Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Een nieuwe manier van kleuren met de Coloring Roll”

Een paar weken terug liep ik op de beurs, genaamd de Kleine Fabriek. Dit is een halfjaarlijkse beurs waar alle nieuwe kinderkleding collecties getoond worden, maar waar ook veel speelgoed geshowd wordt. De afgelopen keer ontdekte ik daar de Belgische speelgoed leverancier Bertoy. Met haar negen verschillende merken heeft het een flink uitgebreid assortiment aan artikelen voor kinderen. Bij Bertoy zelf kan je als bedrijf speelgoed inkopen, maar als consument ben je toch aangewezen op de verkopende locaties in Nederland en België. Wat er nou zo bijzonder aan het speelgoed is? Het is gewoon anders dan het reguliere speelgoed wat je in de bekende speelgoedzaken kan vinden. Als je dus op zoek bent naar een origineel kado dan zou ik je aanraden eens bij één van de winkels een kijkje te nemen.

Het leuke bericht is dat ik van Bertoy een aantal producten heb ontvangen om te testen, maar ook om mijn lezers blij mee te maken. En je weet hoeveel ik daar van houd. Twee weken geleden heb ik al het eerste product van ze online gezet. Herinner je het poppenhuis van Krooom? Dat is één van de merken en dus ook één van de artikelen van Bertoy.

 

Coloring roll van Mudpuppy
Als je een volger bent op mijn Instagram had je het product van eerder vandaag al kunnen spotten. Van het merk Mudpuppy probeerden wij de Coloring Roll. Dit is eigenlijk gewoon een paar meter lange kleurplaat. Ik was wellicht wat sceptisch over de mate van leukheid, maar ben gelukkig weer eens aangenaam verrast. De voordelen van zo’n lange kleurplaat zijn namelijk:

 • er is lang en veel kleurplezier
 • je kan met meerdere kinderen tegelijkertijd kleuren
 • je kan de hele tafel ermee bedekken. Ook leuk als tafelkleed voor een kinderfeestje
 • je rolt het weer makkelijk op
 • het leidt tot samenwerking van de kinderen

Al met al een simpel en toch erg leuk product. Je vraagt je af waarom je het niet zelf verzonnen hebt ;-).

Winactie gesloten
Uiteraard heb ik een extra rol gekregen voor één van mijn lezers. Maak kans op de Coloring Roll met thema “Ter land, ter zee, in de lucht”. Je doet mee mee door een reactie achter te laten en het bericht te liken. Delen wordt gewaardeerd, maar is geen verplichting. De actie loopt tot en met 4 maart 2017. De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina. (Klik hier voor de winactievoorwaarden)

 

Facebook Comments

«

»

6 COMMENTS
 • Cindy Jerphanion

  3 jaar ago

  Tof met mijn 3 kinderen! voor 1e verjaardag van mijn jongste dochtertje lili

 • Marieke Flikweert

  3 jaar ago

  Superleuk voor mijn kinderen. Ik doe graag mee!

 • Linda Raaijmakers

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee voor onze tweeling, dat scheelt een hoop gevecht en geklier hahaha

 • Anna

  3 jaar ago

  Super leuk! Heel creatief! Ik doe graag mee

 • Michael noo

  3 jaar ago

  Daar weten ze hier wel raad mee. Super leuk om hier kans op te maken

 • Lieke van Veen

  3 jaar ago

  Heel erg leuk ik doe heel graag mee om deze colouring roll te winnen.

  Ik volg je ook op facebook (lieke van veen) en heb dit bericht geliked.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Me and minime
 • Even geen schoolwerk, want het is weekend. Maandag gaan we er weer fris tegenaan. We blijven positief! #Corona #thuisonderwijs #quarantine #scholendicht #mamaisjuf
 • Mijn heerlijke bollie 😍
 • Even tussendoor wat uitwaaien
 • Zou dit een voorbode voor de rest van het onderwijs zijn? #corona #thuisonderwijs #scholendicht
 • Was een heerlijke middag met @mamasliefste en @lisetteschrijft bij @dekoperenkat in #Delft.
 • Lekker in dromenland 😍. Mijn mooie dochter. En ja, ze heeft berg op haar hoofdje en een ooievaarsbeet op haar ogen, maar ik vind haar nog steeds prachtig.
 • Kind nummer vier en dan toch aan de draagdoek gegaan. Wie had dat ooit verwacht? Het knopen was even een behendigheidje, maar het gaat steeds sneller. Dankjewel @jesuisbaby en @with_a_touch_of_rose voor de spoedcursus. Mama en ik kind zijn blij!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
In vogelvlucht over de negenmaandenbeurs 2017

Ik heb me er toch weer aan gewaagd dit jaar. ...

Sluiten