Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Pret met De Num Noms Snackables Silly Shakes Maker”

Slijm! Ik weet echt nou niet wat daar nou leuk aan is. Het bestaat al een eeuwigheid, want in mijn jeugd was het ook al eens een rage. Toen snapte ik er niets van en nu ik ouder en wijzer ben eigenlijk nog minder. Maar misschien ligt dat wel gewoon aan mij. Ik checkte het daarom net even bij manlief, maar ook hij heeft er nooit wat mee gehad. Vreemd genoeg kan onze eigen dochter er geen genoeg van krijgen. Het is slijm dit en slijm dat. Van de week had ze met de bingo op de buitenschoolse opvang gewonnen en wat koos ze? Slijm! Maar dan wel van die goedkope zooi waar je echt niets mee kan. Als je dan toch iets met dat goedje wil doen, dan kan ik je aanraden om het kwalitatieve spul voor je kind te halen. Absoluut ook een stuk fijner voor de ouder. 

Ook de Num Noms hebben slijm

Neem bijvoorbeeld de Num Noms Snackables Silly Shakes Maker.  Volgens de titel van het product maak je kleine drankjes waar je glitter toppings aan kan toevoegen. Ten eerste kan je het absoluut niet drinken. En ten tweede is het gewoon een vorm van slijm. Alhoewel je in eerste instantie denkt dat je een lijm substantie in handen hebt. Het idee is dus dat je een klein winkeltje hebt waar je soort van milkshakes kan maken in de kleur blauw of rood, of beiden, met als extraatje twee verschillende glitters.  Voor ieder wat wils dus. Het concept is absoluut leuk bedacht, maar of de uitvoering ook zo leuk is?

Aan de slag met de Snackables Silly Shakes Maker

Men neme een beker met doorzichtig slijm of lijm of wat het ook is. Het plakt in ieder geval. Met het schepje doe jet het goedje in de mengkom waar je vervolgens een kleurtje naar keuze toevoegt, of gewoon allebei. Het flesje hoeft niet leeg, een paar druppels hebben al effect. Ik zou dit overigens met enige nauwkeurigheid doen, want ik vraag me af of je het kleurtje uit je kleren krijgt. Vervolgens voeg je wat toppings toe. Ook hier hoef je echt niet alles voor te gebruiken ook al vinden je kinderen van wel. Plaats de mengkom onder de garde en roer het mengsel door elkaar. 

Het slijmerige goedje schep je vervolgens in een lege soort van tube. Je kan het radje draaien zodat je er eentje er uit kan halen. De stamper gaat er dan in en door hard te duwen pers je zo de slijm in je bekertje, dat je er onder hebt geplaatst. Vergeet niet eerst het papiertje uit het bekertje te halen, want achteraf is dat erg lastig te doen. (Ik spreek uit ervaring!) Zit alles erin? Dan kan het dekseltje erop en kan het spelen beginnen. De kinderen vonden het erg leuk om er gewoon naar te kijken en af en toe het aan te raken. Het was gewoon nog te plakkerig voor ze.

De volgende dag was het meer een geheel geworden en konden ze er echt mee spelen. Het werd uit elkaar getrokken en tot een balletje gekneed en dan weer platgedrukt. Zelfs ik kon de substantie en deze vorm wel waarderen. Het plakte niet en het voelde niet glibberig meer. Een week later was het helaas keihard geworden. Het zou vast niet geholpen hebben dat de kinderen het in de open lucht hebben gehouden en niet meer terug in het bekertje hebben gedaan. Gelukkig kunnen we nog meer maken, want we hebben niet alles al bij de eerste poging gebruikt. Wij gaan dus nog een keer lol ervan hebben.

Winactie
Lijkt het jou ook wel wat om gezellig ondefinieerbare substanties te maken met veel plakkerigheid, kleurtjes en glitters? Maar wat ook zeker leuk is om samen met je kinderen te doen? Dan heb ik goed nieuws! Ik heb een extra pakket Num Noms Snackables Silly Shakes Maker om weg te geven. Het enige wat je hoeft te doen is mij te laten weten welke kleur je als eerste gaat gebruiken. Rood of blauw? De winactie loopt tot en met 3 november en de winnaar maak ik op de gebruikelijke wijze bekend.

Facebook Comments

«

»

17 COMMENTS
 • Femke Dekker

  12 maanden ago

  Haha … hier ook een dochter die helemaal dol is op slijm. Ikzelf ben ook niet zo enthousiast en helemaal niet meer na een confrontatie tussen goedkoop slijm en een mooi shirt Ik weet zeker dat mijn dochter (en haar broertjes) dit wel een heel leuk cadeau zouden vinden, dus ik doe mee aan deze winactie. Mijn dochter kiest er zeker weten voor om eerst met de blauwe kleur aan de slag te gaan.

