Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Van selfies tot no pictures please”

De Selfie Case van Cellularline

Heb je al een keertje die reclame voorbij zien komen van die meiden die hun telefoon tegen een spiegel plakken en vervolgens een selfie maken? Ik zag deze reclame en dacht: “die moet ik hebben!”.  Moet je nagaan hoe helemaal happy ik was toen ik een e-mail ontving of ik er eentje wilde proberen. Ja natuurlijk wilde ik dat! Ik zag het al helemaal voor me hoe ik leuke selfies ging maken met de meiden of misschien een grappige video samen. Ook leek het mij ideaal om uitgebreid te kunnen facetimen met de grootouders terwijl ik bijvoorbeeld het eten klaar maak. En het is gewoon een leuk nieuw hebbedingetje met glittertjes, dus op zich al reden genoeg om er eentje te willen. Verder ben ik niet hebberig hoor ;-).

Inmiddels heb ik het nieuwe hoesje ontvangen en zijn de verwachtingen volledig gehaald. Gisteravond heb ik het op de spiegel geplakt en een filmpje gekeken tijdens het tanden poetsen. Dat het blijft zitten is echt verbazingwekkend, want aan de achterkant voel je niet iets plakken of zo. Ik ben er echt heel erg blij mee. Ook vooral met de verbaasde gezichten van anderen als ik het op de ruit plak. Helaas is de Selfie Case vooralsnog alleen beschikbaar voor de Iphone (exclusief de plus modellen).

 

 

Dooky

Niet iedereen zit te wachten op continue aandacht. Een pasgeboren baby zit er niet op te wachten dat elke twee minuten een vreemd hoofd in de wagen kijkt. Als ouder van de baby hoeft dat ook allemaal niet zo. Ik heb wel eens meegemaakt dat de oudste heerlijk lag te slapen in de reiswieg en er iemand persé in de wagen wilde kijken waardoor ze wakker werd en ik vervolgens een overstuur kind had. Een vriendinnetje van mij zei dat ze dat probleem had opgelost door hydrofiele doeken over de kap te hangen. Dat leek me wel een goed idee totdat ik las, dat het echt best gevaarlijk kon zijn als het warm buiten was. De baby zou oververhit kunnen raken of te weinig zuurstof binnen krijgen. Een doek over de kinderwagen was dus geen optie. Toch wilde ik een soort van afscheiding zodat mijn kind even weg van prikkels een dutje kon doen. Met mij hadden veel andere moeders blijkbaar deze wens, want al snel kwam Dooky op de markt. Dooky is een soort gordijntje dat je aan de kap van de kinderwagen ophangt. Het sluit echter niet volledig af waardoor er nog genoeg frisse lucht en ook koelte bij de baby kan komen. Wel is het voor de kleine even heerlijk om niet meer geprikkeld te worden met indrukken van om zich heen én het is een duidelijk signaal voor anderen: als het gordijntje ervoor hangt, laten we de baby met rust.

 

Zowel van Cellularline als van Dooky heb ik een extra exemplaar gekregen om anderen mee te verblijden. Welke van de twee zou jij graag willen winnen? Laat het in een reactie onder dit bericht of op facebook achter. Vergeet niet het bericht ook een like te geven. Delen wordt gewaardeerd, maar is geen verplichting. De actie loopt tot en met 13 mei 2017. De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina. (Klik hier voor de winactievoorwaarden).

 

 

Facebook Comments

«

»

9 COMMENTS
 • Linda Raaijmakers

  2 jaar ago

  Ik ga voor het iPhone hoesje aangezien ik echt uit de dookies ben hihi

 • Liesbeth

  2 jaar ago

  Gaaf! Ons kleintje kan elk moment geboren worden. Een Dooky zou ideaal zijn! Ik doe dus graag mee.

 • Annemieke

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee voor een Dooky voor onze kleine meid! 🙂

 • Tamara TS

  2 jaar ago

  Nu maar hopen dat zo’n selfie case binnenkort ook voor Samsung te koop is! Lijkt me idd ontzettend handig! Ik sla de winactie over.

  • miriam

   2 jaar ago

   AUTHOR

   Hoop het ook voor je! Ik ben er echt heel blij mee

 • Oma Will

  2 jaar ago

  Handig hoor ,zo’n Dooky.
  Lijkt mij echt geschikt voor mijn jongste kleinkindje, ligt ze lekker rustig en uit de zon.
  Ik heb geen Facebook, maar volg je op Bloglovin.
  Ik doe graag mee.

 • Marian B

  2 jaar ago

  Wij hebben geen Dooky en soms mis ik het wel! Zou het graag nog een poos gebruiken voor mijn meisje en daarna geef ik het door aan mijn zwangere zusje!

 • Femke Dekker

  2 jaar ago

  De Selfie Case lijkt me geweldig handig … doe dus graag mee!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Op en top comfort met de producten van Dooky - MeerVanMir on mei 11, 2017
 • Instagram
  • @milou_ligtenberg en haar kids gingen een dagje naar #legoworld in de #jaarbeursutrecht. Dit is haar verslag:
Wat een lekker vakantie dagje hebben we gehad. Vanochtend vroeg vertrokken richting de jaarbeurs in Utrecht om daar een dagje te vertoeven bij Legoworld. De kinderen (4 en 7) waren na ons bezoek vorig jaar, al helemaal enthousiast dat we weer gingen. De grote hallen, waar de mooiste beelden, voertuigen en overige creaties uitgestald waren, en de vele hoeken en tafels waar je vrij uit kan bouwen. Voor de kinderen super tof dat ze hun creativiteit al spelend ontwikkelen. Er is een boot gebouwd, enkele huizen en kastelen hebben ze gemaakt, en zelfs Olaf van Elsa werd in elkaar gelego’d. Buiten de vele Lego plekken, zijn er ook andere activiteiten, die te maken hebben met bepaalde Lego thema’s. Zoals bij de Lego city hoek waar je brandjes kan blussen. Bij Lego Disney kon je je verkleden als Elsa, staafjes vangen bij Olaf. In de Duplo hoek staat een theater waar er een aantal keer in een uur een minidisco voorbij komt, kun je je laten schminken en staat er een springkussen. We hebben onze ogen uitgekeken en hebben er heel wat uurtjes rond gelopen. Voor ons was het een topdag! Volgend jaar zijn wij vast weer van de partij!

Tot en met deze woensdag kan je zelf nog dit leuke event bezoeken!
  • Een impressie van het @indewolkenfestival van @oudersvannu
  • Even de kussens testen in @ikeanederland 😂
  • #28weekspregnant #cantwaittomeetyou
  • Weeeeeeeeeekend!
  • Als je ontdekt dat de kubus van @vtechspeelgoed wel heel erg leuk is!
  • Vandaag ook weer een weekje verder, dus een pens foto mocht wel weer. Derde trimester baby!!! #27weekspregnant
  • Twee jaar geleden vandaag werd dit meisje geboren. Het zijn twee zeer emotionele jaren geweest, waar gelukkig de liefde altijd bovenaan heeft gestaan. De toekomst is nog altijd onzeker, maar gelukkig zien we vooral een heel blij meisje. Uiteindelijk is dat het belangrijkste. Zij komt er wel op haar manier. Lief klein meisje van me, mama is zo ontzettend trots op jou! Nog vele liefdevolle jaren toegewenst! Ik houd van je!!!

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Iets nodig? Groupon heeft het vast voor je.

  Ik ben zo blij! Ik heb eindelijk een nieuwe laptop ...

  Sluiten