TOP
leeftijd 6 tot 10 jaar

“Review van de Robosapien X Chrome van WowWee”

Had ik al eens verteld hoe dol ik ben op gadgets? Ik houd van nieuwe hebbedingetjes en al helemaal als het ook nog eens elektronisch is. Toen mij dus werd aangeboden door WowWee om hun Robosapien X Chrome aan een review te onderwerpen moest ik wel ja zeggen. Zo’n kans kon ik uiteraard niet voorbij laten gaan!

De Robosapien X Chrome

Robosapien X doet mij qua uiterlijk een beetje denken aan een mix van een Neanderthaler en een Storm Trooper. Het heeft wel echt de vertoning van een robot met al die knopjes en draadjes aan het lichaam. Het maakte wel een echt stoere indruk daardoor en ik kan me voorstellen dat het voor ieder jongetje een droom is die uit komt.

Achter op de schouder zit de knop om de robot te laten ontwaken. Net zoals bij de mens gaat dit gepaard met het strekken van de armen, wat bewegingen met de heupen en een uch uch geluid uit de keel. Echt alsof hij uit een diepe slaap ontwaakt! Om verder te kunnen spelen heb je vervolgens de afstandsbediening nodig.

Photo Thinkgeek.com

Zoveel mogelijkheden

Zoals je ziet zitten er behoorlijk wat knopjes op de afstandsbediening. Elk knopje heeft ook nog eens drie verschillende functies. In totaal kan je met de afstandsbediening Robosapiens X maar liefst 67 bewegingen of geluiden laten uitvoeren! De bovenste knopjes hebben effect op de armen en het middengedeelte is voor het voetenwerk. Met de onderste knopjes kan je zelf functies creëren. Als je een commando geeft is het handig om op het hoofd van de robot te richten aangezien daar de infra rood ontvanger zit. Mocht je de afstandsbediening maar niets vinden is er ook de mogelijkheid een app te downloaden om de robot te laten bewegen.

In de hiel en in de lange vingers zitten interactieve sensoren. Als de robot slaap kan je deze aanraken en dan ontwaakt hij weer. Oh ja, dan is het misschien ook wel handig om te weten dat als er niet met de Robosapiens X gespeeld wordt hij na twee minuten in slaap valt. Als hij al twee uur slaapt schakelt hij zichzelf vervolgens uit. Als hij niet slaapt kan hij ook pijn ervaren als er gedrukt wordt op de sensoren.

 Mijn favorieten

Het is heel raar, maar ik vind het fluitje van de Robosapiens zo grappig. Als vrouw blijf je toch altijd gevoelig voor dit soort fluitjes. Ook was ik erg gecharmeerd van het dansje alhoewel hij daar wel nog wat op moet oefenen ;-). Het is en blijft een robot en juist dat vind ik zo leuk aan de Robosapiens X Chrome van WowWee. Het is gewoon echt een robot in doen en laten. (Ook al laat hij winden en kan hij boeren.) Zelfs de bewegingen klinken als de eerste Terminator.

Meer informatie

Aangezien de Robosapiens X Chrome van WowWee wel meer dan 10.000 verschillende bewegingen kan maken is het handig om te weten waar je eventueel voor extra tips en tricks naar toe kan gaan. Gelukkig is in de huidige wereld van social media het allemaal makkelijk te vinden, maar om het nog gemakkelijker voor je te maken heb je hierbij de linkjes naar WowWee:  FacebookTwitter, Instagram en Youtube.


«

»

31 COMMENTS
 • Wendy v V

  4 jaar ago

  Leuk! Lijkt me heel gezellig en geappig om hem hier in huis te hebben. Ik doe mee

 • wil visser

  4 jaar ago

  wat zou dat een feest zijn als we die zouden winnen! 2 Kids hier die er dolgraag mee zouden spelen en ervan zouden willen leren! hun decembermaand zou echt niet kapot meer kunnen! ik gok zelfs op een nieuwe gezinsfoto MET robosapiens 😉

 • Anna

  4 jaar ago

  Oooh ja super gaaf!! Ik doe graag mee
  Facebook: An Na

 • elisabeth maria martina

  4 jaar ago

  voor kleinzoon tije helemaal te gek
  #duimen

 • Femke

  4 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn oudste zoon! Hij kiest bijna altijd wel een boek over robots, uitvindingen, computers, gadgets etc gelukkig kan hij goed lezen!
  Maar zelf bezig met een robot is natuurlijk nog veel leerzamer en vooral leuker!

 • Willianne

  4 jaar ago

  Hoi,

  Super leuk! Mijn zoon is bijna 9 en speelgoed moet stoer zijn. Hij wil beslist geen “kinderachtige” dingen (in zijn ogen) Wat ik eigenlijk best jammer vind:)
  Doe heel graag mee voor hem!

 • Marjo

  4 jaar ago

  Wat een gaaf ding! Dit zal echt een klapper zijn!

 • Ingrid Dijk-Hopster

  4 jaar ago

  Ik doe erg super graag mee, hij staat hier hoog oo het verlanglijstje voor Quinten zijn verjaardag op 5 december, dus het zou erg welkom zijn,

 • Marian Zw.

