Verhalen van een werkende moeder
TOP
Films / Series, Winacties

“Ted & het geheim van Koning Midas”

Ik heb zulk leuk nieuws! Er komen weer allerlei nieuwe kinderfilms uit de komende tijd. En aangezien de lente toch nog lang niet in aantocht is, kan je beter lekker warm in de bioscoop van een filmpje genieten. Mijn kinderen zijn erg fan van “de grote televisie” zoals het noemen. Het is altijd een klein feestje als ik met ze naar de bioscoop ga. Ik kan me heel goed voorstellen, dat dat eigenlijk voor alle kinderen zo zal zijn. Dat maakt het des te leuker voor mij om nieuwe releases aan te mogen en kunnen kondigen waarbij ik soms zelfs kaartjes zal weggeven. Zoals vandaag!

Op 14 februari draait de film ‘Ted & het geheim van Koning Midas” in de bioscopen. Het is weer een waar avontuur wat je kan meebeleven. Ted (Jan Kooijman) reist naar Las Vegas om daar een presentatie van archeologe Sara (Yvonne Coldeweijer) bij te wonen. Zij zou bewijs hebben gevonden van het bestaan van de halsketting van Koning Midas. Hij is de Koning die volgens legende alles in goud veranderde alleen maar door het aan te raken. Maar Sara wordt ontvoerd door een hebzuchtige man. Tja, dan kan Ted niets anders dan haar zoeken en redden. Tijdens zijn reis rond de wereld ontmoet hij uiteraard veel mensen, zowel vrienden als vijanden. Super spannend dus!

De film is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar. Het kan namelijk best wel eng zijn af en toe als de slechteriken tevoorschijn komen. De trailer van de film kan je hier bekijken.

Voor de avonturiers onder ons heb ik goed nieuws. Niet alleen mag ik drie keer een stoere Ted tas weggeven, maar in de tassen zitten ook nog eens twee kaartjes om de film in de bioscoop te zien. Een leuk uitje om te winnen zeg ik maar zo. Je doet mee door een reactie achter te laten onder dit bericht. De winactie loopt tot en met 14 februari en de winnaars worden bekend gemaakt op Facebook. Uiteraard zijn mijn winactievoorwaarden van toepassing. Deze kan je hier vinden.

 

Facebook Comments

«

»

15 COMMENTS
 • Jessica

  2 jaar ago

  Super leuk.
  We hebben de dvd van het eerste avontuur van ted en die is toen aardig wat keren gedraaid. Nu zag jalou deze voorstukjes en Was gelijk enthousiast. Daar moeten We heen mam.
  Dus bij deze doen We mee met de loting.

 • Anna

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee…

  Facebook: An Na

 • elisabeth maria martina

  2 jaar ago

  leuk uitje in de carnavalsvakantie

 • Ingrid Hopster

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee want mijn zoon lijkt deze film helemaal geweldig

 • Joyve Schutte

  2 jaar ago

  Wij doen heel graag mee om een kans te maken op kaartjes voor deze spannende film

 • Corinne de Graaf

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn kinderen.
  Leuk uitje voor in de krokusvakantie.

 • Emmelie

  2 jaar ago

  Super leuk!!! Doe mee!

 • Alyt van der Heide

  2 jaar ago

  Doe heel graag mee voor mijn meiden. Leuk uitje naar de bioscoop. Alweer een tijd geleden dat we met z’n drieën iets hebben ondernomen.

 • Oma Will

  2 jaar ago

  Graag doe ik mee voor mijn kleinzoon.
  Die vindt deze tas vast “Cool”, zoals hij vaak zegt. Wordt vast zijn gymtas.
  De film daar gaan we samen naar toe, lekker genieten samen.

 • Marije

  2 jaar ago

  Lijkt me heel leuk om met m’n oudste zoon die altijd zo kan genieten van films heen te gaan!!

 • marc de raden

  2 jaar ago

  ik doe graag mee voor mijn zoontje

 • Els Black-Stoker

  2 jaar ago

  Mijn zoon James is bijna jarig en ik zou hem hier heel blij mee maken dus ik waag graag een kansje

 • Danielle

  2 jaar ago

  Leuk! Ik doe graag mee!

 • Marcia Kan

  2 jaar ago

  Leuk, ik waag een kansje hoor!

 • Tamara

  2 jaar ago

  Leuk! Ik doe mee voor Emma, die zag een voorstukje en wil graag naar Koning Midas in de bios

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • 35 weken en 3 dagen en kleine is groter dan gemiddeld. Waar verbergt ze zich dan?
 • De kamer van Veerle is deels “early dew”. Heeft ze helemaal zelf uitgezocht. Nu nog wat bloesemwit erbij en dan kan de interne verhuizing starten. Voordat er paniek komt: nee, niet zelf geverfd!
 • Verlof betekent ook extra dutjes doen. Het moet ook wel, want het begint nu gewoon al te rommelen. Veel en pijnlijke harde buiken. Wil haar wel nog twee weken binnen houden, dus wat meer rust nemen nu.
 • Eh.........really?
 • Dit blijf ik zo schattig vinden 😍
 • Mijn rijkdom 😍
 • Het nieuwe vriendje van de kleine. Het is gelijk dikke mik. Dank u @mylittleponybenelux en @theprfactory !!!
 • Op naar een beter ijzergehalte en dus ook meer energie!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
De Maxi-Cosi Nova: geslaagd voor de test?

Herinner je je nog dat ik vertelde over de nieuwe ...

Sluiten