Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews

“Een hoody op de autostoel. Overbodige luxe of niet?”

Ik heb ontdekt dat als het om de baby uitzet gaat of om spulletjes voor de eerste jaren, je pas echt eigenlijk ervaren bent na meerdere baby’s.  Ik vertelde al eerder over mijn ervaringen met de babyfoon. Maar er zijn ook zoveel onzin producten, die je als kersverse mommy to be worden aangesmeerd. Zo hadden wij speciale handschoentjes voor het geval de kleine in haar gezichtje zou krabbelen tijdens haar slaapje. Ten eerste heeft geen van de drie meiden dit ooit gedaan en ten tweede werken sokjes net zo goed.  Ook hadden wij maar liefst drie kruiken in huis! Ze zijn vervolgens alleen gebruikt tijdens de kraamtijd.  Hetzelfde geldt voor de dure speciaal voor borst voeding gemaakte thermosflessen. Het kost veel centjes en houdt de melk echt niet zo lang warm als beweerd wordt. Kortom, weggegooid geld. Aan de andere kant zijn er weer producten, waarvan je achteraf eerder het bestaan van had willen weten.  Of waarvan je wel wist dat het bestond, maar pas door het in huis te hebben, ontdekt waarom het eigenlijk toch wel handig is. Het laatste was mijn ervaring met de Hoody van Dooky.

Twee kinderen lang vond ik het de grootste onzin om geld uit te geven aan extraatjes voor de Maxi Cosi, maar daar denk ik met baby nummer drie inmiddels echt wel anders over. Ik ben helemaal dolblij met de voetenzak, die we de eerste maanden hebben gebruikt. Ik voel me ook een piepklein beetje schuldig naar de andere twee dat we dit niet eerder in huis hadden en zij ook konden genieten van warme voetjes. Mijn nieuwste aanwinst voor de Maxi Cosi is eigenlijk geboren uit een misverstand. Ik zal je vertellen wat er gebeurd is. Op het kinderdagverblijf staat een hele grote kast vol vakken waar ouders hun autostoeltje in plaatsen nadat ze hun kind hebben weggebracht. Dan hoef je het niet heen en weer te slepen. Op de één of andere manier weten ouders wel altijd welke Maxi Cosi van hun is. Ik dus blijkbaar niet. In mijn verdediging, ik was gehaast en met drie dingen tegelijk bezig. Maar inderdaad, ik was de jongste aan het vastsnoeren in een stoeltje dat niet van ons was. Ik vond het al zo schoon, maar lette er verder niet op totdat een ouder mij vertelde dat het haar stoeltje was. Ik kan je zeggen dat je je dan best knap lullig voelt. Voor mij was het de reden om een nieuwe kap ervoor aan te schaffen. Onze Maxi Cosi is nou heel makkelijk te herkennen, want het is de enige met een ballonnen hoody. Ik kan het in één oogopslag terug vinden in de kast vol autostoeltjes. Zelfs als ik drie dingen tegelijk doe. Het is dus zeker geen overbodige luxe om er eentje aan te schaffen. Mocht je het overwegen, kijk dan eens bij de nieuwste collectie van Dooky. De ballonnen hoody verkleurt namelijk als er zonlicht op komt. Dat maakt het helemaal af, toch?

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Complete surrender 😍
  • Kijk eens wie er wakker is 😍 #nogwelaandezuurstof #langewegtegaan #zekomterwel
  • Zo dol op dit meisje 😍
  • We mochten even knuffelen!
  • De kleine is afgelopen donderdag geboren, maar ligt helaas sindsdien op de IC. Op mijn blog leg ik uit wat er aan de hand is. Maar ben dus wat stiller voor nu.
  • Sanne zes jaar geleden. Onherkenbaar gewoon!
  • #40weekspregnant #duedate #expectinganydaynow
  • Jep. Nog steeds zwanger #linkinbio

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Ik heb ze weer op een rijtje

Wij hebben een huishouden van Jan Steen. Dat is altijd ...

Sluiten