Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Review naamlabels van My Nametags – gesloten”

Er zijn zoveel eerste keren met je kinderen waardoor je je realiseert dat de tijd echt voorbij vliegt. De eerste keer bijvoorbeeld dat ik Sanne naar het kinderdagverblijf bracht was een regelrechte ramp. Niet zozeer voor Sanne, maar voor mij. Ik besefte me dat mijn verlof ten einde was gekomen en ik mijn kleine hummeltje deels moest los laten. Voor het eerst! De avond ervoor heb ik flink wat traantjes gelaten. Ik bereid me nu daarom ook alvast voor op het moment dat ze naar de kleuterklas zal gaan. Nog een jaartje en dan is het zover.

Binnenkort starten de scholen weer en dan zullen de 2012 zomerkindjes voor het eerst naar de kleuterklas gaan. Wat een spannende tijd voor de papa’s en mama’s. Net zoals voor de ouders waarvan het hummeltje voor het eerst naar het kinderdagverblijf zal gaan. Er is niets dat ik kan zeggen waardoor je je er geestelijk op voor kan bereiden anders dan dat je er aan zal wennen. Waar ik wel enigszins mee kan helpen is de handige voorbereiding. Of je kind nu naar school gaat of naar het kinderdagverblijf, hij zal geheid eigen spulletjes meenemen. Dan is het fijn als je leuke naamlabels in huis hebt, toch? Daar kan ik misschien wel bij helpen.

Van My Nametagsย mag ik namelijk twee setjes naamlabels weggeven. Om er zeker van te zijn, dat het van goede kwaliteit is heb ik een extra setje aangevraagd en aan mijn zusje gegeven om uitgebreid te testen. Haar dochtertje Odelie ging voor het eerst naar het kinderdagverblijf, dus zij kon ze goed gebruiken. Een paar weken lang heeft ze de labels uitvoerig aan allerlei testjes onderworpen (meerdere keren vaatwas, eraf halen en weer er op plakken e.d.) en ik kan melden, dat de naamlabels van My Nametags met vlag en wimpel door de keuring zijn gekomen.

Het maakt het daarom des te leuker om niet รฉรฉn, maar twee mensen blij te maken met een setje van 56 naamlabels. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is een reactie achter te laten waarom je meedoet. Gewoon omdat ik nieuwsgierig ben. De twee gelukkige winnaars ontvangen na zaterdag 13 augustus een bericht.

IMG_8205

Facebook Comments

«

»

15 COMMENTS
 • Manon van Leijenhorst

  3 jaar ago

  Omdat ik er nog niet aan gedacht had en het me wel heel handig lijkt voor de spulletjes van onze dochter die nu voor het eerst naar de basisschool gaat.

 • Anna

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee, omdat mijn dochter over een paar maanden voor het eerst naar de kinderopvang gaat

 • Wendy J

  3 jaar ago

  Oh dat klinkt goed zeg! Ik zou wel willen winnen voor onze knul Joep. Die gaat vanaf aankomende week weer naar de gastouder en over een paar maandjes naar de peuterspeelzaal. Wilde allemaal bedrukte spullen kopen maar dat tikt nogal aan! Dit is een veel beter, makkelijker รฉn goedkoper alternatief! Maak dus graag kans op een setje stickers ๐Ÿ™‚

 • Evelien

  3 jaar ago

  Ik vergeet altijd de kleren en spullen voor het kdv een naam te geven en dit lijkt me een handige hulp!

 • Heleen

  3 jaar ago

  Ik heb ze nodig voor mijn oudste zoon. Hij gaat nu naar groep 2 maar is echt een warhoofd. Alles wat mee naar school moet, heeft een sticker nodig, want er is een grote kans dat het op school kwijt raakt, haha. We hebben al een stickerpakket in gebruik (sinds hij naar het kdv ging), maar die is bijna op.

 • Iris

  3 jaar ago

  Hier inderdaad een net na de zomerkindje wat in oktober naar de kleuterschool gaat. Lijkt me superhandig!

 • Anja huydts

  3 jaar ago

  Super handig voor mn dochter, zo raakt ze niks meer kwijt

 • Carmelina

  3 jaar ago

  Keihard nodig! Vergeet ze telkens te bestellen haha
  Dus wij doen mee! Helemaal handig als mini er straks bij is.. Flesjes scheiden enz zal papa blij mee zijn

 • Bodil

  3 jaar ago

  Oh, wat handig! Mijn oudste dochter wordt eind deze maand 4 jaar en mag dan gelijk op de eerste schooldag naar groep 1. Ze heeft er veel zin in! Zulke mooie nametags zouden heel fijn zijn om te zorgen dat al haar spulletjes ook weer mee naar huis komen na een dag leer- en speel plezier!

 • Nathalie

  3 jaar ago

  Wat een prachtige naam! En de labels lijken me erg handig!

 • Iris

  3 jaar ago

  Oh, wat komt dit goed uit zeg. Deze staat al tijden op mijn zomervakantie to do lijstje, want de eerste schooldag komt in zicht, waaaaah! Ik doe graag mee om mijn zoontjes spullen te voorzien van zijn naam

 • Kelly Aarts

  3 jaar ago

  Ik doe mee, omdat de jongste na de zomervakantie gaat beginnen op de peuterspeelzaal. Bij de oudste had ik die labels al lang in huis. Bij de jongste…. Lees ik deze post en bedenk ik: oh ja, dat moest ook nog….

 • Fleur

  3 jaar ago

  Superhandig om je naam op je spullen te kunnen plakken. Niet alleen voor op school, maar ook voor thuis. Zo kan er geen ruzie gemaakt worden wat van wie is ๐Ÿ™‚

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Marstyle winspiratie augustus on augustus 6, 2016
 • Pingback: Marstyle winspiratie augustus ⋆ Marstyle on augustus 6, 2016
 • Instagram
  • De bewondering van grote zus
  • Het leed dat kolven heet #earlybird #moedermelk #allesvoordekleine #borstvoeding #kolven #ziekenhuis #neonatologie
  • Dit vandaag met de post gekregen. Zo ontzettend attent!
  • Het waren best heftige dagen met de kleine dame. Op mijn blog vertel ik waarom.
  • Complete surrender ๐Ÿ˜
  • Kijk eens wie er wakker is ๐Ÿ˜ #nogwelaandezuurstof #langewegtegaan #zekomterwel
  • Zo dol op dit meisje ๐Ÿ˜
  • We mochten even knuffelen!

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Gastblog oma: waarom Barbie mijn vriendin niet meer is

  Boven op zolder, zoekend naar de houten mobiel die ik ...

  Sluiten