Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews

“Een poezelig huidje door The Body Shop”

Over een paar maanden bereik ik dus een nieuwe mijlpaal in het leven. Ik word 40! En ik heb er absoluut geen problemen mee. Ik ben trots op mijn gezin en  wat ik heb bereikt in het leven. Ook mijn lichaam is prima zoals het is. Plastische chirurgie of botox is dan ook niet aan mij besteed. Dit betekent natuurlijk niet dat ik geen crèmetjes of iets dergelijks gebruik om de tekenen van het ouder worden tegen te houden of te vertragen. Als je dan wordt geattendeerd op een speciaal hiervoor gecreëerde verzorgingslijn, dan zeg je natuurlijk geen nee als je deze mag proberen.

De producten van The Body Shop

Ik heb eigenlijk simpele doch strenge eisen wat betreft de verzorgingsproducten, die ik gebruik. Het moet 100% plantaardig zijn en absoluut dierproefvrij. Gelukkig geldt dit altijd wel voor de producten van The Body Shop, dus ging ik vol goede moed aan de slag met haar nieuwe verjongende lijn. De afgelopen vier weken heb ik de volgende producten gebruikt in mijn gezicht:

Van de lijn “The Body Shop – Roots of Strength”:
-Firming Shaping Serum
-Firming Shaping Essence Lotion
-Firming Shaping Cream
Deze lijn is verrijkt met 3 wortelextracten: gember uit Madagaskar, ginseng uit China en ruscus uit Europa.

En van de lijn “The Body Shop” – Drops of Youth, de Youth Bouncy Eye Mask. Deze lijn is verrijkt met 3 plantaardige stamcellen: edelweiss uit de Italiaanse Alpen, zeevenkel en blauwe zeedistel van de Bretonse kust.

De potjes en flesjes alleen al zijn een lust voor het oog; de Roots of Strength-lijn heeft intens rood glas en de Drops of Youth prachtig groen. Dat beloofde al wat. En echte eyecatchers voor in de badkamer!

En zo startte mijn routine

Elke ochtend start ik met het aanbrengen van de oogcrème, die direct aangenaam verkoelend werkt. Het leuke is dat je deze crème ook 3x per week kunt gebruiken als oogmasker. Je smeert dan een dun laagje crème onder je ogen voordat je gaat slapen. Daarna is het serum in het handige doseerpompje aan de beurt, 2 pompjes is voldoende voor nek en gezicht. Bij het aanbrengen voelt de huid meteen heel glad en zacht aan. Het wordt, net als bij de crème, ook meteen duidelijk dat er gember en ginseng in zit, want dat is de eerste minuten goed te ruiken. Deze geur trekt na een minuut of 10 weg. Ik sluit af met de verstevigende crème, die ik vanaf de nek tot aan het voorhoofd met opwaartse bewegingen aanbreng. Deze crème hydrateert onmiddellijk en is daarmee bijzonder geschikt voor een droge huid.

‘s Avonds gebruik ik de lotion, de oogcrème, het serum en tot slot weer de crème (in deze volgorde). Het is even een ritueel, maar die “me-time” is ook wel lekker.

Het resultaat

Normaal ben ik nogal sceptisch over de zogenoemde verjongingsproducten, maar blijkbaar werken die van The Body Shop echt. De oogcrème gaf als eerste een duidelijk zichtbaar resultaat; het viel mijn man op dat ik een stuk wakkerder de wereld in kijk. Missie geslaagd! Dit is van de 4 producten dan ook mijn favoriet. Het serum, de crème en de lotion leken de eerste dag alleen de huid te verzachten en te hydrateren, maar na een paar dagen leken fijne lijntjes minder diep en de huid over het algemeen wat gladder. Ook mijn kaaklijn oogt wat strakker; ik ben dan ook erg tevreden over het resultaat van deze Body Shop producten. Er rest me nu nog één ding: over een paar maanden mijn verjaardagsgasten ervan overtuigen dat ik toch echt 40 geworden ben 😉

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • 35 weken en 3 dagen en kleine is groter dan gemiddeld. Waar verbergt ze zich dan?
  • De kamer van Veerle is deels “early dew”. Heeft ze helemaal zelf uitgezocht. Nu nog wat bloesemwit erbij en dan kan de interne verhuizing starten. Voordat er paniek komt: nee, niet zelf geverfd!
  • Verlof betekent ook extra dutjes doen. Het moet ook wel, want het begint nu gewoon al te rommelen. Veel en pijnlijke harde buiken. Wil haar wel nog twee weken binnen houden, dus wat meer rust nemen nu.
  • Eh.........really?
  • Dit blijf ik zo schattig vinden 😍
  • Mijn rijkdom 😍
  • Het nieuwe vriendje van de kleine. Het is gelijk dikke mik. Dank u @mylittleponybenelux en @theprfactory !!!
  • Op naar een beter ijzergehalte en dus ook meer energie!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Volop inspiratie voor de feestdagen!

Het was me het dagje wel weer. Samen met wat ...

Sluiten