Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“In beestachtige stijl op weg met Zoocchini”

Als er iets is wat ik altijd erg schattig vind, is het wel een klein kind dat met een enorme rugzak op rond loopt. Dat je denkt “hรฉ rugzak, waar ga je met dat kindje naar toe?” En tegenwoordig zijn er ook zoveel leuke varianten backpacks te vinden. In mijn tijd, jaren geleden, waren het voornamelijk effen kleuren met zo nu en dan een printje. Qua omvang en uiterlijk vertoon waren ze allemaal vrijwel identiek. Nu kan je rugzakken vinden geheel naar je smaak. Ben je fan van eenhoorns? Op google krijg je 341.000 resultaten als je de woorden “eenhoorn rugzak” in typt. Genoeg keuze dus.

In het dinosaurus thema

Voor mijn zus ging ik op zoek naar een dinosaurus rugzak voor haar oudste zoon. De kleine man is nog geen twee, maar wel al fan van dinosaurussen. Ook niet zo onbegrijpelijk, want het is hem met de paplepel ingegoten. Op zijn geboortekaartje stond namelijk er al eentje afgebeeld en in huis heeft hij zowel een kist als een bankje met dezelfde afbeelding van de dinosaurus er op geschilderd. Een rugzak van dit uitgestorven wezen hoort daar dan natuurlijk ook bij. En uiteraard wist ik al waar ik deze kon vinden voor mijn kleine neefje.

De Zoocchini rugzak

Van Zoocchini wist ik dat ze hele leuke rugzakken hadden voor kinderen vanaf drie jaar oud. Okรฉ, voor mijn neefje iets te groot dus, maar dan was het maar op de groei in huis gehaald. Bovendien staat zo’n enorme rugzak gewoon schattig. De Devin the Dinosaur is het geworden, want het lijkt best aardig op de dinosaurus van het geboortekaartje. En met de grote ritsen en vele handige opbergvakjes is het ook gewoon een handige rugzak. De kleine man maakte het praktische niet zoveel uit en was meer verwonderd over het uiterlijk van de tas. Hij was er zo blij mee toen ik hem het gaf. Hij heeft er de hele dag mee rond gelopen en wilde het niet meer af doen. De Award voor de leukste tante was zeker weten voor mij.

Winactie

Met goede producten moet je anderen ook blij maken, dus mag ik een Zoocchini rugzak naar keuze weggeven. Om kans te maken hoef je alleen maar even te laten weten welke je voorkeur heeft. Je kan meedoen tot en met 4 mei. De winnaar maak ik bekend op Facebook. Succes!

Facebook Comments

«

»

22 COMMENTS
 • Karen de Jong

  6 maanden ago

  Wat een leuke actie!! Geweldig hoe blij ze met een rugzak kunnen zijn. Maar eerlijk is eerlijk, ze zien er super uit! Ik doe graag mee voor Devin the Dinosaur rugzak voor mijn zoontje. Ik weet zeker dat hij hem ook niet meer af wil doen net als je neefje!

 • Liline Erdmann

  6 maanden ago

  Ik zou ons oudste meisje dolblij maken met Allie the Alicorn! Na de zomervakantie gaat ze naar de basisschool, met deze mooie rugtas zou ze daar vast de blits maken ๐Ÿ™‚

 • sylvia

  6 maanden ago

  geweldig die grote rugtassen die met een klein kind op stap gaan, super schattig!! onze kleine man wordt in augustus 3, wij heten vos van achternaam dus mijn keuze was snel gemaakt!!! de mooie vos uiteraard

 • Ilona

  6 maanden ago

  Wat leuk. De haai is super voor mijn zoontje. Een stoere maar ook leuke rugzak naast De roze tassen van mijn dochters.

 • Anna wienen

  6 maanden ago

  Jaaaaa ik doe mee voor de giraf… lievelingsdier van mijn dochter Julia

 • elisabeth maria martina

  6 maanden ago

  die vind kleine lex helemaal TOP

 • Manon Toemen

  6 maanden ago

  Weer zo’n leuke actie!
  En handige tip want toevallig net op zoek voor onze jongste, zou dan ook op de groei zijn wamt wordt bijna 2. Ik vind sherman the shark erg gaaf!

