Verhalen van een werkende moeder
TOP
Algemeen, Producten, Reviews, Winacties

“Het meest ongelukkige moment om een lege telefoon te hebben – gesloten”

Ik geef het nu gewoon maar toe. Ik ben verslaafd aan mijn telefoon. Nou ja verslaafd, ik kan gewoon niet meer zonder. Persoonlijk zou ik uiteraard prima functioneren zonder Facebook, whatsapp en al dat soort ellende, maar vooralsnog zie ik geen reden om ook werkelijk daarmee te stoppen. Voor mijn blog is mijn telefoon echt wel weer essentieel. Vanochtend lag bijvoorbeeld het internet in het hele land eruit en dan is het toch wel handig dat ik op mijn telefoon gewoon nog online kan. Zo kan ik altijd nog mijn stukjes schrijven en mijn site up-to-date houden. Eigenlijk is mijn telefoon gewoon mijn redder in nood als er geen internet is. Maar vooral onderweg is bereikbaarheid belangrijk…

Een paar jaar terug was ik in de auto onderweg naar huis toen het achterlijk hard begon te sneeuwen. Mijn auto toentertijd was een oud barrel en ik maakte me zorgen of het goed zou gaan in de sneeuw. Je raadt het al, dat was niet zo. Mijn ruitenwissers begaven het en zonder door te rijden was echt geen optie. Dus stond ik daar aan de kant van de weg terwijl alle auto’s stapvoets langs me reden en er niet eentje stopte. Zelfs de politiewagen niet! Ik heb een uur lang daar gestaan, wachtend op een vriendelijke voorbijganger. Want uiteraard was net op dat moment de batterij van mijn mobiel leeg. Ik had wel een kabeltje mee, maar van de ANWB mag je nooit in je auto blijven zitten als je met pech aan de weg staat, dus daar had ik weinig aan. Gelukkig was er na een uur eindelijk iemand die mij verkleumd zag staan in de sneeuw. Mijn ogen helemaal rood van het harde huilen, omdat iedereen warm en veilig in zijn auto zat en niet naar mij omkeek. Nou ja, ze keken wel en er werd om mij gelachen. Het was ook zo grappig…..not!

Inmiddels is het jaren verder en heb ik nu een auto, die wel goed functioneert. Toch heb ik nog steeds op de meest onhandige momenten een lege telefoon en altijd net als er geen stopcontact in de buurt is. Gelukkig kan ik sinds kort beter voorbereid op weg en heb ik geen lichtnet nodig. Ik ontving namelijk een powerbank zodat ik overal mijn telefoon weer kan opladen. Moet ik alleen niet vergeten de powerbank opgeladen mee te nemen ;-).

Heb jij ook op de meest onhandige momenten een lege telefoon? Dan kan ik je deze powerbank wel aanraden. En laat ik nou toevallig een exemplaar extra hebben gekregen om iemand blij mee te maken. Wil je kans maken? Laat dan een reactie achter! De actie loopt tot en met 10 september en de winnaar zal persoonlijk bericht ontvangen.

(Nog een tip: neem op vakantie een extra sd kaart mee. Heb je ook geen zorgen meer over een volle kaart.)

Facebook Comments

«

»

18 COMMENTS
 • Marjo

  4 jaar ago

  Vandaag telefoon leeg, mijn meisje was vijf geworden en vierden haar kinderen feestje in een buitenspeeltuin. Helaas viel ze en brak haar pols op twee plaatsen. Terwijl ik wachtte In het ziekenhuis en het een en ander moest regelen ging. Mijn batterij heel hard en jawoord leeg! Had graag een powerbank gehad!

  • miriam

   4 jaar ago

   AUTHOR

   ! Gaat het met haar?

 • Anna

  4 jaar ago

  Oooh ja echt super handig… Voor als ik onderweg ben , de weg niet vind en mijn telefoon al weer eens leeg is..

 • Liesbeth

  4 jaar ago

  Jaaaaa die kan ik heel goed gebruiken!

 • Sabrina H

  4 jaar ago

  Super handig zo’n powerbank. Ik heb altijd het ongeluk dat mijn telefoon net leeg is als ik weg moet of weg ben en hem nodig heb.

 • Romy

  4 jaar ago

  Altijd onwijs handig! Ik maak graag kans.

 • Irene Niec

  4 jaar ago

  Dat is echt wat voor mijn kleindochter, heel graag maak ik kans

 • Lida

  4 jaar ago

  Zeker kan ik zo’n handige powerbank gebruiken en doe dus graag mee aan deze actie .

 • Jacqueline

  4 jaar ago

  Whooh dat zou echt schitterend zijn !
  Word hier nu al blij van!

 • elisabeth maria martina

  4 jaar ago

  ideaal

 • Mema

  4 jaar ago

  Handig, ik maak graag kans!

 • Fleur

  4 jaar ago

  Mijn telefoon is altijd leeg! Ik word er stapelgek van. Zeker nu mijn meiden hem te pas en te onpas confisqueren om Pokemon te spelen is het helemaal drama! Ik doe dus zeker mee

 • Tamara V

  4 jaar ago

  Nu met Pokémon Go zou een extra powerbank wel goed van pas komen

 • Nadia A.

  4 jaar ago

  Elke keer als ik leuke foto’s wil maken van de kids en de accu bijna leeg is, dan denk ik ‘waarom heb je nog geen powerbank gekocht?!’. Na 1 of 4 foto’s is de accu leeg en de leukste momenten zijn alleen nog in mijn hoofd. Jammer! Dus, ik doe graag mee.

 • Sybren Talma

  4 jaar ago

  Deze powerbank is echt handig voor een lange dag op school…
  Ik doe graag mee!

 • petra

  4 jaar ago

  een bekent probleem…zou zeer welkom zijn

 • kempenaers

  4 jaar ago

  handig nooit meer een lege batterij

 • brants harry

  4 jaar ago

  zou zeer welkom zijn

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Vond ik deze ineens tussen mijn foto’s 😂 #selfie
 • Me and minime
 • Even geen schoolwerk, want het is weekend. Maandag gaan we er weer fris tegenaan. We blijven positief! #Corona #thuisonderwijs #quarantine #scholendicht #mamaisjuf
 • Mijn heerlijke bollie 😍
 • Even tussendoor wat uitwaaien
 • Zou dit een voorbode voor de rest van het onderwijs zijn? #corona #thuisonderwijs #scholendicht
 • Was een heerlijke middag met @mamasliefste en @lisetteschrijft bij @dekoperenkat in #Delft.
 • Lekker in dromenland 😍. Mijn mooie dochter. En ja, ze heeft berg op haar hoofdje en een ooievaarsbeet op haar ogen, maar ik vind haar nog steeds prachtig.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Gastblog oma: overbezorgd of beschermzucht?

Als moeder heb ik me wel eens afgevraagd of ik ...

Sluiten