  4 jaar ago

  Leuk, een echt robot in huis, daar wordt minn zoontje vast heel erg enthousiast van. Ik loot graag mee.

 • Bas

  4 jaar ago

  Cool ! handig zo’n babysitter in huis!

 • Jeroen

  4 jaar ago

  Deze kan ik niet aan me voorbij laten gaan, mijn “kleine” stoere vent wil deze heel graag van de Sint maar de Sint vindt m wat aan de prijzige kant ;-). Daarom dat ik absoluut ook een gooi doe naar deze geweldige prijs. Een coole robot voor een stoer manneke. Fingers crossed.

 • Sonja Hubregtse

  4 jaar ago

  Robosapien staat hoog op Bas z’n lijst voor sint,
  Hij is stoer en “vet cool” zo zegt ons kind 😉
  Heel wat bewegingen kan hij maken,
  soms met wat schakelgeluiden of wat kraken.
  Hij zal ons zeker niet gaan vervelen,
  En hier in huis zal hij de show gaan stelen.
  Nu maar hopen dat we mogen winnen,
  Dan kan het genieten gaan beginnen.

 • Jolein koolske

  4 jaar ago

  Wooooowww die is echt mega gaaf !!! Ik heb misschien dan wel 2 dochters maar hun zouden dit ook zooooooooo ruig vinden 🙂 Ik waag dolgraag een kansje voor ze 😉

 • brants

  4 jaar ago

  doe graag mee met deze mooie actie, mijn oudste kleinzoon zou hier zeer blij mee zijn

 • kempenaers

  4 jaar ago

  wat een superleuke actie, doe zeer graag mee voor mijn kleinzoon die dit supergaaf zal vinden

 • Jolanda

  4 jaar ago

  Wow, dat is een bijzonder ding! Mijn zoontje is dol op robots, dus ik doe graag mee met deze winactie.

 • Miekske Dingens

  4 jaar ago

  Die is zo onwijs stoer!!!! Deze zou ik heel graag willen winnen voor onszelf! Lijkt me een ideaal vader-zoon project! <3

 • Elise

  4 jaar ago

  WOW!! Super vet zou mijn dochter roepen! Het is een meisje wat houdt van stoere dingen en is gek.op gadgets en techniek. Deze Robosapie, wat een naam.. , lijkt me perfect voor haar!

 • Desire Meijer

  4 jaar ago

  Dit lijkt mij echt geweldig voor mijn zoon! Ik heb al veel gelezen over de Robosapien X Chrome en ik denk dat mijn zoon dit helemaal geweldig zou vinden.

 • Nicole

  4 jaar ago

  Wat leukkkk we doen mee. Ik weet zeker dat mijn dochter dit “vet gaaf” vindt.

 • Tessa Slotjes

  4 jaar ago

  Aaaahhhh… bij ons ben je welkom hoor Robosapiens. Je zult elke dag erbij zijn als we ontbijten, lunchen en avond eten. Je zult bij het bed zitten. Als we tv kijken en je zult voorgelezen worden als we gaan slapen. En je mag helemaal jezelf zijn bij je nieuwe vriendjes hier in huis. Enne… we leren je wel dansen.

 • Marange

  4 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn kinderen. Ze zullen dit super cool vinden. En deze mama trouwens ook

 • Mieke Stam

  4 jaar ago

  Oh wat leuk zeg! Timo(7) is dol op robots, en eentje met afstandsbediening gaat hij geweldig vinden! ik waag een kansje voor hem <3

 • Lieke van Veen

  4 jaar ago

  Ziet er gaaf uit! Ik doe graag mee voor deze robot.

 • Kristel dijkhuizen

  4 jaar ago

  Dit vind ons zoontje zeker geweldig hij is hier zeker weg van hier maak ik hem zeker blij mee

 • Marlon Kok-Toet

  4 jaar ago

  Oh wauw…deze robot is favoriet bij onze zoon!!!
  Was het enige dat hij op zijn Bart smit verlanglijst had geplakt in de hoop hem te winnen, maar helaas…
  Wat zou hij onwijs blij zijn als hij hem alsnog krijgt!!
  We gaan duimen 🙂

 • Birgit

  4 jaar ago

  Wat een ontzettend leuke acties is ook dit weer zeg! Ik doe graag nog even op de valreep mee voor mijn zoon!

 • Baukje

  4 jaar ago

  Wauw ruben gaat dit echt super gaaf vinden

 • corinne de graaf

  4 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn zoon van 7 jaar

 • Sofie Dauw

  4 jaar ago

  Het is een hebbeding dat wij nog niet kennen. Maar je zou er ons echt wel mee verwennen. Wij laten hem dansen en “uchen” en zullen hem met veel plezier “inpluggen”. Daarom wagen wij met veel plezier mee onze kans en maken we binnenkort misschien een vreugdedans!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Ready 2 Robot is de jongensvariant van de L.O.L. - MeerVanMir on november 23, 2016
 • %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Read previous post:
  De Crystal Empire van My Little Pony

  We maken vandaag weer even een klein uitstapje naar vroeger. ...

  Close