 • Djotie

  6 maanden ago

  Devin the Dinosaur past prima in zijn Dino collectie. We doen graag mee.

 • Nele Vanderbist

  6 maanden ago

  Ideaal voor mijn dochtertje die binnenkort naar school gaat. Ze is zot van uilen, dus olive the OWL is hier favoriet.

 • Annemieke

  6 maanden ago

  Voor sw kleine/grote dinofan hier in huis zou devin the dinosaur ook echt geweldig staan. Vast net zo leuk als bij je neefje

 • Erika van Koert

  6 maanden ago

  Super leuk ! Ik doe graag mee voor de dinosaurus

 • Patricia Lubbertje

  6 maanden ago

  Olive the Owl vind ik het leukst voor onze zoon. Hij is gen op uilen.

 • Simone Wiersma

  6 maanden ago

  Ik loot graag mee voor olive the owl

 • Marian B

  6 maanden ago

  Wat een leuke tasjes. Ik zag gisteren bij de peuterspeelzaal dat de rugzak van mijn dochtertje behoorlijk gescheurd was bovenaan. Een nieuwe is dan ook welkom. Allie the Alicorn is favoriet.

 • Jolein koolske

  6 maanden ago

  Ze zijn allemaal heeeel leuk zeg !!! Mijn dochters gaan voor deze ๐Ÿ™‚ https://www.kleinegiraf.nl/nl/zoocchini/zoocchini-kinderrugzak/zoocchini-kinderrugzak-allie-the-alicorn

 • Oma Will

  6 maanden ago

  Ik ga voor de Allie the Alicorn, voor mijn jongste kleindochter.
  Zij is gek op spulletjes van de Eenhoorn.
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje.

 • Naomi Plomp

  6 maanden ago

  Tja, hoewel de doo-doo-doo-doo-doo Sherman erg leuk is, is dochterlief helemaal knettergek op dino’s dus ik mag niet anders dan voor Devin the Dino gaan XD

  En dan zal ik ook de rugzak uitzwaaien als Xindi in juni voor het eerst naar de kleuterklas gaat

 • m chen

  6 maanden ago

  Voor mijn nichtje voorkeur: Finley the Fox!

 • Femke Dekker

  6 maanden ago

  ‘Sherman the Shark’ is leuk voor Teun die dit jaar voor het eerst naar school gaat

 • Corinne de Graaf

  6 maanden ago

  Leuk voor mijn neefje de devin dino tas.

 • Iris

  6 maanden ago

  I love Olive the owl!!!

 • Ingrid L

  6 maanden ago

  Sherman de shark voor mijn lieve kleine mannetje die net naar school gaat!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Even de kussens testen in @ikeanederland ๐Ÿ˜‚
 • #28weekspregnant #cantwaittomeetyou
 • Weeeeeeeeeekend!
 • Als je ontdekt dat de kubus van @vtechspeelgoed wel heel erg leuk is!
 • Vandaag ook weer een weekje verder, dus een pens foto mocht wel weer. Derde trimester baby!!! #27weekspregnant
 • Twee jaar geleden vandaag werd dit meisje geboren. Het zijn twee zeer emotionele jaren geweest, waar gelukkig de liefde altijd bovenaan heeft gestaan. De toekomst is nog altijd onzeker, maar gelukkig zien we vooral een heel blij meisje. Uiteindelijk is dat het belangrijkste. Zij komt er wel op haar manier. Lief klein meisje van me, mama is zo ontzettend trots op jou! Nog vele liefdevolle jaren toegewenst! Ik houd van je!!!
 • Zie je deze gave race auto van @vtechspeelgoed ? Ik vertel meer over op mijn blog en over de racebaan. Bovendien geef ik ook nog eens een set weg. #LinkInBio #winactie @speelgoed_van_het_jaar #leukvoordesint #mamablogger
 • Vandaag de verjaardag van dit poppetje een beetje gevierd. De taart smaakte haar heerlijk. Gefeliciteerd moppie ๐Ÿ˜

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
De leukste en beestachtige toilettas is van Affenzahn

Het is alweer bijna vier jaar geleden dat ik besloot ...

Sluiten