Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Het succes van de Little Tikes 3-in-1 Activity Walker”

Veerle is inmiddels al ruim anderhalf jaar oud en heeft nog geen stap los gezet. Uit haar babygroep is zij de enige, die nog niet loopt. Ik lig er geen seconde wakker van en weet dat het allemaal vanzelf komt, maar stiekem moedig ik haar wel aan waar ik kan. Dit doe ik door heel erg enthousiast te reageren als ze uit zich zelf probeert te staan of wanneer ze aan twee handjes zich voortbeweegt. Ik merk dat ze dan ook echt trots op zich zelf is. Verder dan dat is het nooit gekomen. Nou ja, een paar maanden geleden heeft ze op het kinderdagverblijf een mooie start gedaan achter de loopwagen, maar dat was slechts eenmalig,

Van de loopwagen thuis wilde ze eigenlijk ook niets weten. Ze vond het leuk ervoor te zitten en er mee te spelen, maar er bewust achter staan en stappen verzetten deed ze niet. Als ik haar erachter plaatste werd ze boos en ging ze op de grond zitten. Mevrouw was daar niet van gediend en weigerde vervolgens het ding helemaal. Een loopwagen waas duidelijk een no go voor onze eigenwijze dreumes.

Maar je hebt loopwagens en je hebt loopwagen. Little Tikes was er van overtuigd dat de 3 in 1 Walker & Activity Table uit hun Light ‘n Go-serie wel een succes zou zijn voor Veerle.  Eerst zien dan geloven, dus ontvingen we hun product niet snel daarna.

De 3-in-1 Activity Walker is een drie in één product, namelijk een loopwagen, een staande activiteitentafel en een activiteitencentrum om aan te zitten. Het laatste creëer je door de poten in te klappen. Ik dacht dat dat was om het makkelijk te kunnen vervoeren of op te bergen en was daar al eigenlijk enthousiast over. Maar het is dus om een tafel er van te maken. Voordat ik het in elkaar gezet had, hadden Sanne en Veerle al het activiteitenpaneel ontdekt. De dames hadden de grootste lol  met de lichtjes die de bol in het midden kon aannemen. Om de beurt drukten ze op de knopjes om te ontdekken welk geluid er uit zou komen en welke kleur de bol aan nam. De witte met draaiende lichtjes was duidelijk de favoriet. (Tijdens het lopen met de wagen worden deze lichtjes op de grond geprojecteerd en dit zou stimulerend werken.)

img_8886 img_8885

Hoewel het natuurlijk erg leuk is, dat ze zo blij zijn met een lichtgevend activiteitencentrum, was het toch echt de bedoeling dat Veerle er mee zou gaan lopen. Twee keer heb ik het geprobeerd en liet ze zich gelijk vallen. Vandaag besloot ik het maar te laten voor wat het was en haar spelend met de  3-in-1 Activity Walker op de foto te zetten en net toen ik de camera weg wilde stoppen, stond ze op, ging ze er achter de loopwagen staan en liep ze er mee weg. Vervolgens heeft ze de hele woonkamer al stappend verkend. Het gaf haar zoveel zelfvertrouwen dat een uurtje later ze zowaar de eerste meters heeft gelopen met maar één handje vast!

Wat ons betreft is de 3-in-1 Activity Walker dus een groot succes en een echte aanrader voor alle beginnende lopertjes! Maar eigenlijk kan je mijn enthousiasme alleen begrijpen als je het zelf hebt ervaren.

En laat ik er nou toevallig niet één, maar twee mogen weggeven! Wil je kans maken op de 3-in-1 Activity Walker? Laat dan een reactie achter onder dit bericht. De winnaars maak ik na 23 juni 2018 bekend. Natuurlijk zijn mijn voorwaarden ook hier weer van toepassing. (Klik hier voor de winactievoorwaarden).

Het artikel dateert uit 2016. De winactie is van 2018!

