Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Review van de Aqua Doodle”

Heb je ooit wel eens van Aqua Doodle van Ravensburger gehoord? Tot voor kort kende ik het ook niet, maar inmiddels ben ik er erg groot fan van. We hebben het nog niet lang in huis, maar het wordt wel al vaak uit de kast gehaald door Sanne. Maar wat het dan is?

Aqua Doodle is eigenlijk gewoon tekenen met water. Er is niet veel voor nodig, want het pakketje bestaat uit een stift en een matje. De stift vul je met kraanwater en vervolgens kan je kan tekenen op de mat. Ja echt eindeloos, want de gemaakte tekeningen verdwijnen na een paar minuten gewoon weer. De stift kan je ook gewoon weer bijvullen als die leeg is. Dit betekent dus serieus uren tekenplezier. Sanne vond het erg leuk, omdat ze naast dat ze er veel creaties er op kwijt kan, het matje op tafel en op de grond kon leggen zonder dat ik er om ging mopperen. Ik hoefde namelijk nu niet bang te zijn voor verf- of viltstiftvlekken op ongewenste plekken. Ideaal dus ook voor de mama’s. Bovendien neemt het opgeruimd nagenoeg geen ruimte in beslag. Een super product dus.

IMG_7461 IMG_7462 IMG_7467 IMG_7490 IMG_7491 IMG_7493

De Aqua Doodle, die wij in huis hebben is de standaard met een matje van 27×27 en kost € 22,95 bij bol.com. Naast de standaard is er ook een XXL, een XXL color en een Aqua Doodle Baby. En voor de naderende zomervakanties is er ook een reisvariant. In plaats van een losse mat is het dan een soort mapje, dat je kan openklappen om vervolgens in de binnenkant te tekenen. Handig dus voor lange autoritten of voor in het vliegtuig. Gewoon een klein beetje water vragen aan de stewardess en je kind kan los.

Ik ben dus zeer enthousiast over de Aqua Doodle en raad het ook iedereen aan! Gelukkig mag ik al iemand anders blij maken met de Aqua Doodle Travel (t.w.v. €19.95). Wil jij kans maken? Laat dan een reactie en like achter op het bericht op de facebookpagina van MeerVanMir of op de website zelf. Zaterdagavond 28 mei wordt de winnaar geïnformeerd.

21051

Facebook Comments

«

»

12 COMMENTS
 • Heleen M

  4 jaar ago

  Dat klinkt leuk! Inderdaad een leuke bezigheid voor in de auto! Mijn beide jongens zijn gek op kleuren en tekenen

 • Milou

  4 jaar ago

  Leuk!! Ik doe mee!! ✌️

 • Kelly Aarts

  4 jaar ago

  Dit lijkt me echt superleuk voor mijn meiden! Maar ook heel erg leuk voor de kinderen in mijn groep 3, kunnen ze heel fijn letters mee oefenen.
  Als ik win moet ik dus nog even bedenken wie ik er blij mee ga maken haha.

 • Marjo

  4 jaar ago

  Wat gaaf speelgoed, erg goed voor de creatieviteit

 • Jolanda

  4 jaar ago

  Wow wat goed! Ik kende het ook nog niet, maar dit zou perfect zijn voor hier thuis. Mijn dochter van 1,5 kleurt heel graag, maar zelf ben ik steeds als de dood voor vieze kleertjes, vieze vloer etc. Ik doe dus heel graag mee <3

 • Linda Raaijmakers

  4 jaar ago

  Graag voor onze tweeling Lucas & Eva 😀

 • Maureen

  4 jaar ago

  Wat zou dit een goed kado zijn voor mijn dochtertje ♡
  Haar fijne motoriek is niet wat het zijn moet, en tekenen is daarvoor zo goed.

  Ze zou dit helemaal geweldig vinden!

 • Fleur

  4 jaar ago

  Super leuk! We hebben we eens iets soortgelijks geleend bij de Speel-o-theek van Nijntje en ik denk dat dat een van de succesvolste speelgoed keuzes is geweest, die we in huis hebben gehad

 • elisabeth maria martina

  4 jaar ago

  mooi kado voor kreabea kleindochter lise

 • liesbeth

  4 jaar ago

  Oooohhhh zo leuk! Daar kan ik mijn nichtjes heel blij mee maken!

 • LIesbeth

  4 jaar ago

  Heel gaaf voor de kids uit mijn klas!

 • joycevdv

  4 jaar ago

  Wat leuk! wist ook niet van het bestaan af maar denk hier ook veel plezier van.. inderdaad niet mopperen en bang zijn dat het een kliederboel wordt haha

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Me and minime
 • Even geen schoolwerk, want het is weekend. Maandag gaan we er weer fris tegenaan. We blijven positief! #Corona #thuisonderwijs #quarantine #scholendicht #mamaisjuf
 • Mijn heerlijke bollie 😍
 • Even tussendoor wat uitwaaien
 • Zou dit een voorbode voor de rest van het onderwijs zijn? #corona #thuisonderwijs #scholendicht
 • Was een heerlijke middag met @mamasliefste en @lisetteschrijft bij @dekoperenkat in #Delft.
 • Lekker in dromenland 😍. Mijn mooie dochter. En ja, ze heeft berg op haar hoofdje en een ooievaarsbeet op haar ogen, maar ik vind haar nog steeds prachtig.
 • Kind nummer vier en dan toch aan de draagdoek gegaan. Wie had dat ooit verwacht? Het knopen was even een behendigheidje, maar het gaat steeds sneller. Dankjewel @jesuisbaby en @with_a_touch_of_rose voor de spoedcursus. Mama en ik kind zijn blij!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Gastblog oma: Tangverlossing? Zeg maar nee dan krijg je er twee

Laatst kreeg mijn jongste dochter haar eerste kind. Mijn vierde ...

Sluiten