Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews

“Review bolletjeskleed van Sukhi”

rood-vilten-design-kleed-rondSoms kom ik bepaalde producten of merken tegen, die vanwege het doel erachter best wel eens extra in het zonnetje gezet mogen worden. Of gewoon omdat ze net wat anders zijn dan de bekende reguliere fabrikanten. Soms is het toch leuker om iets unieks in je bezit te hebben? Wat is nou meer uniek dan handgemaakt?

 

 

witte-gordijnen-houten-vloer-rode-tapijtZo dachten de mensen bij Sukhi er ook over. Bij Sukhi, wat staat voor blij in Nepal, kan je dan ook terecht voor authentieke handgemaakte kleden uit India, Marokko, Nepal en Turkije. Daar hebben zij een aantal lieftallige dames en een paar heren gevonden die voor hun, onder goede werkomstandigheden en voor een uitstekend salaris, de meest prachtige kleden vervaardigen en alles geheel conform de wens van de klant. Als je bijvoorbeeld een bolletjeskleed in de kleur groen, geel en blauw wilt is dat geen enkel probleem voor de handige dame of heer.

 

waarbij-kopen-online-zwitserland-luxe-tapijtenVoordat ik dit artikel zou schrijven wilde ik de kwaliteit zelf ook beoordelen. In overleg met Sukhi heb ik een ienieminie bolletjeskleedje uit Nepal besteld, een onderzetter. Ik had het niet de volgende dag al in huis, maar dat is logisch want het wordt nou eenmaal handgemaakt en niet echt op loopafstand van mijn huis. Enfin, een paar weken later ontving ik mijn internationale pakketje. Daarin zat mijn grijs rode minikleedje persoonlijk gemaakt door Yashoda Parajuli. Stiekem maakte het wel nog iets bijzonderder dat ik de naam van de maakster van het kleed nu wist. Alsof je kleed daardoor nog meer speciaal werd en je samen eens soort van band hebt. En eerlijk gezegd, mijn onderzetter zag er goed uit. Er was geen enkele afwerkingsnaad zichtbaar en alle bolletjes zijn keurig op elkaar aangesloten. Waar ik op voorhand enigszins sceptisch was, was ik dat daarna niet meer. Het is echt leuk wat ik ontvangen heb. Ik kan me voorstellen dat het maken van een groot bolletjeskleed wel een flinke klus is.

wol-vilten-salon-tapijten-roundHet is en blijft toch bijzonder wat Sukhi doet. Ik vind het idee fijn, dat als ik een handgemaakt bolletjeskleed zou willen kopen er een organisatie is, die ervoor zorgt dat de maaksters van mijn kleed een beter bestaan zullen hebben door mijn bestelling. Een echte win-win, want ik zou dan een prachtig kleed hebben en de maakster een goed salaris. En het kleed zou ook nog eens uniek zijn!

 

Ben je nieuwsgierig hoe ze zo’n kleed maken? Klik dan hier.

 

sponsored story

Facebook Comments

«

»

1 COMMENT

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Vond ik deze ineens tussen mijn foto’s 😂 #selfie
  • Me and minime
  • Even geen schoolwerk, want het is weekend. Maandag gaan we er weer fris tegenaan. We blijven positief! #Corona #thuisonderwijs #quarantine #scholendicht #mamaisjuf
  • Mijn heerlijke bollie 😍
  • Even tussendoor wat uitwaaien
  • Zou dit een voorbode voor de rest van het onderwijs zijn? #corona #thuisonderwijs #scholendicht
  • Was een heerlijke middag met @mamasliefste en @lisetteschrijft bij @dekoperenkat in #Delft.
  • Lekker in dromenland 😍. Mijn mooie dochter. En ja, ze heeft berg op haar hoofdje en een ooievaarsbeet op haar ogen, maar ik vind haar nog steeds prachtig.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Review Crawls kruipbroekje van webshop Niet Groot – gesloten

Zoals je vast nog weet is ons kleine draakje met ...

Sluiten