Verhalen van een werkende moeder
TOP
Uitstapjes

“Play-Doh en Ballorig bouwen een feestje deze herfstvakantie”

Die arme mensen uit het Zuiden van ons landje. Zij mogen weer aan de slag deze week waar midden en noord mogen genieten van een welverdiende vakantie. Even een week geen school of verplichtingen en gewoon tijd voor elkaar. Maar een hele week binnen zitten doen we natuurlijk niet, dus heb ik al een paar leuke activiteiten gepland. Één daarvan is voor iedereen beschikbaar en mijn lezers kennende weet ik zeker dat van festijn een aantal zeer enthousiast worden. In ieder geval de kinderen ervan. Het heeft namelijk alles te maken met twee dingen waar je als ouders niet persé naar uit kijkt, maar je kind des te meer.  Ik heb het dan over klei en het krijspaleis.

Klei en indoorspeeltuinen

Het krijspaleis is absoluut niet mijn favoriete bezigheid als ik voor mezelf spreek, maar voor mijn kinderen is het echt het walhalla. Ik ga dan ook graag voor hen met ze naar indoor speeltuinen. Omdat ze er ontzettend blij van worden en omdat het gewoon heel goed voor ze is. Vooral ook voor de motoriek. Hetzelfde geldt voor klei. De kids zijn er dol op, maar ik ben wat minder enthousiast omdat als ze er mee gespeeld hebben ik vervolgens nog dagenlang stukjes klei vind. En toch mogen ze er altijd van mij mee spelen. Het is goed voor hun creativiteit en fantasie en ik zet me er wel overheen als ik weer eens met mijn sokken in een stukje zwerfklei stap. Alles voor de kinderen toch?

Play-Doh in Ballorig

Daarom is mij tip voor deze herfstvakantie des te leuker. Deze week organiseert Hasbro i.s.m. de speelparadijzen van Ballorig een leuk Play-Doh event. Win win dus! In enkele van de speelparadijzen van Ballorig kan je kind zich de komende dag helemaal uit leven met alle soorten en kleuren Play-Doh! Misschien krijgt hij ook nog een potje mee naar huis! En als hij geen zin meer heeft, staan er genoeg speeltoestellen om te beklimmen.  Kortom, een hele hoop entertainment dus op één locatie. Vanaf dinsdag tot en met vrijdag gaat dit leuke festijn plaats vinden in de Ballorig locatie Alphen ad Rijn en de Ballorig locatie Enschede. Ik ga met de kids de woensdag naar die van Alphen (hint hint).  Dus mocht je nog geen plannen hebben de komende week, dan is dit zeker een aanrader. Kan mama misschien ook rustig een kopje koffie doen ;-).

 

 

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Even de kussens testen in @ikeanederland 😂
  • #28weekspregnant #cantwaittomeetyou
  • Weeeeeeeeeekend!
  • Als je ontdekt dat de kubus van @vtechspeelgoed wel heel erg leuk is!
  • Vandaag ook weer een weekje verder, dus een pens foto mocht wel weer. Derde trimester baby!!! #27weekspregnant
  • Twee jaar geleden vandaag werd dit meisje geboren. Het zijn twee zeer emotionele jaren geweest, waar gelukkig de liefde altijd bovenaan heeft gestaan. De toekomst is nog altijd onzeker, maar gelukkig zien we vooral een heel blij meisje. Uiteindelijk is dat het belangrijkste. Zij komt er wel op haar manier. Lief klein meisje van me, mama is zo ontzettend trots op jou! Nog vele liefdevolle jaren toegewenst! Ik houd van je!!!
  • Zie je deze gave race auto van @vtechspeelgoed ? Ik vertel meer over op mijn blog en over de racebaan. Bovendien geef ik ook nog eens een set weg. #LinkInBio #winactie @speelgoed_van_het_jaar #leukvoordesint #mamablogger
  • Vandaag de verjaardag van dit poppetje een beetje gevierd. De taart smaakte  haar heerlijk. Gefeliciteerd moppie 😍

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Een mooie wintertuin

Vaak is de associatie met een mooie tuin de lente ...

Sluiten