Verhalen van een werkende moeder
TOP
Films / Series, Reviews, Winacties

“Weer terug tijd in de pubertijd met Little”

Als je me al enigszins kent, weet je dat ik dol ben op televisie en films. Mijn kinderen hebben dit van mij geërfd en daarom heten wij ook gekscherend “familie vierkante oogjes”. Niet dat ze voortdurend naar het scherm turen hoor! We stellen uiteraard wel grenzen aan de schermtijd. Maar zo nu en dan een gezellig filmpje met het gezin wordt altijd wel gewaardeerd. Gelukkig ben ik ook dol op kinderfilms, dus kijk ik vrolijk met de kinderen mee. Natuurlijk kijk ik er wel al een beetje naar uit, dat we wat meer richting de niet animatie variant gaan.

Qua filmgenres ben ik eigenlijk heel divers. Ik kan ontzettend genieten van een zoetsappige romantische komedie, maar ook een goede horror is welkom. Wat eveneens tot mijn favoriete soort films hoort, zijn diegene met gedaanteverwisselingen. Denk maar “BIG”, “a boy girl thing” ,”13 going on 30″ en “17 again”. Geen flauw idee waarom, maar ik vind dat altijd heerlijk vermakelijk. En nu komt er weer eentje van uit!

De film Little

Het gaat over Jordan Sander (Regina Hall), die wakker wordt in haar tienerlichaam. Zij moet zichzelf verbeteren, vriendschappen opbouwen en iets van haar leven maken. Daar krijgt ze hulp bij van haar assistent, die haar eigenlijk niet kan uitstaan omdat ze een ontzettend krengige bazin is. Gevuld met wat zwarte humor is de film een heerlijk stukje vermaak. Al nieuwsgierig? De trailer vind je hier.

Winactie

Deze hilarische film is vanaf 11 april te zien in de bioscoop. Ik ga zeker een avondje plannen! Lijkt het jou ook leuk om te gaan? Laat dan een reactie achter en maak kans op één van de drie set kaartjes. Je kan meedoen tot en met 3 april en de winnaar maak ik op Facebook bekend.

Facebook Comments

«

»

4 COMMENTS
 • elisabeth maria martina

  7 maanden ago

  dat zullen kleindochters arwen en benthe vast heel erg leuk vinden

 • Oma Will

  7 maanden ago

  Wat een leuke film. Ik houd wel van films die iets mysterieus zijn.
  Ga ik graag met mijn dochter naar toe.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • Marian B

  7 maanden ago

  Lijkt me leuk dus ik ben van de partij!

 • Arianna

  7 maanden ago

  Lijkt me leuk sámen met me moeder. Kan ze zien dat mijn tienerleven niet zo makkelijk is

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • @milou_ligtenberg en haar kids gingen een dagje naar #legoworld in de #jaarbeursutrecht. Dit is haar verslag:
Wat een lekker vakantie dagje hebben we gehad. Vanochtend vroeg vertrokken richting de jaarbeurs in Utrecht om daar een dagje te vertoeven bij Legoworld. De kinderen (4 en 7) waren na ons bezoek vorig jaar, al helemaal enthousiast dat we weer gingen. De grote hallen, waar de mooiste beelden, voertuigen en overige creaties uitgestald waren, en de vele hoeken en tafels waar je vrij uit kan bouwen. Voor de kinderen super tof dat ze hun creativiteit al spelend ontwikkelen. Er is een boot gebouwd, enkele huizen en kastelen hebben ze gemaakt, en zelfs Olaf van Elsa werd in elkaar gelego’d. Buiten de vele Lego plekken, zijn er ook andere activiteiten, die te maken hebben met bepaalde Lego thema’s. Zoals bij de Lego city hoek waar je brandjes kan blussen. Bij Lego Disney kon je je verkleden als Elsa, staafjes vangen bij Olaf. In de Duplo hoek staat een theater waar er een aantal keer in een uur een minidisco voorbij komt, kun je je laten schminken en staat er een springkussen. We hebben onze ogen uitgekeken en hebben er heel wat uurtjes rond gelopen. Voor ons was het een topdag! Volgend jaar zijn wij vast weer van de partij!

Tot en met deze woensdag kan je zelf nog dit leuke event bezoeken!
 • Een impressie van het @indewolkenfestival van @oudersvannu
 • Even de kussens testen in @ikeanederland 😂
 • #28weekspregnant #cantwaittomeetyou
 • Weeeeeeeeeekend!
 • Als je ontdekt dat de kubus van @vtechspeelgoed wel heel erg leuk is!
 • Vandaag ook weer een weekje verder, dus een pens foto mocht wel weer. Derde trimester baby!!! #27weekspregnant
 • Twee jaar geleden vandaag werd dit meisje geboren. Het zijn twee zeer emotionele jaren geweest, waar gelukkig de liefde altijd bovenaan heeft gestaan. De toekomst is nog altijd onzeker, maar gelukkig zien we vooral een heel blij meisje. Uiteindelijk is dat het belangrijkste. Zij komt er wel op haar manier. Lief klein meisje van me, mama is zo ontzettend trots op jou! Nog vele liefdevolle jaren toegewenst! Ik houd van je!!!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Mag het ook iets minder kosten?

Ik geef het eerlijk toe: ik ben een ontzettende krent! ...

Sluiten