Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten

“Op zoek naar het licht tussen de lampen”

Ik moet iets bekennen. Wist je dat wij bijna 2 jaar in onze huidige woning wonen en nog steeds donkere plekken in huis hebben, omdat we geen lamp daar hebben opgehangen? Zo hebben we bijvoorbeeld nog geen lamp hangen boven onze eettafel. Het is niet zo dat we in het donker eten, maar iets meer licht dan alleen de stalamp zou wel welkom zijn. Maar eerlijk gezegd ben ik voor nu stiekem al blij dat die stomme losse fittinkjes inmiddels wel al vervangen zijn voor plafonnières. Dat heeft ook wel bijna een jaar geduurd namelijk. Nu zijn we rustig op zoek naar een leuke lamp voor boven de eettafel. Waar zoek je dan als eerst? Juist, op Google. Zij leidde mij naar LampenOnline.com waar ik al snel in mijn eeuwige eigen gewoonte stapte.

Mijn gewoonte
Ik dwaalde namelijk weer af. In plaats van dat ik eens serieus op zoek ging naar een leuke lamp voor boven de eettafel dwaalde ik binnen de kortste keren af naar de andere categorie: kinderkamer lampen. Zo gaat het ook altijd met kleren kopen. Als ik namelijk voor mezelf ga winkelen kom ik vervolgens thuis met stapels nieuwe kleren voor mijn dochters en heb ik voor mezelf hooguit een klein hemdje meegenomen. Ik had niet verwacht dat het met het zoeken naar lampen ook zo zou zijn, dat ik alleen maar weer aan de kinderen zou denken.

Welke lamp moet ik kiezen?
In de kamer van de meisjes hangen al leuke lampen, dus op zich had ik geen enkele reden waarom ik tussen de kinderlampen zou moeten neuzen. Maar ineens realiseerde ik me weer, dat Sanne binnen enkele maanden naar zolder gaat verhuizen en er daar nog geen leuke lamp hangt. Een goed excuus dus om toch nog even verder te gluren bij de kinderselectie. Het is alleen een beetje jammer, dat er zoveel verschillende lampen zijn, want ik vind kiezen altijd zo lastig. Zelfs van “Frozen” zijn er al meerdere soorten beschikbaar. Wat is dan leuker voor een driejarige? Een nachtlampje van Elsa of een nachtlampje van Olaf? Of kan ik beter voor een tijdloze variant gaan? Help mij de juiste keuze te maken. Voor welke zou jij gaan?

 

sponsored-story

Facebook Comments

«

»

1 COMMENT
 • Kelly Aarts

  3 jaar ago

  Wauw, die Elsa lamp! Denk zeker dat je kinderen daar heel gelukkig van worden haha. Denk mijn kinderen ook. En ik ook wel, vind m er erg schattig uitzien!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • @milou_ligtenberg en haar kids gingen een dagje naar #legoworld in de #jaarbeursutrecht. Dit is haar verslag:
Wat een lekker vakantie dagje hebben we gehad. Vanochtend vroeg vertrokken richting de jaarbeurs in Utrecht om daar een dagje te vertoeven bij Legoworld. De kinderen (4 en 7) waren na ons bezoek vorig jaar, al helemaal enthousiast dat we weer gingen. De grote hallen, waar de mooiste beelden, voertuigen en overige creaties uitgestald waren, en de vele hoeken en tafels waar je vrij uit kan bouwen. Voor de kinderen super tof dat ze hun creativiteit al spelend ontwikkelen. Er is een boot gebouwd, enkele huizen en kastelen hebben ze gemaakt, en zelfs Olaf van Elsa werd in elkaar gelego’d. Buiten de vele Lego plekken, zijn er ook andere activiteiten, die te maken hebben met bepaalde Lego thema’s. Zoals bij de Lego city hoek waar je brandjes kan blussen. Bij Lego Disney kon je je verkleden als Elsa, staafjes vangen bij Olaf. In de Duplo hoek staat een theater waar er een aantal keer in een uur een minidisco voorbij komt, kun je je laten schminken en staat er een springkussen. We hebben onze ogen uitgekeken en hebben er heel wat uurtjes rond gelopen. Voor ons was het een topdag! Volgend jaar zijn wij vast weer van de partij!

Tot en met deze woensdag kan je zelf nog dit leuke event bezoeken!
 • Een impressie van het @indewolkenfestival van @oudersvannu
 • Even de kussens testen in @ikeanederland 😂
 • #28weekspregnant #cantwaittomeetyou
 • Weeeeeeeeeekend!
 • Als je ontdekt dat de kubus van @vtechspeelgoed wel heel erg leuk is!
 • Vandaag ook weer een weekje verder, dus een pens foto mocht wel weer. Derde trimester baby!!! #27weekspregnant
 • Twee jaar geleden vandaag werd dit meisje geboren. Het zijn twee zeer emotionele jaren geweest, waar gelukkig de liefde altijd bovenaan heeft gestaan. De toekomst is nog altijd onzeker, maar gelukkig zien we vooral een heel blij meisje. Uiteindelijk is dat het belangrijkste. Zij komt er wel op haar manier. Lief klein meisje van me, mama is zo ontzettend trots op jou! Nog vele liefdevolle jaren toegewenst! Ik houd van je!!!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
De mamabloggers Sinterklaas Hop met 40 winacties!

Afgelopen september was de eerste Mamabloggers Bloghop dag en dat ...

Sluiten