TOP
Kleding en accessoires

“In opvallende stijl naar Carnaval met Opposuits”

Wie kent ze niet die prachtige, fleurige, een beetje anders dan anders pakken van Opposuits? Ik was al fan van de mannen- en jongenkostuums, dus wat is er mooier dan een kans om een cool damespak te kunnen uitproberen? En wat een keus! Maar liefst 22 verschillende flitsende pakken. De Kerst ligt inmiddels alweer achter ons, maar Carnaval daarentegen staat voor de deur. Van tropische printjes tot testbeeld, van klavertjes vier tot flamingo’s, maar bovenal: old-school PacMan! Té cool. Hoe kan je beter de blits maken met Carnaval, of gewoon op kantoor trouwens… Strak in het pak, maar met een vette knipoog. 

Alleen de verpakking al prikkelt je nieuwsgierigheid: “Opposuits: Worn to be wild” zo luidt de leus. Vanuit een keurige witte doos lacht Madam PacMan me tegemoet. Zeker omdat er ook altijd aandacht is voor een mooie, opvallende voering van de pakken, in dit geval, knalpaars. Mijn eerste gedachte als het pak voor me ligt is: VET COOL! 

Je valt goed op met een pak van Opposuits!

Ook als ik hem aan heb overheerst die gedachte. Hoewel de rok voor mij, met mijn korte lijf, een wat onhandige lengte lijkt te hebben en het jasje, ondanks de gekozen maatvoering, in de schouders en borstomvang wat krappig is, is mijn conclusie: gewoon een lekker speels, maar mooi pak. Geschikt om lekker in te hossen, maar ook voor wat uurtjes op kantoor of een jubileum of iets. Je maakt absoluut de blits. Zeker samen met mijn zoon Sepp in zijn Badaboom Opposuits-pak voor jongens. 

Opposuits vult echt een gat in de markt met haar damespakken, weg met al dat saaie driedelig grijs. Het enige waar ik nóg blijer van zou worden is een pak met een broek in plaats van een rok. En natuurlijk coole nieuwe prints.

Geschreven door Femke

Winactie

Wil jij ook volledig in stijl de carnavalweek in gaan? Of lijkt het je gewoon leuk eens wat anders te dragen naar werk? Maak dan kans op een pak van Opposuits. Laat mij weten welke je voorkeur heeft en wie weet wordt deze naar je opgestuurd. Meedoen kan tot en met 9 februari. Succes!

«

»

10 COMMENTS
 • Iris Steenbekkers

  2 jaar ago

  Super cool! Als ik hem win maak ik een foto tijdens de carnaval .

 • Ingrid

  2 jaar ago

  Madam pacman dat zou wat zijn,
  Dan maak ik hier indruk bij groot en klein:-)

 • Judy van Eijk

  2 jaar ago

  Ik wil graag madame (of mac) pacman winnen voor 1 van de dames (of heren) van de werkgroep vakantiespelen Bodegraven. Zij organiseren vrijwillig elk jaar een onwijs leuk kinderevent voor ongeveer 1000kinderen van 4-12 jaar. En het thema is dit jaar toevallig gebaseerd op videospelletjes. Dus dit pak komt heel nuttig terecht dan

 • Anna wienen

  2 jaar ago

  de queen of hearts , helemaal geweldig!!

 • Saskia de Laat

  2 jaar ago

  Super gaaf ik wil voor m’n man het PAC man pak winnen maatje 62 echt zo cool!!

 • Chelly vW

  2 jaar ago

  Geweldig. Ik zou graag de boys cool cones willen winnen voor mijn dochtertje. Ze zal dit pak echt geweldig vinden en het dan ook niet alleen met carnaval aan willen maar ook de rest van het jaar, en van mij mag ze!

 • Oma Will

  2 jaar ago

  Zelf doe ik niet aan Carnaval, maar ik zou graag meedoen voor mijn kleinzoon.
  En wel voor het Teen Boys The Lumberjack in maat 140.
  Daar komt hij het Carnaval wel mee door en vindt hij vast geweldig.
  Ik heb geen facebook, maar volg Bloglovin.

 • Marian B

  2 jaar ago

  Hier geen carnaval, maar gelegenheden genoeg om zoiets te dragen. Ik ga voor de Lady Jag.

 • Jolanda

  2 jaar ago

  Wow, dat is lekker opvallend. Ik ga voor de Lumberjackie en dan niet voor carnaval (want dat vieren we hier niet), maar ‘gewoon’ voor naar kantoor.

 • Frederique

  2 jaar ago

  Ja, ze zijn zo leuk he. Mijn zoon heeft er eentje, ben er jaloers op 🙂 Ik zou voor madam Pac-Man gaan want ja, opgegroeid in the jaren 80 haha. Ik zou het zo op het werk aantrekken hoor!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Read previous post:
Een ziek kind in huis? Zo ga je daarmee om!

De tijd van het jaar is weer aangebroken. De griepepidemie ...

Close