Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Geen excuus meer om stil te blijven zitten met de Misfit Ray”

Deze mama is dol op technische snufjes. Ik was één van de allereerste met een mobiele telefoon, tot groot ongenoegen van mijn ouders, en ik had al heel snel van mijn spaarcentjes mijn eerste computer gekocht. Niet dat ik iets er mee kon dan tekstverwerking en plaatjes maken, maar ik was er echt heel blij mee. Deze interesse in gadgets is eigenlijk nooit meer overgegaan. Ik weet alleen tegenwoordig mijn impulsaankopen wat beter te beperken. Waar ik wel al lange tijd erg nieuwsgierig naar was, was zo’n fitnesstracker armband. Je weet wel, eentje die je stappen op een dag bijhoudt en je slaap monitort. Dat leek me nou een leuk hebbedingetje voor tijdens het hardlopen en om sowieso te zien of ik wel genoeg deed op een dag.

Toen Coolblue mij vroeg om de Misfit Ray (t.w.v. € 89,-) te reviewen kon ik dus ook niet anders dan heel hard ja roepen. Eindelijk had ik dan mijn lang verlangde hebbedingetje. Natuurlijk wilde ik het gelijk uitproberen, maar zo eenvoudig ging dat dus niet. Ik had de grootste moeite de ieniemienie batterijtjes er in te krijgen en als ze eenmaal er in zaten, verschoven ze weer. Een half uur lang heb ik ermee geworsteld totdat manlief het niet meer aan kon zien, het overnam en het twee minuten later gereed aan me teruggaf. Altijd fijn dat soort momenten dat je met je neus op je twee linkerhanden wordt gedrukt. Gelukkig hoeven de batterijen er maar eenmalig in, want door te bewegen laadt het weer vanzelf op. Het omdoen van de armband kon ik gelukkig dan weer wel zelf. Ik had al reviews gelezen dat het niet comfortabel zou zitten, maar mij viel dat alleszins mee. Bovendien zag het er ook gewoon leuk uit. Het is niet zo’n overduidelijke fitnesstracker zoals je vaak bij andere merken ziet. Deze is zeer subtiel en mooi van vorm. De volgende stap was de app op mijn telefoon zetten en de armband ermee synchroniseren. Je hebt geen enkele handleiding nodig, want de instructies van de app zijn heel duidelijk. Vijf minuten later kon het tracken beginnen.

De Misfit Ray houdt dus keurig bij hoeveel stappen je op een dag zet en met hoeveel kilometer dit correspondeert. Ook herkent het hoe je slaapt in de nacht. Ben je iemand die diep en constant slaapt of heb je rusteloze momenten in je nachtrust? De Misfit Ray registreert het wel voor je. Ik ontdekte dat ik erg onrustig sliep. Nu verbaasde mij dat ook niet echt, want ik heb de tracker alleen nog geprobeerd tijdens deze zwangerschap en dan slaap ik sowieso een stuk slechter. Het was dus ook geen verrassing dat ik pieken had in mijn nachtrust. Wat mij wel opviel was dat ik eigenlijk chronisch te weinig beweeg op een dag. Elke dag kwam er uit het overzicht naar voren, dat ik bij lange na niet het aanbevolen resultaat had bereikt. Jammer genoeg heeft het me ook niet gemotiveerd meer te bewegen, maar ook dat wijt ik aan gewoon aan de zwangerschap. Toch?

  

Al met al vind ik de Misfit Ray toch echt een leuke fitnesstracker voor mensen zoals ik, die niet extreem sportief zijn, maar wel meer grip willen krijgen op hoeveel ze bewegen. Met de handige functie in de app kan je er zelfs op geattendeerd worden als je te lang hebt stil gezeten. Ideaal dus als je net een beetje extra wil gaan doen en een steuntje voor in de rug daarbij nodig hebt.

Ik wil mijn Misfit Ray weggeven aan iemand die wel een boost in beweging kan gebruiken. Ben jij die persoon?  Laat dan in een reactie onder dit bericht of op facebook achter dat je graag een kansje wil wagen op deze geweldige fitnesstracker. Vergeet niet het bericht ook een like te geven. Delen wordt gewaardeerd, maar is geen verplichting. De actie loopt tot en met 13 mei 2017. De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina. (Klik hier voor de winactievoorwaarden).

