Verhalen van een werkende moeder
TOP
Films / Series, Reviews, Winacties

“Een avondje naar de bioscoop: Mother!”

Ik bracht vanochtend de kleuter naar school en werd bijna omver geblazen door de harde wind. Wat een heerlijk onguur weertje, dacht ik. Ideaal voor een goede film en al helemaal in het genre horror of thriller. En laat dat nou net de film van vandaag zijn waar ik kaartjes voor ga weggeven.

Vanaf morgen zal de film Mother! in de Nederlandse bioscopen vertoond worden. Volgens de schrijver (ook de maker van de film Pi) is het een Amerikaans psychologische thriller en horror, dus dat betekent vol spanning naar het scherm turen. Dat het echt een heel erg spannende film is volgt wel uit de recensies tot dusver. Uitspraken zoals “Ik huiver nog steeds na”  en “het was het ticket meer dan waard” beloven veel goeds. Het feit dat de personages in de film ook geen naam hebben, vind ik persoonlijk al mysterieus genoeg.

Het verhaal
Over het verhaal kan ik niet zoveel vertellen. Online kan je alle plotten en theorieën wel terugvinden, maar dan heb je gelijk ook alle spoilers te pakken. Ik zal me dan ook beperken tot een korte inhoud: Mother! gaar over een stel, dat een rustig bestaan leidt. Als er op een dag onuitgenodigde gasten hun huis binnenkomen, wordt dat bestaan ernstig verstoord. Het gevolg is dat de relatie van het stel danig op de proef wordt gesteld. Hoe ernstig het verstoord gaat worden volgt al redelijk snel uit de openingsscène. De film begint namelijk met een close-up van het gezicht van een vrouw. Ze staat in brand en haar vel begint van haar gezicht weg te smelten. Daarna wordt de hoofdrolspeelster wakker. Maar heeft ze dit nou gedroomd of is het gebeurd of staat het nog iemand te wachten? De trailer kan je hier vinden.

De cast
Ook dit weer is een handje toppers benaderd om mee te doen in de film. Het stel dat reeds woont in het huis, ook wel Mother en Him genoemd, worden vertolkt door Jennifer Lawrence en Javier Bardem. De indringers (als ze dat zijn) worden gespeeld door Michelle Pfeiffer en Ed Harris en heten Woman en Man in de film. Vier bekende acteurs dus, wat het voor mij altijd al een plezier maakt om naar te kijken.Ik heb altijd de hoop dat beroemdheden, zoals hiervoor genoemd, zich niet zullen laten verleiden voor slechte scripts.

Winactie
Wederom mag ik drie van mijn lezers samen met een vriend of vriendin laten genieten van deze film in de bioscoop.  Daarnaast ontvangen zij ook nog een kleinigheidje wat te maken heeft met deze film. Mee doen is simpel. Gewoon een reactie achter laten is voldoende. Je kan mee doen tot en met 19 september. De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina. (Klik hier voor de winactievoorwaarden).

Facebook Comments

«

»

6 COMMENTS
 • Anna

  2 jaar ago

  Jaaaaaaaaa i like it!!

  • Anna

   2 jaar ago

   Facebook: An Na

 • Lyn

  2 jaar ago

  Deze film lijkt me heel tof! ik doe graag mee.

 • Sandy van der Kolk

  2 jaar ago

  Graag loot ik mee 🙂

 • Corinne de Graaf

  2 jaar ago

  Ja ik doe graag mee.

 • Daan

  2 jaar ago

  Ik wilde al naar deze film gaan dus ik doe graag mee! 🙂

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Complete surrender 😍
 • Kijk eens wie er wakker is 😍 #nogwelaandezuurstof #langewegtegaan #zekomterwel
 • Zo dol op dit meisje 😍
 • We mochten even knuffelen!
 • De kleine is afgelopen donderdag geboren, maar ligt helaas sindsdien op de IC. Op mijn blog leg ik uit wat er aan de hand is. Maar ben dus wat stiller voor nu.
 • Sanne zes jaar geleden. Onherkenbaar gewoon!
 • #40weekspregnant #duedate #expectinganydaynow
 • Jep. Nog steeds zwanger #linkinbio

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
zwangere student verloskunde Lisette Schrijft
Gastblog Lisette: Een zwangere verloskunde student

Ik werd zwanger tijdens het derde jaar van mijn opleiding ...

Sluiten