Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Champagne en wijn in een wel heel bijzondere vorm”

Nog heel eventjes en dan start het nieuwe jaar. Alhoewel 2017 een geweldig jaar was, verheug ik me er toch ook weer op een nieuw en fris 2018 in te gaan. Een jaar waarin ik niet eindeloos bezig ben met zwanger worden en al helemaal niet zwanger ben. Nope, even geen babygedoe meer in en met mijn lichaam. Ik kan weer alles doen en laten wat ik wil en vooral ook eten! De hoeveelheid carpaccio dat ik de afgelopen tijd naar binnen heb gewerkt is ongelooflijk. En als ik het heel goed time, kan ik zelfs ook af en toe genieten van een wijntje. Dat is iets wat ik tijdens de zwangerschap toch ook wel eens miste. Omdat het niet mocht, wilde ik het juist des te meer. Erg hè?  Met de borstvoeding kan ik nog steeds niet onbeperkt genieten van alcoholische versnaperingen, maar zo nu en dan een Chardonnay is toch wel een happy moment voor mij. Gelukkig zijn er ook genoeg alternatieven om toch even mee te doen met feestvreugde zonder ook maar één druppel alcohol in je lichaam te krijgen.

Een champagnedouche
Terwijl iedereen zich vol laat gieten met bubbeltjeswijn en jij daar bij staat met een glaasje Jip en Janneke bubbels, bedenk dan hoe fantastisch het zou zijn als je eerder die dag gedoucht hebt met champagne. Het merk OGX heeft speciaal voor de feestdagen en voor alle zwangeren, de BOB’ers en andere niet alcohol drinkende mensen, een heerlijke limited edition doucheset uitgebracht. En het ruikt naar champagne! De verpakking alleen is al een feestje genoeg. Het voelt ook heerlijk aan op de huid. Echt decadent douchen noem ik dat!

De echte winegum
Misschien ben je ze al eens tegengekomen, de Real Wine Gum. Het is niet het mierzoete fruitsnoepje dat je kent uit het snoepschap. Dit is namelijk een traktatie voor elke wijnliefhebber. De geluksmomentje in snoepjesvorm komt in de smaken Chardonnay, rode Merlot, Rosé en Riesling. De laatste is mijn persoonlijke favoriet, wat wel verrassend is want in de alcoholische vloeibare vorm, vind ik de Chardonnay een stuk lekkerder. De rode Merlot variant is naar mijn mening iets te heftig. Dat is waarschijnlijk waarom deze erg populair is bij de mannen. De Rosé is weer zacht van smaakt en na de Riesling absoluut mijn favoriet. Het is natuurlijk absoluut geen vervanging van het echte werk, maar wel een leuke attentie voor de niet-drinker. Al is het maar om bijvoorbeeld de zwangere vrouw toch van haar wijntje te kunnen laten genieten.  Ideaal dus voor een babyshower! Het bijzondere aan deze Wine Gums (naast de wijnsmaak) is, dat ze voor alle volwassenen geschikt zijn. Ze zijn namelijk gluten-, vet-, noten-, gelatine-, en lactosevrij. Het is dus ook nog eens een soort van verantwoord snoepje. Na het nuttigen hiervan, mag je ook gerust achter het stuur kruipen.

Zo zie je maar weer, dat je niet persé alchohol nodig hebt om van de alcoholische drankjes te kunnen genieten.

Winactie
Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden naar de Real Wine Gum? Terecht! Gelukkig kan ik je dan vertellen, dat ik een pakket van deze delicatessen heb om weg te geven. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is mij te laten weten naar welke smaak je het meest nieuwsgierig bent.  Je kan meedoen tot en met vrijdag 6 januari december. De winnaar maak ik bekend op de gebruikelijke wijze. Uiteraard zijn mijn winactievoorwaarden van toepassing. Deze kan je hier vinden.

Facebook Comments

«

»

5 COMMENTS
 • Esther N

  2 jaar ago

  Die snoepjes maken me erg nieuwsgierig, en het meest naar de rosé ☺
  Vanavond zit ik aan de Hugo 0,0%, nog een paar weekjes totdat ik weer ‘echte’ zou mogen.. plannend om de borstvoeding heen natuurlijk!
  Fijne jaarwisseling en een mooi 2018!

 • Maaike J. Didérique

  2 jaar ago

  De merlot-smaak!

 • Marian Zw

  2 jaar ago

  Die wil ik heel graag proberen, de chardonnay spreekt het meeste tot mijn verbeelding.

 • elisabeth maria martina

  2 jaar ago

  riesling is sowieso al mijn favoriet

 • Oma Will

  2 jaar ago

  Ik heb wel zin in dit verantwoorde snoepje en dan graag in de smaak Riesling.
  Heb er nog nooit van gehoord, maar ben heel benieuwd. Tot en met vrijdag 6 januari december is een foutje zeker.
  Hoop dat ik nog op tijd ben.
  Ik volg je op Bloglovin en heb geen Facebook.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Go Glam nageltjes. Mogelijk gemaakt door @pinkstudio.amsterdam
 • Twee kleine diva’s helemaal happy met hun nieuwe nageltjes van Go Glam. Iedereen mocht het bewonderen van ze. #goglam @lindenbarbosa #binnenkortmeer #uitgenodigd #mamablogger #reviewvolgt @pinkstudio.amsterdam
 • Dol op die oude filmpjes. Mini Sanne hier 😍
 • Dit soort humor houd ik van 😂
 • Ja hoor, we zijn alweer in de stemming 😂
 • Dit is toch zoveel liefde op een vierkante meter? Mijn meisjes! Ze zijn mijn draakjes en mijn allesjes. Wat ben ik trots op wie ze zijn. En ja, er is nog een lange weg te gaan met ook veel hulp van derden, maar de liefde is er niet minder om. En wat zijn ze ook dol op elkaar! Een zusje erbij maakt het helemaal af.
 • Tja...
 • Vind dit spel nu al leuk #megableu #whatdoyoumeme

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Al puzzelend de wintermaanden door met Denksport Junior

Ik ben dol op de wintermaanden vanwege het hoge knusheidsgehalte. ...

Sluiten