Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Champagne en wijn in een wel heel bijzondere vorm”

Nog heel eventjes en dan start het nieuwe jaar. Alhoewel 2017 een geweldig jaar was, verheug ik me er toch ook weer op een nieuw en fris 2018 in te gaan. Een jaar waarin ik niet eindeloos bezig ben met zwanger worden en al helemaal niet zwanger ben. Nope, even geen babygedoe meer in en met mijn lichaam. Ik kan weer alles doen en laten wat ik wil en vooral ook eten! De hoeveelheid carpaccio dat ik de afgelopen tijd naar binnen heb gewerkt is ongelooflijk. En als ik het heel goed time, kan ik zelfs ook af en toe genieten van een wijntje. Dat is iets wat ik tijdens de zwangerschap toch ook wel eens miste. Omdat het niet mocht, wilde ik het juist des te meer. Erg hè?  Met de borstvoeding kan ik nog steeds niet onbeperkt genieten van alcoholische versnaperingen, maar zo nu en dan een Chardonnay is toch wel een happy moment voor mij. Gelukkig zijn er ook genoeg alternatieven om toch even mee te doen met feestvreugde zonder ook maar één druppel alcohol in je lichaam te krijgen.

Een champagnedouche
Terwijl iedereen zich vol laat gieten met bubbeltjeswijn en jij daar bij staat met een glaasje Jip en Janneke bubbels, bedenk dan hoe fantastisch het zou zijn als je eerder die dag gedoucht hebt met champagne. Het merk OGX heeft speciaal voor de feestdagen en voor alle zwangeren, de BOB’ers en andere niet alcohol drinkende mensen, een heerlijke limited edition doucheset uitgebracht. En het ruikt naar champagne! De verpakking alleen is al een feestje genoeg. Het voelt ook heerlijk aan op de huid. Echt decadent douchen noem ik dat!

De echte winegum
Misschien ben je ze al eens tegengekomen, de Real Wine Gum. Het is niet het mierzoete fruitsnoepje dat je kent uit het snoepschap. Dit is namelijk een traktatie voor elke wijnliefhebber. De geluksmomentje in snoepjesvorm komt in de smaken Chardonnay, rode Merlot, Rosé en Riesling. De laatste is mijn persoonlijke favoriet, wat wel verrassend is want in de alcoholische vloeibare vorm, vind ik de Chardonnay een stuk lekkerder. De rode Merlot variant is naar mijn mening iets te heftig. Dat is waarschijnlijk waarom deze erg populair is bij de mannen. De Rosé is weer zacht van smaakt en na de Riesling absoluut mijn favoriet. Het is natuurlijk absoluut geen vervanging van het echte werk, maar wel een leuke attentie voor de niet-drinker. Al is het maar om bijvoorbeeld de zwangere vrouw toch van haar wijntje te kunnen laten genieten.  Ideaal dus voor een babyshower! Het bijzondere aan deze Wine Gums (naast de wijnsmaak) is, dat ze voor alle volwassenen geschikt zijn. Ze zijn namelijk gluten-, vet-, noten-, gelatine-, en lactosevrij. Het is dus ook nog eens een soort van verantwoord snoepje. Na het nuttigen hiervan, mag je ook gerust achter het stuur kruipen.

Zo zie je maar weer, dat je niet persé alchohol nodig hebt om van de alcoholische drankjes te kunnen genieten.

Winactie
Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden naar de Real Wine Gum? Terecht! Gelukkig kan ik je dan vertellen, dat ik een pakket van deze delicatessen heb om weg te geven. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is mij te laten weten naar welke smaak je het meest nieuwsgierig bent.  Je kan meedoen tot en met vrijdag 6 januari december. De winnaar maak ik bekend op de gebruikelijke wijze. Uiteraard zijn mijn winactievoorwaarden van toepassing. Deze kan je hier vinden.

Facebook Comments

«

»

5 COMMENTS
 • Esther N

  2 jaar ago

  Die snoepjes maken me erg nieuwsgierig, en het meest naar de rosé ☺
  Vanavond zit ik aan de Hugo 0,0%, nog een paar weekjes totdat ik weer ‘echte’ zou mogen.. plannend om de borstvoeding heen natuurlijk!
  Fijne jaarwisseling en een mooi 2018!

 • Maaike J. Didérique

  2 jaar ago

  De merlot-smaak!

 • Marian Zw

  2 jaar ago

  Die wil ik heel graag proberen, de chardonnay spreekt het meeste tot mijn verbeelding.

 • elisabeth maria martina

  2 jaar ago

  riesling is sowieso al mijn favoriet

 • Oma Will

  2 jaar ago

  Ik heb wel zin in dit verantwoorde snoepje en dan graag in de smaak Riesling.
  Heb er nog nooit van gehoord, maar ben heel benieuwd. Tot en met vrijdag 6 januari december is een foutje zeker.
  Hoop dat ik nog op tijd ben.
  Ik volg je op Bloglovin en heb geen Facebook.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Kids kijken vol spanning naar het Sinterklaasjournaal en mama is naar Last Christmas van @universal_nl . #binnenkortmeeroverdefilm #winactie
 • De #giegelchallenge van #mylittlepony. Doe jij ook mee?
 • Sanne voor het eerst bij de kapper #5yearsago
 • Zal ik het ze vertellen of niet? #mijngevoelvoorhumor #ikkonerwelomlachen
 • Stiekem best trots op mijn buikje. Het is bescheiden, zeker voor een vierde, maar er zit weer een lekker groot kind in. Ze wordt verwacht met vier kilo geboren te worden. Zou je niet zeggen, hè? #29wekenzwanger
 • Wist je dat deze week er nog allerlei winacties zijn op mijn blog? Alles in het teken van de @speelgoed_van_het_jaar verkiezing. Wat vind je bijvoorbeeld van het spel Crocs’ Socks van @bs.toys ?
 • Klaar voor Halloween! @carnavalskleding_nl #review #winactie #binnenkortmeer
 • @milou_ligtenberg en haar kids gingen een dagje naar #legoworld in de #jaarbeursutrecht. Dit is haar verslag:
Wat een lekker vakantie dagje hebben we gehad. Vanochtend vroeg vertrokken richting de jaarbeurs in Utrecht om daar een dagje te vertoeven bij Legoworld. De kinderen (4 en 7) waren na ons bezoek vorig jaar, al helemaal enthousiast dat we weer gingen. De grote hallen, waar de mooiste beelden, voertuigen en overige creaties uitgestald waren, en de vele hoeken en tafels waar je vrij uit kan bouwen. Voor de kinderen super tof dat ze hun creativiteit al spelend ontwikkelen. Er is een boot gebouwd, enkele huizen en kastelen hebben ze gemaakt, en zelfs Olaf van Elsa werd in elkaar gelego’d. Buiten de vele Lego plekken, zijn er ook andere activiteiten, die te maken hebben met bepaalde Lego thema’s. Zoals bij de Lego city hoek waar je brandjes kan blussen. Bij Lego Disney kon je je verkleden als Elsa, staafjes vangen bij Olaf. In de Duplo hoek staat een theater waar er een aantal keer in een uur een minidisco voorbij komt, kun je je laten schminken en staat er een springkussen. We hebben onze ogen uitgekeken en hebben er heel wat uurtjes rond gelopen. Voor ons was het een topdag! Volgend jaar zijn wij vast weer van de partij!

Tot en met deze woensdag kan je zelf nog dit leuke event bezoeken!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Al puzzelend de wintermaanden door met Denksport Junior

Ik ben dol op de wintermaanden vanwege het hoge knusheidsgehalte. ...

Sluiten