Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Met BlaZeLets Style Studio zelf armbandjes maken”

Mijn dochters van 11 en 8 jaar mochten de set van BlaZeLets uitproberen, zelf armbandjes maken! Vooral mijn dochter van 8 is dol op armbandjes. Ze kan er nooit genoeg hebben en vaak als we in een winkel zijn (maakt niet uit welke 😉 ) dan gaat ze kijken of er nog leuke armbandjes te koop zijn. Ideaal om ze dan nu zelf te kunnen maken.

Liefde op het eerste gezicht

Bij het openen zagen de dames de verschillende kleuren van het speciale poeder en een mooi koffertje om alles in te doen en daar werden ze al erg blij van.

We hebben samen de gebruiksaanwijzing doorgelezen, tenminste ik las het voor en mijn dochters voerden het uit.  Beginnen met het vastzetten van het touwtje, dan het poeder erin, daarna de vormpjes op elkaar zetten en dan de vorm in het water. En dan is het wachten!

Zoveel mogelijkheden in creaties

Het is leuk dat er verschillende kleuren zijn, zodat je een armbandje met meerdere kleuren kan maken. Nadat je het armbandje uit de mal haalt, is het nog wel een beetje plakkerig, dan kan het nog versierd worden met glitters. En als je het dan een poosje laat liggen, wordt het armbandje wat harder. Dan nog als laatste de sluitinkjes vastmaken en je hebt een prachtige armband!

Het enige nadeel is dat er maar één poeder-vulfles bij zit. Als je meerdere kleuren wil gebruiken, zijn meerdere flesjes wel handig in het gebruik. Nu werd het een beetje een knoeiboel om het poeder te vervangen… Maar dat maakte de meiden echt niets uit natuurlijk. Zij zijn heel blij met hun nieuwe armbandjes!

Geschreven door Lieke

Genomineerd voor speelgoed van het jaar

Ook de BlaZeLets zijn genomineerd voor Speelgoed van het Jaar en wel in de categorie 6 en 7 jaar. Natuurlijk heeft de jury haar mening over dit product gegeven en deze is als volgt:

Eindelijk een andere techniek om armbandjes te maken. Leuke verpakking. Fijn materiaal om mee te werken en je kunt zelf allerlei versieringen bedenken. Maak allemaal verschillende armbandjes met en zonder glitter. De Blazelets stimuleren op een makkelijke manier de creativiteit en fijne motoriek.

Winactie

Omdat de BlaZeLets genomineerd is voor Speelgoed van het Jaar, heb ik natuurlijk een extra exemplaar gekregen om weg te geven. Lijkt het je wat om samen met je zoon of dochter armbandjes te maken? Laat dan in een reactie achter hoe lang je mij al volgt. Puur uit nieuwsgierigheid hoor! Meedoen kan tot en met 26 oktober. Kan je niet zo lang wachten? De BlaZeLets zijn ook hier te koop.

Facebook Comments

«

»

14 COMMENTS
 • Els Wanders

  3 maanden ago

  Leuk voor mijn dochtertje, ze heeft deze ook op haar verlanglijstje geplakt. Ik volg je denk ik meer dan 1 jaar.

 • Anna wienen

  3 maanden ago

  Poeh al behoorlijk lang.. jaartje of 3 , 4 kan dat?

 • Marjo van Leeuwen

  3 maanden ago

  Oeh dit is leuk hoor Rhodé! Hoelang ik je al volg? Geen idee eigenlijk ik denk een jaar of 2 of langer weet echt niet sorry

 • Marian Zw

  3 maanden ago

  Echt heel leuk, weer eens iets anders dan altijd de kralenarmbandjes, is doe heel graag mee!

 • Ina

  3 maanden ago

  Dit is heel leuk om samen met mijn kleindochter te doen.
  Ik volg je via fb, een paar maand(?)

 • Marange

  3 maanden ago

  Yes ik doe mee, ik volg je denk ik 3,5jaar al of langer geen idee. Ik ga kijken hoe ik dat kan zien.

 • Kim

  3 maanden ago

  Lijkt me super leuk voor onze dochter van bijna 9.
  Ze is super creatief, Maakt nog steeds loom armbandjes die ze dan verkoopt voor het goede doel.
  Dit zou ze super vinden en weet zeker dat de hele familie binnen de kortste tijd met een zelfgemaakt armbandje loopt.
  Ik volg je nu zo’n 2 jaar en doe regelmatige leuke ideeën op voor m’n 2 meiden.

 • Marian B

  3 maanden ago

  Leuk! Ik doe mee voor mijn nichtje, ze is graag creatief en bezig en houdt van armbanden maken. Ik volg je al best lang, ik denk zo’n 3 a 3,5 jaar.

 • Oma Will

  3 maanden ago

  Oh Mirjam, ik zou het niet meer weten, maar dat is al vele vele jaren en dat zullen nog wel veel meer worden, want het is echt leuk om je te volgen.
  Hopelijk kan ik met dit antwoord ook mee doen.
  Ik volg Bloglovin en waag een kansje voor deze leuke armbandjes-knutseldoos, voor mijn kleindochter van 8 jaar.

  • Oma Will

   3 maanden ago

   Kan niet meer verbeteren, maar sorry je naam is Miriam.
   Heb een kennisje die heet Mirjam, vandaar.

 • Selina

  3 maanden ago

  Super leuk die armbandjes!!! Ailani is ook zo gek op armbandjes. En nu ook op die crunchies, die dingen voor in je haar maar die iedereen om haar arm draagt. Ik volg je al minstens drie jaar.

 • Els Black

  3 maanden ago

  Ik heb echt geen idee hoe lang ik je al volg, wel al een hele poos volgens mij. Ik doe graag mee aan deze actie, dan kunnen de jongens mooie sieraden voor mama maken en natuurlijk voor hunzelf

 • Marcia Kan

  3 maanden ago

  Superleuk voor mijn meiden (ook 11 en 8 jaar). Ik volg denk ik bijna 3 jaar zoiets!

 • Lisanne Bons

  3 maanden ago

  Ik denk dat ik je ongeveer 2 jaar volg. En dit is echt iets voor mijn dochter en plus-dochter van 10 jaar.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Het waren best heftige dagen met de kleine dame. Op mijn blog vertel ik waarom.
 • Complete surrender 😍
 • Kijk eens wie er wakker is 😍 #nogwelaandezuurstof #langewegtegaan #zekomterwel
 • Zo dol op dit meisje 😍
 • We mochten even knuffelen!
 • De kleine is afgelopen donderdag geboren, maar ligt helaas sindsdien op de IC. Op mijn blog leg ik uit wat er aan de hand is. Maar ben dus wat stiller voor nu.
 • Sanne zes jaar geleden. Onherkenbaar gewoon!
 • #40weekspregnant #duedate #expectinganydaynow

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Gastblog oma: hoe is het nu met mij?

De vraag Inmiddels heb ik mijn eerste controle achter de ...

Sluiten