 

 

 

Facebook Comments

«

»

21 COMMENTS
 • Fleur

  3 jaar ago

  Hoerraaaa! Het begin is daar. Mijn meiden lopen alweer een hele tijd, dus ik gun een andere moeder deze gave prijs

 • Marjolein

  3 jaar ago

  Wij hebben de 3 in 1 activity walker
  Nu zette ik hem in elkaar en nu wil 1 voor de voorwielen niet draaien.
  Er zitten een soort knopjes als ik die indruk draait die wel maar als ik het los laat zit die weet vast.
  Iemand enig idee hoe ik dat kan verhelpen?

  • miriam

   3 jaar ago

   AUTHOR

   Activity center helemaal naar beneden schuiven met de rode knijpers achterop. Dan moet ie het weer doen.

   • Marjolein

    3 jaar ago

    Top! Dankjewel hij doet het!!!

    • miriam

     3 jaar ago

     AUTHOR

     Geen dank!

   • Lies

    3 jaar ago

    was wat aan het zoeken op internet omdat ik ook dat probleem had, dankzij deze tip is het verholpen. Bedankt!

    • miriam

     3 jaar ago

     AUTHOR

     Graag gedaan!

 • Sanne

  2 jaar ago

  Aah gaaf! mijn bijna 9 maanden is al helemaal into lopen.. Dus dit zou ideaal zijn!

 • Liesbeth

  2 jaar ago

  Jjjaaaaa leuk!!! Ik doe graag mee voor onze zoon van net 1 jaar!

 • Anna

  2 jaar ago

  Ik doe heeeeeel graag mee…!

  Facebook: An Na

 • Goele H

  2 jaar ago

  Dit zou mijn zoontje geweldig vinden. Nu zit hij in de ontdekfase, daarna komt die heerlijke loopfase weer!

 • Milou

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee voor Mn neefje van 14 maanden die aan een loopwagentje wel wat stappen kan zetten en mocht hij voor die tijd al lopen voor Mn neefje die in augustus geboren gaat worden

 • Jolanda

  2 jaar ago

  Wat een mooie activity walker, doe graag mee. Zou een perfect kraamcadeau zijn voor mijn pasgeboren neefje. En denk inderdaad dat zijn grote broer van 2 er ook nog veel plezier mee zal hebben.

 • Liesbeth Barto

  2 jaar ago

  Wow, wat zou dit fantastisch zijn voor onze jongste kleinzoon die op dit moment bijna 8 maanden oud is. Dit zou helemaal perfect zijn voor hem. Graag doe ik mee aan deze geweldige actie.

 • Floor Verseveldt

  2 jaar ago

  Wat leuk! Hier maak ik mijn jongste zoontje wel blij mee

 • Nele Vdb

  2 jaar ago

  Oh leuk, wat zou dit fantastisch zijn voor het aankomend kindje van mijn broer. Mijn kindjes hadden ook zo’n activity walker maar na veelvuldig gebruik is het echt wel versleten. Deze mooi activity walker zou ik dan ook graag als cadeau schenken.

 • Patricia Lubbertje-Boutje

  2 jaar ago

  Wat een ontzettend leuke prijs zeg. Nu is ons kindje nog niet geboren, maar ik maak wel graag kans. Na 4 jaar te hebben moeten wachten op een zwangerschap ia het eindelijk zo ver. Super trots en dolblij zijn we. Ik zou graag mijn vrouw hiermee willen verrassen.

 • Lynn Mahieu

  2 jaar ago

  Haha goed dat er onder stond dat het artikel van vroeger is maar de winactie van nu. Ik dacht al dat ik per ongeluk op een oud bericht terecht was gekomen! 😀 Mijn dochtertje wordt eind deze maand 8 maanden oud en staat heel graag recht. Ze heeft nog niet genoeg evenwicht om alleen te gaan stappen maar met een loopkarretje kan ze binnenkort toch al heel goed gaan oefenen! 😀

 • Manon

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee, wat een leuk ding!

 • Els Wanders

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee, mijn zoontje van 1,5 loopt al erg goed rond, maar vind het ook nog leuk om ergens achter te lopen, en hier kan hij (en zijn zus) denk ik ook nog erg fijn mee spelen.

 • Oma Will

  2 jaar ago

  Jammer ik ben te laat, had graag meegedaan.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
“Daar heb je haar weer met haar miskraam”

Er gaan op dit moment zoveel verschillende emoties door me ...

Sluiten