Verhalen van een werkende moeder
TOP
Films / Series, Reviews, Winacties

“Weer terug tijd in de pubertijd met Little”

Als je me al enigszins kent, weet je dat ik dol ben op televisie en films. Mijn kinderen hebben dit van mij geërfd en daarom heten wij ook gekscherend “familie vierkante oogjes”. Niet dat ze voortdurend naar het scherm turen hoor! We stellen uiteraard wel grenzen aan de schermtijd. Maar zo nu en dan een gezellig filmpje met het gezin wordt altijd wel gewaardeerd. Gelukkig ben ik ook dol op kinderfilms, dus kijk ik vrolijk met de kinderen mee. Natuurlijk kijk ik er wel al een beetje naar uit, dat we wat meer richting de niet animatie variant gaan.

Qua filmgenres ben ik eigenlijk heel divers. Ik kan ontzettend genieten van een zoetsappige romantische komedie, maar ook een goede horror is welkom. Wat eveneens tot mijn favoriete soort films hoort, zijn diegene met gedaanteverwisselingen. Denk maar “BIG”, “a boy girl thing” ,”13 going on 30″ en “17 again”. Geen flauw idee waarom, maar ik vind dat altijd heerlijk vermakelijk. En nu komt er weer eentje van uit!

De film Little

Het gaat over Jordan Sander (Regina Hall), die wakker wordt in haar tienerlichaam. Zij moet zichzelf verbeteren, vriendschappen opbouwen en iets van haar leven maken. Daar krijgt ze hulp bij van haar assistent, die haar eigenlijk niet kan uitstaan omdat ze een ontzettend krengige bazin is. Gevuld met wat zwarte humor is de film een heerlijk stukje vermaak. Al nieuwsgierig? De trailer vind je hier.

Winactie

Deze hilarische film is vanaf 11 april te zien in de bioscoop. Ik ga zeker een avondje plannen! Lijkt het jou ook leuk om te gaan? Laat dan een reactie achter en maak kans op één van de drie set kaartjes. Je kan meedoen tot en met 3 april en de winnaar maak ik op Facebook bekend.

Facebook Comments

«

»

4 COMMENTS
 • elisabeth maria martina

  9 maanden ago

  dat zullen kleindochters arwen en benthe vast heel erg leuk vinden

 • Oma Will

  8 maanden ago

  Wat een leuke film. Ik houd wel van films die iets mysterieus zijn.
  Ga ik graag met mijn dochter naar toe.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • Marian B

  8 maanden ago

  Lijkt me leuk dus ik ben van de partij!

 • Arianna

  8 maanden ago

  Lijkt me leuk sámen met me moeder. Kan ze zien dat mijn tienerleven niet zo makkelijk is

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Eh.........really?
 • Dit blijf ik zo schattig vinden 😍
 • Mijn rijkdom 😍
 • Het nieuwe vriendje van de kleine. Het is gelijk dikke mik. Dank u @mylittleponybenelux en @theprfactory !!!
 • Op naar een beter ijzergehalte en dus ook meer energie!
 • De mini. Kunnen jullie het zien? #33weekspregnant
 • Geen stakend personeel gisteren in het @reinierdegraafziekenhuis Toch verdienen ook zij de aandacht. Ik vond dit wel een mooie uiting van de dames op de verloskamers. Mijn stem hebben jullie!
 • Zo’n handschoen is maar vreemd...

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Mag het ook iets minder kosten?

Ik geef het eerlijk toe: ik ben een ontzettende krent! ...

Sluiten