 • elisabeth maria martina

  12 maanden ago

  dat word blauw
  wat een origineel kado voor mijn kleindochter

 • Anna

  12 maanden ago

  Rood gaan we als eerste gebruiken! Love it!

  Facebook: An Na

 • Trotsema fati

  12 maanden ago

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter die totaal gek is op slijm ze gaat voor rood kiezen want blauw is voor jongens volgens haar hihi

 • Wendy Van De Reyd

  12 maanden ago

  Mijn dochtertje Sharona is gek van de kleur rood, valt beste op zegt ze dus die zou ze als eerste willen gebruiken, ❤✔❣

 • Marian Zw

  12 maanden ago

  Dat wordt zeker de blauwe slijm als eerste! En in combi met Num Noms is het natuurlijk elemaal een feest

 • Sonja Rietjens

  12 maanden ago

  Kleur rood, de kleur van de liefde , ❤ kleindochter vind dit wel tof , glitter, slijm, ideaal combinatie voor mijn kleindochter voor uren pret en plezier

 • Nele

  12 maanden ago

  Ik doe heel graag mee voor mijn kindjes die waarschijnlijk eerst zullen kibbelen over welke kleur ze gaan gebruiken 🙂 . ik ga voor rood.

 • Jos neys

  12 maanden ago

  Haha kleindochter kiest blauw , ik zeg waarom blauw, das mooi he vake, is net zoals het water ,de zee ‍♀️‍♀️‍♀️‍♀️ hahaha

 • saskia pol

  12 maanden ago

  mijne zal zeker voor rood gaan, alles is roze of rood hahaha.. kleding, stickers, snoepjes. Ze is er dol op ”rood” dus 100% op rood.

 • Els Wanders

  12 maanden ago

  Ik denk dat we de rode kleur als eerste zouden gebruiken. Mijn dochtertje is dol op alles wat roze is, rood komt daar het dichtst bij in de buurt.

 • Manon W

  12 maanden ago

  Mijn dochter kiest rood, mijn zoon blauw. En mijn dochter vraagt of ik het extra HARD wil opschrijven, want ze wil hem HEEEEEL graag

 • Manon W

  12 maanden ago

  Mijn dochter wil rood, haar broertje blauw. En mijn dochter vraagt of ik het extra HARD wil opschrijven, want ze wil hem HEEL graag!

 • Marian B

  12 maanden ago

  Blauw! Mijn nichtjes lievelingskleur is blauw, dus dat was niet zo moeilijk! Zou haar hier graag mee verrassen want ze is binnenkort jarig en gewoon een hele leuke lieve meid die ik graag verras.

 • Selina

  12 maanden ago

  Gaafffff!!! Blauw zegt Kiona!

 • Oma Will

  12 maanden ago

  Slijm dat is op het moment dé grote hit van de kleindochters.
  Daarom doe ik graag mee met het winnen van deze Num Noms Snackables silly shakes maker.
  Leuk speelgoed overigens.
  Ik ga maar voor mijn eigen lievelings kleur en dat is blauw.
  Ik heb geen facebook, maar volg op Bloglovin en waag maar weer eens een kansje.

 • Bjorn neys

  12 maanden ago

  Kansje wagen voor dochtertje , ze is dol op rood , stiekem doet ze er wit bij , en heeft ze roze hihi , glitters en slijm, daar gaat ze steeds van lachen,

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Even de kussens testen in @ikeanederland 😂
 • #28weekspregnant #cantwaittomeetyou
 • Weeeeeeeeeekend!
 • Als je ontdekt dat de kubus van @vtechspeelgoed wel heel erg leuk is!
 • Vandaag ook weer een weekje verder, dus een pens foto mocht wel weer. Derde trimester baby!!! #27weekspregnant
 • Twee jaar geleden vandaag werd dit meisje geboren. Het zijn twee zeer emotionele jaren geweest, waar gelukkig de liefde altijd bovenaan heeft gestaan. De toekomst is nog altijd onzeker, maar gelukkig zien we vooral een heel blij meisje. Uiteindelijk is dat het belangrijkste. Zij komt er wel op haar manier. Lief klein meisje van me, mama is zo ontzettend trots op jou! Nog vele liefdevolle jaren toegewenst! Ik houd van je!!!
 • Zie je deze gave race auto van @vtechspeelgoed ? Ik vertel meer over op mijn blog en over de racebaan. Bovendien geef ik ook nog eens een set weg. #LinkInBio #winactie @speelgoed_van_het_jaar #leukvoordesint #mamablogger
 • Vandaag de verjaardag van dit poppetje een beetje gevierd. De taart smaakte haar heerlijk. Gefeliciteerd moppie 😍

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Twintig jaar op de weg, toen en nu

Niet lang geleden ontving ik een zeer verontrustende mededeling in ...

Sluiten