Met de Kerstdagen die er aan komen, is het weer overal inspiratie op doen. Ik weet niet hoe het met jullie is, maar ik vind het soms best lastig. Vooral om origineel te blijven in cadeau’s. Want dat is natuurlijk het leukste. Je kan natuurlijk het standaard geurtje of bioscoopbon geven. Dan is het zeker dat de gift gewaardeerd wordt, maar echt persoonlijk is het niet helemaal. Nu ga ik ook niet zeggen dat het product van vanavond van Planeta Organica nou zo persoonlijk is, maar origineel is het zeker wel. En ook nog eens heerlijk ontspannend.

Planeta Organica Super Skin Good Natural Shower Gels

Het is inderdaad een mond vol voor douchegels, maar soms is een product gewoon niet korter te omschrijven. Zo ook dus wat betreft de Planeta Organica Super Skin Good Natural Shower Gels. Het zijn verwennerijen voor onzer de douche bestaande uit natuurlijke producten. Planeta Organica heeft bedacht dat er fruitsoorten en kruiden zijn waar je blij van wordt. Deze hebben ze gecombineerd en er een zeer originele douchegel van gemaakt. Het natuurlijke gaat uiteraard verder, want dit heerlijke goedje is ook nog eens biologisch, 100% vegan, milieuvriendelijk én zonder nare toevoegingen. In ons kikkerlandje zijn er van deze douchegels vier varianten verkrijgbaar, namelijk de No Stress, Anti Pollution, Energy Bomb en Refresh. Dit zijn de kenmerken van elk volgens Planeta Organica.

No Stress

Deze douchegel is op basis van Indiase Zeepnoot met een aangenaam exotisch tintje. Het helpt om je geest te ontspannen en stress te verlichten. De formule bevat natuurlijke extracten van biologische banaan dat de huid hydrateert en voedt met vitamines. Biologische kokosolie voedt de huid eveneens diepgaand, waardoor deze ongelooflijk zacht en fluweelzacht aanvoelt.

Anti Pollution

Goed beschermd de dag door doe je met deze variant. Het is op basis van Indiase Zeepnoot en bevat een krachtige mix van voedende ingrediënten om balans te brengen in een hectische levensstijl in de stad. Biologische extracten van basilicum, bamboe en aloë vera voeden de huid en hebben stuk voor stuk beschermende eigenschappen om schade van buitenaf te bestrijden. Extracten van biologische groene thee en komkommer laten de huid er fris en jeugdig uitzien. Biologische extracten van avocado en druivenpitoliën voeden, versterken en verstevigen de huid diepgaand.  

Energy Bomb van Planeta Organica

Van deze douchegel op basis van Indiase Zeepnoot krijg je een intense energieboost dankzij een explosie van verse citrusvruchten en kruiden. Biologisch mandarijnextractzorgt ervoor dat de textuur van de huid verstevigt, dat de huid zacht aanvoelt en er stralend uitziet. Het toegevoegde extract van biologische grapefruit versterkt de huid en zorgt voor meer stevigheid en elasticiteit. Extract van vitamine- en antioxidantrijke, biologische basilicumhelpt de huid jong te houden.

Refresh

 Deze sprankelende douchegelverfrist het lichaam intensief en verkwikt de zintuigen. De formule op basis van Indiase Zeepnoot laat je de hele dag fris en vitaal voelen. Biologisch passievrucht- en granaatappel extracten verstevigen de huid en laten deze ongelooflijk zacht en fluweelachtig aanvoelen. Biologische etherische pepermuntolie verkwikt en verkoelt de huid voor een sensatie van ongekende frisheid.

Mijn ervaring

Al die woorden over de douchegels zijn uiteraard bijzonder om te lezen, maar ik kan je zeggen dat het gewoon ook zeer fijn is ze te gebruiken. Ik ben zelf nu gestart met de No Stress variant. Het is een flinke fles vol en zoveel heb je niet nodig. Het ruikt ook lekker bananig en smeert heerlijk uit. Ik vind het idee van een natuurlijke douchegel eigenlijk wel fijn. Onze huid wordt al elke dag met zoveel rotzooi geconfronteerd, dan is een biologisch product voor onder de douche even een echt diep reinigend momentje. Maar naast de inhoud van de flessen zien de Planeta Organica Super Skin Good Natural Shower Gels er ook gewoon heel leuk uit. Wil je meer over de producten weten van Planeta Organica? Klik dan hier.

Winactie

Lijken de Planeta Organica Super Skin Good Natural Shower Gels je ook wel wat? Laat mij weten welke je het meeste aanspreekt en wie weet krijg jij alle vier toegestuurd. Als mijn dochter ze wil loslaten dan. Je kan mee doen tot en met 30 november. Succes!

https://meervanmir.eu/de-natuurlijke-douchegels-van-planeta-organica/