo’n leuke van hem met zijn “fietsenrek” in die Sint-video zou kunnen verwerken! Ik ga duimen dat ik ze daarmee mag verrassen.

 • Patricia Okker

  3 jaar ago

  Het lijkt me super leuk om mijn oudste hiermee te verrassen. Hij zit sinds kort op de basisschool en dat is heel leuk maar ook vermoeiend voor hem. Hij was dit weekend zo moe (en boos daardoor, lang leve de peuterpuberteit) dat hij niet mee wilde naar de sinterklaas intocht. Zijn jongere broertje is wel geweest. Het lijkt me fijn om hem zo te kunnen verrassen.

 • Marieke Matthew Slater

  3 jaar ago

  DIt zou zo leuk zijn voor mijn jochies. De Sint komt niet bij ons thuis. Zou leuk zijn als hij wel wat wil vertellen tegen mijn zoontjes Skye en Jace. Ik hoop het zo.

 • Michel Henrichs

  3 jaar ago

  Dit lijkt mij geweldig voor mijn kinderen. Een persoonlijke videoboodschap van de Sint. Deze dvd geen meteen een hele leukd invulling aan Pakjesavond.

 • Jolanda

  3 jaar ago

  Lijkt me superprijs om te winnen voor mijn zoon van 5 en dochter van 3. Ze zullen enorm verrast zijn als Sint wat tegen hun zegt!

 • patricia koster

  3 jaar ago

  Dit zou geweldig zijn voor mijn zoontjes Vooral voor de oudste van 3 jaar oud. Hij heeft dit jaar veel veranderingen doorgemaakt waaronder een overstap naar een andere peuterspeelzaal waar hij nu ineens 3 hele dagen naartoe moet. Hij heeft dit jaar voor het eerst de sint in het echt gezien, en vond dat erg spannend. Ik denk dat hij het fantastisch zou vinden als hij en zijn broertje toegesproken zouden worden.

 • Dorien

  3 jaar ago

  Lijkt me erg leuk voor onze twee kinderen! Een hele ervaring, Sinterklaas die toespreekt en dan cadeautjes uitpakken!

 • mieke stam

  3 jaar ago

  Oh dit is echt ideaal voor Xander! hij vindt het hele Sinterklaas gebeuren erg leuk maar ook wel erg eng. Met de intocht bij ons in het dorp was hij doodsbang voor zwarte piet. Terwijl hij thuis nog zo enthousiast aan het zingen was. Ik denk dat hij met een veilige video thuis erg blij zal zijn <3

 • Marian

  3 jaar ago

  Leuk! Vooral voor mijn zoontje die net grote broer is geworden. Hij is erg lief en trots op zijn zusje. Daar kunnen we wel wat mee in de video.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Leuke Sinterklaaswinacties ⋆ Melissaschrijft on november 15, 2016
 • Instagram
  • Vond ik deze ineens tussen mijn foto’s 😂 #selfie
  • Me and minime
  • Even geen schoolwerk, want het is weekend. Maandag gaan we er weer fris tegenaan. We blijven positief! #Corona #thuisonderwijs #quarantine #scholendicht #mamaisjuf
  • Mijn heerlijke bollie 😍
  • Even tussendoor wat uitwaaien
  • Zou dit een voorbode voor de rest van het onderwijs zijn? #corona #thuisonderwijs #scholendicht
  • Was een heerlijke middag met @mamasliefste en @lisetteschrijft bij @dekoperenkat in #Delft.
  • Lekker in dromenland 😍. Mijn mooie dochter. En ja, ze heeft berg op haar hoofdje en een ooievaarsbeet op haar ogen, maar ik vind haar nog steeds prachtig.

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Kleine meisjes worden groot: de zindelijkheid

  Het heeft even geduurd, maar het is eindelijk zo ver! ...

  Sluiten