 

Advertisement

Facebook Comments

«

»

43 COMMENTS
 • miriam

  3 jaar ago

  AUTHOR

  Het lot?

 • Femke

  3 jaar ago

  Ik maak graag kans voor mijn moeder! Ik gebruik zelf een tracker en zij gaf laatst aan dit ook wel te willen.

 • Elisabeth van de Meer

  3 jaar ago

  Ja, ik wil heb graag winnen! Een goede stimulans om meer te gaan bewegen, met zo’n mooi design!

 • Wil Visser

  3 jaar ago

  Ik zou er dolgraag eentje willen. mn man vindt het niet nodig… Helaas. .. Ik ben moeder van 2 en sport niet actief. wel 2x per week op de hometrainer. mn slaap kan ook wel iets beter. Ik zou dolgraag meer inzicht krijgen!

 • Evelien Hack

  3 jaar ago

  Ik ben zeer lui van aard maar heb een super energiek jongetje gekregen en nu hoop ik ook meer te bewegen. De misfit ray tracker zal me enorm motiveren denk ik! (hoop ik)

 • Wendy v V

  3 jaar ago

  Ik doe zeer graag mee! Wil wat kilo’s kwijt om mooi in een jurk te kunnen voor de bruiloft van mijn broertje. Moet meer bewegen en dit gaat mij zeker helpen.

 • Melissa Polfliet-de Jonge

  3 jaar ago

  Wow. Mijn zusje heeft sinds een paar weken ook zo’n ding. Was echt verbaasd hoe vaak ze op een nacht wakker was. Ideaal om dat allemaal te kunnen inzien in de app. Momenteel ben ik zelf ook rusteloos. Dit vanwege een burn out. Doordat ik weinig energie heb is het echt een strijd voor me om op te staan en te bewegen of bijvoorbeeld naar buiten te gaan. Wellicht is dit ook wel iets voor mij. Zodat ik een doel kan stellen van het aantal stappen per dag. En toch weer door het bewegen wat energie kan gaan opbouwen. En fitter wordt. Ik ben er in ieder geval wel ontzettend benieuwd naar.

 • Iris Steenbekkers

  3 jaar ago

  Wat een leuk apparaat ! Kleine veranderingen kunnen grote stappen maken in je leven . Bijhouden hoeveel je beweegt kan erg handig zijn als je wil afvallen . Ik doe graag mee . Ben erg nieuwsgierig naar het apparaat .

 • Dike van Leeuwen

  3 jaar ago

  Ik doe heel graag mee, een hulpmiddel en motivatie is meer dan welkom! Na drie dochters van 0, 3 en 4 de moed weer bijeen geraapt om meer te gaan bewegen! Bovendien ook erg benieuwd naar de nachtrust, hopelijk zie ik dan dat t alleen maar beter wordt…
  Nu maar dromen over t mooie kado!

 • Marianne

  3 jaar ago

  Wst een leuke, kleine en stijlvolle activitytracker! Ik heb zelf een hele mooie van Polar dus voor mezelf hoef ik hem niet, maar een vriendinnetje van mij gun ik hem wel!

 • Nadia Lahpor-Hesse

  3 jaar ago

  Wat een bijzonder sieraad! Ik had er echt nog nooit van gehoord… Ik doe graag mee om hem te winnen! Na een hernia moet ik weer gaan lopen en ik ben wel benieuwd hoeveel verder ik steeds kom. Daarnaast vind ik het wel interessant hoe ik snachts slaap!

 • Sabine

  3 jaar ago

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee!

 • Goele H

  3 jaar ago

  Ik vecht al jaren tegen een eetstoornis en een van de dingen die helpt is beweging. Maar ik merk dat ik moeilijk gemotiveerd raak en zeker in de weken dat mn man weg is, eigenlijk vaak net dat laatste zetje mis om van die bank af te komen. Nooit hieraan gedacht eigenlijk, maar misschien is dit wel de motivatie die ik zoek, want dan heb je het natuurlijk ‘zwart op wit’ dat je te weinig beweegt op een dag. Ik doe heel graag mee!

