TOP
leeftijd 0 tot 2 jaar

“Badplezier met de Splash en Surf pyramide van Kleine Giraf”

Vorige week had ik weer een evaluatie gesprek met de fysiotherapeut van onze jongste dochter. Het was weer veel informatie en het een en ander moet nog wat bezinken geloof ik. Er is zoveel dat op me af komt, dat ik mij soms afvraag of ik niet beter gewoon een notitieboekje kan meenemen. Ik heb het allemaal niet zo scherp voor de geest meer. Enfin, er is mij wel iets bijgebleven van het gesprek afgelopen week en dat is stapelen. Het verzoek van de fysiotherapeut is of we wilden gaan oefenen met blokjes stapelen, in en uit doosjes halen en ringen om een paal heen. Dus hebben we weer wat attributen in huis gehaald.

Sophie de Giraf Splash en Surf pyramide

Ik durf het haast niet meer te zeggen, maar ook nu weer bood de Kleine Giraf uitkomst. Er zijn namelijk tal van stapelringen te vinden, maar niet voor in bad. Het was niet zozeer dat ik daar naar op zoek was, maar aangezien ik drie waterratjes heb kan een extra badspeeltje nooit kwaad. Toen de oudste twee de Sophie de giraf Splash en Surf pyramide zagen, wilden ze er ook gelijk mee spelen. Geen probleem uiteraard. Ik plakte de nappen tegen de badwand en om de beurt haalden ze een ring in de vorm van een dier er af. Elk exemplaar werd uitvoerig bekeken en zo ontdekten ze al vrij snel dat één van de dieren water kon spuiten.

Mama was alleen iets minder blij dat een wedstrijdje ver spuiten van start ging. Gelukkig was dat van korte duur en hoorde ik al snel dat er allerlei avonturen werden beleefd met de dieren. Natuurlijk werden de “oude” badspeeltjes erbij betrokken voor een nog spannender verhaal.

https://meervanmir.eu/review-sophie-de-giraf-splash-en-surf-pyramide-badspeeltje

De pyramide was eigenlijk bedoeld voor de jongste dame, maar haar grote zussen hebben het inmiddels ingepikt. Uiteindelijk zal ook zij er veel plezier van hebben en in de tussentijd is het gewoon een onderdeel van de badavonturen van de andere twee dames.

«

»

10 COMMENTS
 • Floor Verseveldt

  1 jaar ago

  Leuke actie. Ik doe graag mee!

 • elisabeth maria martina

  1 jaar ago

  daar word mijn kleinzoon helemaal happy van

 • kimberley van Ravenswaaij

  1 jaar ago

  Dat is super leuk voor mijn zus! Ze heeft een zoon van bijna 10 maar daarnaast ook nog 2 kleintjes. Een van 2 en een van 1 en die zijn helemaal gek van Sophie 🙂

 • Karen

  1 jaar ago

  Wat een leuke actie!!! Wij doen zeker mee voor ons kleine waterratje! Lucas is dol op zijn badje! We zijn nog niet bekend met Sophie de Giraf( sorry, echt waar) maar we zien haar de laatste tijd overal voorbij komen! Nu wordt het echt tijd om eens kennis te maken!!

 • Corinne

  1 jaar ago

  Leuk voor mijn kleine neefje

 • Oma Will

  1 jaar ago

  Wat een leuk speeltje van Sophie de Giraf.
  Moet binnenkort op kraamvisite en dan lijkt mij dit een heel leuk cadeautje om te geven.
  Heb al eerder iets van dit merk gegeven op kraambezoek.
  Ik volg Bloglovin en doe graag mee.

 • Lieke van Veen

  1 jaar ago

  Leuk ik ben afgelopen woensdag weer tante geworden, dus ik maak graag kans op dit leuke badspeeltje.

 • Marian B

  1 jaar ago

  Mijn meisje krijg ik moeilijk uit bad, met dit leuke speeltje waarschijnlijk helemaal niet meer… Dat zijn zorgen voor later, het waterplezier staat natuurlijk voorop.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: De slaaptrainer Sophie de giraf Tik-Tok Go is ideaal - MeerVanMir on februari 23, 2019
 • Pingback: Zwemmende Ariël is een aanwinst voor in bad - MeerVanMir on februari 23, 2019
 • %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Read previous post:
  Samen spelen tegen Bandido, van Helvetiq

  Al eerder mochten we het spelletje Forest van Helvetiq proberen.Maar ...

  Close