Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Speelgoed zonder snufjes is ook heel leuk”

Het is toch verbazingwekkend hoeveel verschillende soorten speelgoed er bestaat. Ik vond als kind al dat de keuze enorm was, maar tegenwoordig lijkt deze onuitputtelijk te zijn. En er komt ook steeds meer bij! Nu we zo richting de feestdagen gaan, zal je merken dat er veel nieuw speelgoed gepromoot gaat worden. Ook door mij uiteraard. Alhoewel ik nu echt nog niet weet wat er komen gaat. Binnenkort zal ik al het een en ander mogen aanschouwen en kijk er nu al naar uit. Ik ben zeer benieuw hoe de speelgoedfabrikanten mij nu zullen verbazen met nieuwe technische snufjes en gadgets. Dit neemt niet weg dat de ouderwetse of simpele producten ook gewoon geweldig zijn.

Crocodile Creek – Make a face

Blokken stapelen is iets wat nagenoeg elk kind leuk vindt om te doen. Maar wat als je als extra moeilijkheid ze ook nog een met de juiste kant op elkaar moet leggen? Met zes vlakken met elk een ander stukje van het plaatje kan dat best een uitdaging zijn. Met de Make a face blokken van Crocodile Creek kan je deze uitdaging aan gaan en zes verschillende dierengezichten leggen. Maar je kan ook gewoon lekker gek doen en een heel nieuw eigen dier creëren. De set komt in vier blokken en in zes stuks voor nog meer uitdaging. Hoe dan ook, heel leuk om te geven voor een verjaardag.

Mudpuppy – Memory match

Voor de stoere jongens (en meisjes) heeft Mudpuppy een nieuw memory spel uitgebracht met afbeeldingen van dinosauriërs. In het pakketje zitten 24 ronde schijfjes, dus 12 paartjes om het geheugenspel mee te spelen. Net teveel dus voor een klein kind om de aandacht erbij te kunnen houden en net genoeg om wel leuk te blijven. En doordat de kaartjes rond zijn, is valsspelen een stuk lastiger geworden. Er zijn geen hoekjes, die je kan ombuigen en zo herkenbaar kan maken. Je zal dus eerlijk moeten winnen van je kleuter.

Winactie

Ik heb van Make a face en het dinosaurus memory spel een exemplaar om weg te geven. Wie kan ik blij maken met beide producten van Bertoy? Laat mij weten dat je mee doet en wie weet kan ik jou blij maken met deze twee super leuke items. Je kan meedoen tot en met 1 september. De winnaar maak ik bekend op Facebook.

Facebook Comments

«

»

21 COMMENTS
 • Anna

  1 jaar ago

  Super leuk! Ik doe heel graag mee

  Facebook: An Na

 • Jessica

  1 jaar ago

  Leuk. Doe graag mee. Siebe speelt graag memory. Maar de standaard dozen zijn zoveel plaatjes dat de tafel vol ligt en hij er halve wege klaar mee Is. Maar oh wej als ik de helft van de plaatjes wil gebruiken, dat wil meneer dan niet. Dus dit aantal plaatjes Is dan top. En dinosaurusen zijn altijd goed.

 • Amanda

  1 jaar ago

  Leuk! Ik doe mee voor Kian 🙂

 • mManon w

  1 jaar ago

  ik doe graagmee voor mijn kleine dinofan!

 • elisabeth maria martina

  1 jaar ago

  het dinosaurus memory spel dat wilkleine lex wel, die is megafan

 • syl

  1 jaar ago

  oohh superleuk! Onze oudste is gek op memory en wil dit ook graag met zijn kleine broertje spelen maar die heeft inderdaad(nog) niet genoeg geduld. Met blokken daarintegen speelt hij heel geduldig. Dit setje van blokken en memory zou hier dus een ideale combi zijn!

 • Nele Vdb

  1 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn kindjes

 • Oma Will

  1 jaar ago

  Graag doe ik mee voor mijn jongste kleindochters.
  Zij vinden deze spelletjes vast ook heel leuk om te doen.
  Het leven bestaat niet alleen uit spelcomputers. ( Wat ze natuurlijk graag doen) Simpele spelletjes zijn ook leuk.

  Ik volg Bloglovin en heb geen facebook.

 • liesbeth

  1 jaar ago

  wat een mooi speelgoed! ik houd er van!!! ik doe heel graag mee voor ons zoontje. lekker samen spelen!!!

 • Jan

  1 jaar ago

  Wij wagen heel graag een kansje !

 • Lynn Brekelmans

  1 jaar ago

  Ik doe heel graag mee, super leuk!

 • Anneliese de Waal

  1 jaar ago

  Ik doe heel graag mee voor de kinderen, ziet er echt prachtig uit. Groetjes van Anneliese de Waal

 • Nelly

  1 jaar ago

  Ik doe graag mee met deze leuke actie.

 • Yvonne D.

  1 jaar ago

  Super gaaf! Bedankt voor de kans om het te kunnen winnen! Ik doe ook heel graag mee!

 • Danielle

  1 jaar ago

  Ik zou graag mee doen, erg leuk!

 • Femke Wiebers

  1 jaar ago

  Super leuk, ik maak graag kans! Groetjes 🙂

 • anja

  1 jaar ago

  leuk ik doe erg graag mee voor deze leuke spellen

 • Marian B

  1 jaar ago

  Het ziet er leuk uit! De memory voor mijn zoontje en de leuke blokken met gezichten voor mijn dochtertje. Uiteraard kan er ook samen gespeeld worden 😉

 • Lydia

  1 jaar ago

  Heel leuk mijn neefje en nichtje zullen er dol op zijn. Doe graag mee

 • Katja Hendriksen

  1 jaar ago

  Ik loot heel graag mee voor mijn tweelingnichtjes!

 • sebastiaan

  1 jaar ago

  Superleuke fantastiche binnenkomer!!
  Ben 300.procent verblijd met deze mooie gewilde en zeer succesvolle like en deel actie die het vast en zeker gaat worden.
  Daar ben ik van overtuigd en ja zeker maxima en alexander zijn een en al oor en doen dan ook zeker mee.
  Mijn dagen bestaan uit like en delen en ik ga duimie duimie doen.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Complete surrender 😍
 • Kijk eens wie er wakker is 😍 #nogwelaandezuurstof #langewegtegaan #zekomterwel
 • Zo dol op dit meisje 😍
 • We mochten even knuffelen!
 • De kleine is afgelopen donderdag geboren, maar ligt helaas sindsdien op de IC. Op mijn blog leg ik uit wat er aan de hand is. Maar ben dus wat stiller voor nu.
 • Sanne zes jaar geleden. Onherkenbaar gewoon!
 • #40weekspregnant #duedate #expectinganydaynow
 • Jep. Nog steeds zwanger #linkinbio

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Gastblog oma: uit logeren bij oma

De telefoon gaat. Sanne belt ons. ‘Oma, mag ik bij ...

Sluiten