 • Gea vd hoff

  3 jaar ago

  Deze sportieve moeder lijkt dit wel wat.
  Het wil er nog wel eens, niet van komen
  Dit zou een goede “stok achter de deur” zijn
  Dus graaaaag

 • Marian B

  3 jaar ago

  Het zou voor mij niet verkeerd zijn om wat meer te bewegen, ben best lui 😉 Dit zal een mooie stimulans zijn, want stiekem ben ik ook wel een beetje competitief aangelegd, ik wil mezelf uiteraard steeds verbeteren en dus meer stappen zetten.

 • Linda Raaijmakers

  3 jaar ago

  ik doe graag mee aangezien ik straks weer wil aan sporten als de tweeling naar school gaat. Dit is dus een mooie motivatie om vooruit te willen. De slaaptracker zou overigens ideaal zijn aangezien mijn endocrinoloog regelmatig vraagt hoe ik slaap. Kan ik dat mooi even checken 😉

 • Femke Dekker

  3 jaar ago

  Ik had hier nog nooit van gehoord … maar echt iets voor mij. Ik ben ook niet zo sportief, maar roep altijd dat ik genoeg beweeg met drie kleine kids … ben benieuwd of dit eigenlijk wel zo is.

 • Cindy Jerphanion

  3 jaar ago

  Gaaaaaaaaaaaf ik doe mee°° te te leukleukleuk voor mijn 3 kinderen

 • Marieke Flikweert

  3 jaar ago

  Ik kan inderdaad wel een boost gebruiken. Tijdens de zwangerschap van Joas had ik een beknelde zenuw in mijn lies. Kon geen stap meer zetten. Nu anderhalf jaar later ben ik er met flink wat fysio eindelijk min of meer van de pijn af en kan ik weer wat verder lopen. Ik wil graag die 10000 stappen per dag zetten. En wellicht dat die zwangerschapskilootjes er dan ook afvliegen… Haha. Ik loot dus heel graag mee!

 • Evi Huys

  3 jaar ago

  Ik ben al lang aan het twijfelen om er eentje aan te schaffen want het lijkt me inderdaad wel een handige stok achter de deur qua beweging. Maar eerst kijken of ik deze misschien win voor ik naar de winkel spurt.

 • Sonja kroon

  3 jaar ago

  ik heb door overgewicht erg veel klachten en krijg hiervoor therapie en deze tracker zou hier erg bij kunnen helpen.

 • Sharon de Ridder

  3 jaar ago

  Oeh! Ik heb een ‘zittend’ beroep, waarbij ik door drukte vaak ook maar doorwerk in mijn lunchpauze. Dit bevordert de lichaamsbeweging natuurlijk niet… Ik maak hier dus heel graag kans op! Bericht geliked 🙂

 • Liesbeth

  3 jaar ago

  Oeehhh mooie prijs. Ik ga elk moment bevallen en wil daarna natuurlijk weer een gezon een sterk lijf, dit zou mijn zeker gemotiveerd houden!

 • Fleur Veldkamp

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee, ik kan zeker wel wat inzicht in mijn beweegpatroon gebruiken

 • Iris

  3 jaar ago

  Jaaaaa, ik sleep mijn telefoon overal mee naar toe om de stappenteller te doen laten werken. Maar aan de andere kant wil ik dat ding ook weer niet zo vaak in de buurt hebben, maar mijn tijd aan de kids besteden. Ik doe graag mee voor deze toffe armband
  Ik heb alleen geen Facebook

 • melissa

  3 jaar ago

  Oh ja heel graag! Ik heb 10 weken niet gesport omdat mijn man elke avond op ziekenbezoek ging bij zijn vader en ik thuis was bij de kinderen. nu ik weer kan sporten en bewegen, heb ik elke keer wel excuses om het niet te doen terwijl ik het wel wil eigenlijk. hopelijk geeft dit me die extra boost

 • Jolanda

  3 jaar ago

  Heel gaaf! Nu na mijn tweede zwangerschap wil ik graag weer gaan sporten en zou dit fantastisch zijn!

