Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Een echte Engelse High Tea met VTech”

Als moeder van drie dochters heb ik waarschijnlijk ander speelgoed in huis dan een jongensmoeder. Natuurlijk hebben wij ook een hoop Toet Toet auto’s in de garage staan waar nog vaak mee gespeeld wordt, maar ik denk dat de hoeveelheid roze niet te evenaren is. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik poppenmoedertjes zou voortbrengen. Ik vind het stiekem wel heerlijk om te aanschouwen. Ik kan er oprecht van genieten als ze met volle overgave vadertje en moedertje spelen. Het is helemaal leuk als er ook nog een vriendinnetje mee speelt, want dan leer je weer wat meer over de ouders. De kinderen doen namelijk altijd hun ouders na als ze vadertje en moedertje spelen. Ik hoor dan soms de meest hilarische uitspraken van mezelf terug komen, zoals “ik kan niet heksen, hoor” of “heb je poep in je oren zitten?”. Het is eigenlijk pure entertainment voor de ouders.

Tante Jet Theeset

Als het om speelgoed gaat, houd ik ook absoluut van alles wat het vadertje en moedertje spelen kan stimuleren. Ik denk dan aan poppen, het keukentje, de stofzuiger (ook al is het een onding), maar ook vooral de theeset. Onlangs mochten de meiden met de Tante Jet Theeset van VTech spelen en dat was een groot succes. Als je de thee inschenkt hoor je dat geluid ook echt. Ondertussen kwebbelt de theepot er rustig op los. Zo vertelt ze welke thee haar favoriet is (dat wisselt per dag voor haar). Onder het dekseltje van de theepot zit een spiegeltje, maar dat is niet het bijzondere er aan. Zodra je het optilt volgt er of een opdracht, of een liedje of een mededeling. Mocht de fantasie tijdens het vadertje en moedertje spelen op zijn, kan er altijd nog geluisterd worden naar wat Tante Jet Theeset te zeggen heeft. Mijn meisjes hadden vooral de grootste pret met het opeten van de taartjes en ze weer op volgorde van cijfers te leggen. Het duurde in ieder geval niet lang voordat de andere spulletjes uit hun keukentje toegevoegd werden aan hun theekransje.

Zoals je gewend bent bij VTech is er een muziekmodus en een telmodus. Als je dus even het tellen zat bent, kan je heerlijk luisteren naar een zingende theepot en andersom Gelukkig voor de ouders zit er ook altijd gewoon een uitknop op. Persoonlijk is dat wel heel erg fijn, want we hebben een theepot in huis gehad die ‘s-nachts ook nog liedjes zong als die net even niet juist was weggezet.

Mijn eerste 100 woordjes

Een ander leuk nieuw stuk speelgoed van VTech is het interactieve oefenboek. Nou ja,het is deels nieuw. Wij hadden voor de geboorte van onze oudste al een eerdere editie ontvangen. Maar de huidige variant vind ik stiekem nog wel het leukst. Het is namelijk een manier om bij je kind de Engelse taal te introduceren. Op twaalf verschillende pagina’s staan 100 verschillende woorden afgebeeld met de Engelse en Nederlandse benaming erbij. En allemaal interactief uiteraard. Aangezien kinderen op jonge leeftijd het beste een taal kunnen leren, lijkt me dit een zeer waardevolle toevoeging aan het speelgoed. Leuk en leerzaam tegelijkertijd!

Lijkt je zo’n interactief boek ook wel wat? Dan heb ik goed nieuws, want ik mag een boekje van Mijn eerste 100 woordjes eentje weggeven. Je maakt kans door mij te laten weten welke thee je favoriet is, maar dan wel in het Engels natuurlijk. De actie loopt tot en met 13 oktober en de winnaar maak ik bekend op Facebook.

Facebook Comments

«

»

13 COMMENTS
 • elisabeth maria martina

  11 maanden ago

  hele leuke aanvulling op het keukentje van mijn kleindochter

 • Jantine

  11 maanden ago

  forest fruit. Wat een leuke atie. Een interactief boek zullen ze hier vast erg leuk vinden. Sinds ze naar school gaat heeft ze het woordje please al geleerd;)

 • elisabeth maria martina

  11 maanden ago

  my favoriete cup of tea is Rooibos with honey

 • Nele V

  11 maanden ago

  Fresh Mint Tea is mijn favoriete thee. In doe graag mee voor mijn dochtertje.

 • Anna

  11 maanden ago

  I love tea with a fruit taste like strawberry or apple

  Facebook: An Na

 • Jessica vd Zwan

  11 maanden ago

  Drink niet vaak thee, maar als ik het drink, dan het liefst rooibos with some honey.

 • Marjolijns

  11 maanden ago

  The melon tea!!

 • Oma Will

  11 maanden ago

  Green tea with lemon is one of my favorite warm drinks.
  Ik volg Bloglovin en doe graag mee voor dit leuke boekje: Mijn eerste 100 woordjes.
  Leuk voor mijn kleindochter van 5 jaar, die op school ook al een heel klein beetje engels krijgt.

 • Wendy Van De Reyd

  11 maanden ago

  Oh my favorite is roze bottel thee, hmmm nice , its perfect to start my day, with a thee

 • Lynn Mahieu

  11 maanden ago

  Mijn favoriete thee is Moroc, hmm lekker zoet! πŸ˜€

 • Marian B

  11 maanden ago

  Mij favourite cup of tea is green tea with lemon.
  Lijkt me leuk voor mijn nieuwsgierige en leergierige kleine meisje.

 • syl

  11 maanden ago

  we love to drink strawberry tea

 • trotsema fati

  11 maanden ago

  nice for my daughter! mint tea remains my favorite

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Wat lijken we toch op elkaar ... not! 😍
 • Three happy sisters! 😍😍😍
 • Onze gids vandaag. Benieuwd waar de route ons brengt.
 • Helemaal in de ban van kloosters en monniken nu. Het enige wat ze echt niet begrijpen is waarom de gelovige mannen geen kindjes mogen krijgen. Tja....
 • Kijk dan! Ik word echt enorm al. #whaleinprogress #nineteenweekspregnant #daughternumber4 #manliefmaaktnietsanders
 • Wie houdt er nou niet van ijsjes
 • Helemaal aan het ontspannen
 • 😍😍😍

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Gastblog oma: In vuur en vlam

Toen ons eerste kleinkind geboren werd, kreeg ik van een ...

Sluiten