Hoe Flynn Ryder Rapunzel een aanzoek doet


Het verhaal
Wij zijn thuis groot fan van Disney. Recentelijk hebben we op Netflix Rapunzel herontdekt. Echt weer zo’n heerlijke feel good film voor in deze donkere dagen. Het verhaal gaat over een prinsesje, dat als kind ontvoerd was vanwege haar betoverende lang haar. Dit haar heeft de heks namelijk nodig om de eeuwige jeugd te houden en heeft zij haar meegenomen, opgesloten in de toren en overtuigd dat zij haar moeder is. Maar de prinses wordt ouder en steeds meer nieuwsgierig naar de wereld buiten de toren. Op een gegeven moment weet zij te ontsnappen door de heldhaftige Flynn Ryder, met wie zij op zoek gaat naar avontuur. Met hem komt ze tot de ontdekking dat eigenlijk een prinses is en haar moeder niet haar moeder is. Mijn dochter is helemaal dol op Rapunzel. Wij zijn al naar de musical geweest en ook op Netflix staat deze geregeld op. Ondertussen kunnen zij en haar broertje bijna de hele film nasynchoniseren, wat soms heel grappig is als je een kind van drie de tekst, intonatie en bewegingen ziet nadoen.

Het koninklijk aanzoek
Hasbro heeft begrijpt het enthousiasme voor deze film en kwam op de markt met poppen van het duo Flynn Rider en Rapunzel, In deze set zitten eveneens accessoires voor de lange lokken van de prinses. Hier thuis waren de poppen gelijk een succes. De kinderen hebben eerst de film nagespeeld. Toen haar broertje er even klaar mee was, kon mijn dochter zich uitleven op de haren van Rapunzel. De kleine accessoires maakte haar helemaal blij en dan met name de kam. Eerlijk gezegd was dat niet mijn favoriet, want voor mijn gevoel liggen de haren van Rapunzel nu door het hele huis verspreid. Aan de pop is het overigens niet af te zien dat ze in de rui is. Wat ik dan wel weer erg leuk vind is, dat de poppen zowel armen als benen goed kunnen buigen. Hierdoor kunnen de poppen meer dan alleen maar rechtop staat en met rechte benen zitten. Als moeder vind ik het ook erg fijn, dat de kleding van Rapunzel en Flynn niet los kan. Zo kan het tenminste ook niet kwijt raken. Alleen de rok van van de prinses kan er af gehaald worden.

De poppen van Rapunzel en Flynn Ryder (Eugene) zijn hier in ieder geval een groot succes en broer en zus spelen er graag samen mee. De set, bestaande uit de poppen, 2 outfits, dagboek, doosje met ring, haaraccessoires, borstel en tas, is onder andere hier verkrijgbaar.

Winactie
Graag maak ik nog iemand blij met een Rapunzel en Flynn. Je doet mee door een reactie achter te laten vóór 20 december. Die dag maak ik de winnaar bekend.(Klik hier voor de winactievoorwaarden)

Facebook Comments