Verhalen van een werkende moeder
TOP
Films / Series, Reviews, Winacties

“De film Fantastic Beasts: the crimes of Grindelwald”

Zal ik je een geheimpje vertellen? Ik had in eerste instantie een gruwelijke hekel aan Harry Potter. Niet omdat het nou zulke slechte boeken waren, ik had er nog niets van gelezen, maar puur omdat het zo’n enorme hype was. En ik kon me niet voorstellen dat een verhaal over een puberend jongetje, dat leert toveren, interessant kon zijn. Eenmaal aan de boeken begonnen kon ook ik ze niet meer wegleggen. De films waren net zo magisch voor mij. Alhoewel in de eerste twee delen bizar slecht geacteerd werd. Ergens vond ik het ook jammer dat er een einde was gekomen aan de Harry Potter avonturen. Gelukkig dat de schrijfster nog genoeg inspiratie had voor wat nieuwe verhalen onder de naam Fantastic Beasts.

Fantastic Beasts and where to find them

Het eerste deel heette Fantastic Beasts and where to find them. Kort gezegd komt het verhaal neer op het ontstaan van het imperium van Grindelwald, wat weer de voorloper was van Voldemort. In dit deel maak je kennis met Newt Scamander, een jonge tovenaar die naar New York afreist voor een congres en door een ontsnapping van één van zijn magische wezens in problemen komt met de Amerikaanse Autoriteiten. De magische dan. Tijdens het terughalen van zijn wezens ontmoet hij Credence die een zwarte parasiet heeft en heeft Grindelwald het ministerie geïnfiltreerd. En natuurlijk zijn er dames in het spel, die hulp bieden. Kortom, een en al avontuur.

Fantastic Beasts: the crimes of Grindelwald

Het tweede deel gaat gewoon verder waar het eerste geëindigd was. Grindelwald was gearresteerd en Credence was “opgelost”. Maar al snel blijkt dat schijn bedriegt en er verre van rust is in de magische wereld. En alhoewel Scewt echt geen zin heeft om zich er mee te bemoeien, weet Dumbledore hem er van te overtuigen te gaan helpen zoeken naar Credence in Parijs. (Leuk feitje, de heerlijke Jude Law speelt de jonge Dumbledore). Enfin, wat Scewt ook wel overtuigd naar Parijs te gaan is het weer zien van zijn liefje Tina Goldstein. Dat hij daar ook de Grindelwald volgers zou treffen, wist hij dan weer niet. Grindelwald wordt overigens gespeeld door Johnny Depp en hij doet dit werkelijk meesterlijk. Al met al een zeer vermakelijke film. Wat ik zelf erg leuk vond, waren de verwijzingen naar de later in de tijd afspelende Harry Potter films. Ik had een hoop “aha” momentjes. Als je dus graag de avonturen op Hogwarts volgde, is de nieuwe Fantastic Beast zeker een aanrader.

Winactie

Het is woensdag, dus filmdag op MeerVanMir. En ook vandaag zit er een leuke winactie aan gekoppeld. Niet alleen geef ik de dvd van deze nieuwe film weg, maar ook merchandise producten. Wil je dit leuke pakket winnen? Laat dan een reactie achter onder dit bericht of op Facebook. Je kan meedoen tot en met 4 mei. Succes!

Facebook Comments

«

»

18 COMMENTS
 • elisabeth maria martina

  5 maanden ago

  dit vind kleindochter arwen geweldig

 • Jacqueline Van de Manakker

  5 maanden ago

  Ben heel benieuwd naar de film. Had in het begin ook een hekel aan Harry Potter, maar heb ze inmiddels wel allemaal gezien

 • Sylvia van den Bogaard

  5 maanden ago

  Omg omg omg !! Dit is perfectie!! Dit wil ik winnen ! Heeeel graag !!!

 • kimberley van Ravenswaaij

  5 maanden ago

  Wat super cool! Deel 1 was ook heel leuk, maar heb deze nog niet gezien dus ben benieuwd 😀

 • Ingrid Hopster

  5 maanden ago

  Ooh aandeze actie doe ik erg graag mee, zou super zijn om te winnen

 • Kelly Aarts

  5 maanden ago

  Heel leuk! Ik wilde eerst ook niet aan de boeken beginnen, maar ben uiteindelijk toch helemaal om gegaan!

 • cilia

  5 maanden ago

  Ik vond deel 1 al geweldig en dit deel schijnt nog leuker te zijn.

 • Oma Will

  5 maanden ago

  Samen kijken naar deze geweldig spannende film, dat lijkt mij wel wat.
  Heb alle films gezien van Harry Potter en dit is een film die net zo mysterieus is.
  Graag zou ik hem willen zien.
  Ik volg Bloglovin en doe graag mee.

 • Leonie van Mil

  5 maanden ago

  Leuk!! Ik doe graag mee!! Helemaal Harry Potter fan en ben zo benieuwd naar deze film.

 • Landje Bleeker

  5 maanden ago

  Oooo deze film wil ik heeeel graag zien , vanwege johnny depp en ook ik ben zo nieuwsgierig wat er merchandise producten erbij hebben , hopelijk is het pins

 • K de graaf

  5 maanden ago

  Heb genoten van deel 1
  Deel 2 is ongetwijfeld net zo magisch

 • Sandy van der Kolk

  5 maanden ago

  Geweldige film!!! Samen met mijn dochter in de bioscoop gezien en we zijn helemaal fan!!! Dolgraag maak ik kans op zo’n tof pakket zodat we ons samen nog vaak kunnen onderdompelen in die mooie magische wereld! <3 <3

 • m chen

  5 maanden ago

  Een prachtig pakket, ik doe mee!

 • Patricia lubbertje

  5 maanden ago

  Ik heb de film nog nirt gezien, ben heel benieuwd. Ik maak graag kans.

 • Mieke Stam

  5 maanden ago

  Oh super leuk! ik ben gek op dat soort films! door de kinderen gaan we bijna niet meer naar de bioscoop en ik wil deze nog erg graag zien 🙂 deel 1 was geweldig!

 • Sharon de Ridder

  5 maanden ago

  Oh cool! Daar doe ik graag aan mee, we zijn dol op Harry Potter films bij ons thuis en na deel een van deze serie zijn we erg benieuwd naar het vervolg.

 • Lisanne Bons

  5 maanden ago

  Deel 1 vond ik echt geweldig. En Johnny Depp is volgens mij een fantastische slechterik. Zou heel.graag dit deel willen zien.

 • Lynn Mahieu

  5 maanden ago

  Ik doe graag mee om mijn vriend te verrassen met dit leuke pakket! 😀

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Dit is toch zoveel liefde op een vierkante meter? Mijn meisjes! Ze zijn mijn draakjes en mijn allesjes. Wat ben ik trots op wie ze zijn. En ja, er is nog een lange weg te gaan met ook veel hulp van derden, maar de liefde is er niet minder om. En wat zijn ze ook dol op elkaar! Een zusje erbij maakt het helemaal af.
 • Tja...
 • Vind dit spel nu al leuk #megableu #whatdoyoumeme
 • 😍😍😍
 • Zo gaat het dan achter de schermen 😂
 • Dit was zoooooooooo lekker 😋
 • Zo ziet de @foodhallen in Rotterdam eruit. Gezellig toch?
 • Nog even nagenieten van een heerlijke avond met @mamasliefste @mamaliefde en @lisetteschrijft Binnenkort met het gezin maar eens naar de @foodhallen gaan. Thanks @misspublicitynl voor deze tip!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
In beestachtige stijl op weg met Zoocchini

Als er iets is wat ik altijd erg schattig vind, ...

Sluiten