Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten

“Op zoek naar het licht tussen de lampen”

Ik moet iets bekennen. Wist je dat wij bijna 2 jaar in onze huidige woning wonen en nog steeds donkere plekken in huis hebben, omdat we geen lamp daar hebben opgehangen? Zo hebben we bijvoorbeeld nog geen lamp hangen boven onze eettafel. Het is niet zo dat we in het donker eten, maar iets meer licht dan alleen de stalamp zou wel welkom zijn. Maar eerlijk gezegd ben ik voor nu stiekem al blij dat die stomme losse fittinkjes inmiddels wel al vervangen zijn voor plafonnières. Dat heeft ook wel bijna een jaar geduurd namelijk. Nu zijn we rustig op zoek naar een leuke lamp voor boven de eettafel. Waar zoek je dan als eerst? Juist, op Google. Zij leidde mij naar LampenOnline.com waar ik al snel in mijn eeuwige eigen gewoonte stapte.

Mijn gewoonte
Ik dwaalde namelijk weer af. In plaats van dat ik eens serieus op zoek ging naar een leuke lamp voor boven de eettafel dwaalde ik binnen de kortste keren af naar de andere categorie: kinderkamer lampen. Zo gaat het ook altijd met kleren kopen. Als ik namelijk voor mezelf ga winkelen kom ik vervolgens thuis met stapels nieuwe kleren voor mijn dochters en heb ik voor mezelf hooguit een klein hemdje meegenomen. Ik had niet verwacht dat het met het zoeken naar lampen ook zo zou zijn, dat ik alleen maar weer aan de kinderen zou denken.

Welke lamp moet ik kiezen?
In de kamer van de meisjes hangen al leuke lampen, dus op zich had ik geen enkele reden waarom ik tussen de kinderlampen zou moeten neuzen. Maar ineens realiseerde ik me weer, dat Sanne binnen enkele maanden naar zolder gaat verhuizen en er daar nog geen leuke lamp hangt. Een goed excuus dus om toch nog even verder te gluren bij de kinderselectie. Het is alleen een beetje jammer, dat er zoveel verschillende lampen zijn, want ik vind kiezen altijd zo lastig. Zelfs van “Frozen” zijn er al meerdere soorten beschikbaar. Wat is dan leuker voor een driejarige? