Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Opgeruimd staat netjes!”

Weet je waar ik me nou over blijven verbazen? Over de hoeveelheid snoeren, dat er in ons huis liggen. Het lijkt wel alsof het aantal apparaten, en daarmee ook het aantal snoeren, met het jaar toenemen. We hebben serieus een hele doos vol met stekkers waarvan we niet meer weten waar ze bij horen, maar die je ook niet zo snel weg wil gooien. Stel je voor dat je opeens het erbij horende apparaat terug vindt. Eigenlijk hadden we er verstandig aan gedaan ze stuk voor stuk te labelen, maar dat is achteraf dat we dat bedachten. Misschien een goed idee voor als ik eens tijd over heb. (Tijd over heb?????)

Stekkerdozen
Herken je dat gevoel dat het lijkt alsof er onvoldoende stopcontacten in huis zijn om alle apparaten aan te kunnen sluiten? De hoeveelheid stekkerdozen die wij hebben liggen is niet meer op één hand te tellen. En dat is eigenlijk ook gelijk het probleem. Ik vind het toch lelijke grote dingen, die stekkerdozen. We proberen ze zo goed als mogelijk weg te moffelen, maar soms blijf je het onding gewoon zien. Wat ook zo vervelend is is als niet alles er in past, omdat de stekkers van die blokjes als uiteindes hebben. Dan moet je dus een grotere stekkerdoos pakken om gaatjes over te slaan zodat alsnog alles aangesloten wordt. Of stekkerdoos in stekkerdoos, maar dat vind ik al helemaal onzin.

De PowerCube
Afgelopen oktober kwam ik op een beurs de PowerCube tegen. Ik hoor je denken “wat is er nou zo bijzonder aan een stekkerdoos”? Dat dacht ik dus ook in het begin. Maar deze stekkerdoos is eigenlijk de oplossing van je stekkerprobleem. Doordat het een kubus met op elk vlak een stopcontact kunnen alle stekkers er op aangesloten worden zonder dat je een gat hoeft over te slaan. Daarnaast neemt het minder ruimte in dan een normale stekkerdoos met vier stekkergaten. En je kan het neerzetten, op zijn zij ophangen of bevestigen onder een plankje, dus uit het zicht indien nodig.  Naast de vier ingebouwde stopcontacten heeft deze PowerCube ook nog eens twee USB portals! Super handig dus!

Winactie gesloten
Ik mag twee mensen blij maken met de PowerCube Extendend USB t.w.v. € 25,90. Meedoen kan door een reactie achter en het bericht te liken. Delen wordt gewaardeerd, maar is geen verplichting. De actie loopt tot en met 7 januari 2017. De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina.

De powercube is hier te koop en in meerdere kleuren verkrijgbaar. Voor meer geweldige producten van Allocacoc klik je hier.

Facebook Comments

«

»

16 COMMENTS
 • Anna

  3 jaar ago

  Ik doe heel graag mee lijkt me ontzettend handig!
  Facebook: An Na

 • Marian Zw.

  3 jaar ago

  Dat is echt geweldig, met alle mobieltjes, tablets en dergelijke hier in huis moet ik soms zoeken voor een stopcontact voor de stofzuiger. En wat dat je van de kerst. En super voor de huisjes die een stekker hebben! Nu verstop ik kabels onder een sneeuwkleed!

 • Linda Post

  3 jaar ago

  Ik doe mee! Staat wat mooier dan die lelijke langwerpige 🙂

 • Fleur

  3 jaar ago

  Superhandig! Ik doe mee

 • Cindy Jerphanion

  3 jaar ago

  Ideaal ik doe graag mee! Super gaaf product.

 • Nancy van der kamp

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee, super handig en makkelijk en ruimtebesparend

 • elisabeth maria martina

  3 jaar ago

  origineel en bijzonder functioneel

 • Linda Raaijmakers

  3 jaar ago

  Ideaal als ik aan het knutselen ben. Dan kan ik tegelijk instructies op YouTube kijken en ondertussen hotfixen zonder al die ellendige verlengkabels

 • Marian

  3 jaar ago

  Allereerst de beste wensen voor 2017! Deze Cube lijkt me wel wat. Erg handig, zeker ook met de USB portals.

 • Claudia Diependaal

  3 jaar ago

  Wauw wat n geweldige uitvinding. Ik doe dan ook erg graag mee.

 • Wendy v V

  3 jaar ago

  Ik maak graag kans.
  Erg handig en ook nog mooi/leuk van uiterlijk.

 • Liesbeth

  3 jaar ago

  Dat lijkt mij superhandig! Ik doe mee!

 • Jennifer Liu Lee

  3 jaar ago

  Ik doe super graag mee! Met alle snoeren in huis is dit ideaal!

 • Lieke van Veen

  3 jaar ago

  Heel erg handig ik doe graag mee!

 • Linda Smeets

  3 jaar ago

  Geniale uitvinding! Ik doe graag mee.

 • Lisanne Boem

  3 jaar ago

  Echt heel handig, hier liggen ook een hoop snoeren dus wij kunnen het ook goed gebruiken, dan ziet het er allemaal toch een stuk opgeruimder uit.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Vond ik deze ineens tussen mijn foto’s 😂 #selfie
 • Me and minime
 • Even geen schoolwerk, want het is weekend. Maandag gaan we er weer fris tegenaan. We blijven positief! #Corona #thuisonderwijs #quarantine #scholendicht #mamaisjuf
 • Mijn heerlijke bollie 😍
 • Even tussendoor wat uitwaaien
 • Zou dit een voorbode voor de rest van het onderwijs zijn? #corona #thuisonderwijs #scholendicht
 • Was een heerlijke middag met @mamasliefste en @lisetteschrijft bij @dekoperenkat in #Delft.
 • Lekker in dromenland 😍. Mijn mooie dochter. En ja, ze heeft berg op haar hoofdje en een ooievaarsbeet op haar ogen, maar ik vind haar nog steeds prachtig.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Eindelijk zei ze het lang verlangde woord!

Kerstmis bij ons dit jaar, met alle kids en aanhangsels ...

Sluiten