 • Annabel

  3 jaar ago

  Lijkt me een top product! Lijkt me super fijn en motiverend om in te zetten in mijn dagelijks leven. Zowel voor de stappen als mijn slaappatroon!

 • janelle

  3 jaar ago

  ik zou graag mee doen, voor mijn gevoel ben ik een slechte slaper en kom daardoor energie tekort, ik ben benieuwd of het echt aan het slapen ligt of dat ik mezelf gewoon moet dwingen meer te ondernemen

 • Salad

  3 jaar ago

  Ik wil erg graag meedoen aan deze actie, ik hoop dat dit toch zorgt voor dat tikkeltje extra motivatie dat ik tot nu toe nog nergens gevonden heb.

 • Jan

  3 jaar ago

  Ik waag graag een kansje

 • Nina Mol

  3 jaar ago

  Ik doe erg graag mee xxx

 • wilmsen anita

  3 jaar ago

  ik doe graag mee

 • Maaike ten Hoor

  3 jaar ago

  Wauw, leuke winactie! Ik doe graag mee.. Ik ben een lastige slaper en ik hoop dat dit me kan helpen, het ziet er in ieder geval veelbelovend uit!

 • Anne Dierselhuis

  3 jaar ago

  Leuke winactie, ik ben al hard aan het sparen in cadeaubonnen van een grote internetwinkel zodat ik ook zo’n gave gadget kan kopen, of toch een fietsnavigatie met hartslagmeter of?? Ik weet eigenlijk nog niet zo goed wat bij mij past. De app op mijn telefoon geeft aan dat ik echt wel 10 uur slaap per nacht… sinds de geboorte van mijn zoon haal ik 6 uur aaneengesloten niet eens, toch?? En dat bewegen mag ook wel iets meer anders raak ik die zwangerschapskilos nooit kwijt dus ik waag graag een kansje

 • m chen

  3 jaar ago

  Ik doe hier graag aan mee!

 • Annemieke

  3 jaar ago

  Wat een mooi en praktisch apparaat! Zal me erg helpen om mijn conditie meer op pijl te brengen!

 • Jolanda

  3 jaar ago

  Hier twijfel ik dus al een hele poos over. Een beste uitgave, dus heb het nog niet gedaan. Ik heb een zittend beroep en beweeg te weinig. Nu de avonden weer langer licht zijn, is het hoog tijd om van de bank af te komen. Deze mooie Misfit Ray kan mij daarbij wel stimuleren.

 • Oma Will

  3 jaar ago

  Jaaa, ik doe graag mee met deze winactie.
  Moet veel meer bewegen en nogal wat kilootjes kwijt .
  Door mijn herseninfarct( vermoeidheid) is het bewegen er nogal bij ingeschoten. Met dit apparaatje om mijn pols kan ik bijhouden hoeveel kilometer ik gelopen heb. Dus is ook goed voor mijn poging om wat af te vallen. Ik heb geen Facebook, maar volg je op Bloglovin.

 • Viv

  3 jaar ago

  Zal mij benieuwen of ik wel voldoende beweeg eigenlijk..
  Probeer het wel, maar of het genoeg is?
  De MisFit Ray lijkt me heel handig, en ziet er nog geweldig mooi uit ook!
  Wat wil een vrouw nog meer 😉

 • Anneliese de Waal

  3 jaar ago

  Erg mooi, ik doe graag mee, zou heel goed zijn om bij het bewegen te gebruiken.
  Ik waag graag een kansje 🙂

 • Marian Zw

  3 jaar ago

  Ik ben niet echt een sporter, maar wandelen of fietsen doe ik wel veel. Ik hoop met een fitness tracker nog net wat meer te gaan bewegen dat ik misschien ook nog even de laatste kilo’s kwijt kan raken. Je zult mij echt niet in de sportschool aam die apparaten zien hangen. Maar lekker buiten fietsen of te voet naar school voor de kindjes! Ik ben benieuwd hoeveel stappen ik haal

 • Tamara

  3 jaar ago

  ik loot heel graag mee!!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Laat met trots je groeiende buik zien

Ik vind het altijd zeer bijzonder als mensen alleen maar ...

Sluiten