Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews

“Website Babygoodies”

Ik weet niet hoe het met jou was vandaag, maar ik was heerlijk aan het genieten van het zonnetje. Deze trend zet ik voort door een website eens lekker in het zonnetje te zetten. Dit keer is het de website van Babygoodies. Ik mocht van de site een product proberen. In eerste instantie was ik wat sceptisch, want mijn jongste is alweer één, dus wat moet ik nou nog met babyproducten. Een fopspeen met naam is hartstikke leuk natuurlijk, maar Veerle heeft haar duim en Sanne willen we een dezer dagen van de speen af helpen. Naamlabels voor spulletjes en kleertjes hadden we inmiddels ook al in huis. Toch maar even verder gezocht op hun website en al snel werd het me duidelijk, dat er nog zoveel meer te bestellen was.

0705

Mijn keuze is uiteindelijk gevallen op het gepersonaliseerde lunchvoordeelpakket. Nu heeft Sanne dus een drinkbeker, een fruitdoosje en een broodtrommel met haar naam erop. Deze gaan voortaan mee als we weer op stap moeten voor MeerVanMir.

Het bestellen ging ook vrij gemakkelijk. Eerst kies je of je voor een jongen of meisje besteld. Aan de hand daarvan worden 18 thema’s beschikbaar gesteld om uit te kiezen. Je kan uit 9 basiskleuren kiezen voor bij je thema en 25 lettertypes waarin de naam (of iets anders) gedrukt kan worden. Als je klaar bent met je creaties en op bestellen drukt kom je op de pagina waar ik ook erg over verrast was. Niet alleen kan je kiezen op welke datum je bestelling bezorgd moet worden, maar er is ook nog eens de mogelijkheid het te laten bezorgen door een ecovriendelijk voertuig. Ik ben dol op online bestellingen en doe dit ook vaak, maar ben dit nog nooit eerder tegengekomen. Voor mij is dat reden genoeg om voortaan mijn gepersonaliseerde items bij Babygoodies te bestellen. Misschien dat onze eventuele derde weer een spenenkind wordt.

Dus ja, het is zeker de moeite waar eens een kijkje te nemen op de website van Babygoodies. Niet alleen vanwege het uitgebreide assortiment, maar ook vanwege de voordeelpakketten, de kwaliteit van de producten en de sneller (en ecovriendelijke) levering.

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Zo dol op dit meisje 😍
  • Vond ik deze ineens tussen mijn foto’s 😂 #selfie
  • Me and minime
  • Even geen schoolwerk, want het is weekend. Maandag gaan we er weer fris tegenaan. We blijven positief! #Corona #thuisonderwijs #quarantine #scholendicht #mamaisjuf
  • Mijn heerlijke bollie 😍
  • Even tussendoor wat uitwaaien
  • Zou dit een voorbode voor de rest van het onderwijs zijn? #corona #thuisonderwijs #scholendicht
  • Was een heerlijke middag met @mamasliefste en @lisetteschrijft bij @dekoperenkat in #Delft.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Het grote voorleesboek voor rond de 4 jaar

Afgelopen week had ik de kolder in mijn kop en ...

Sluiten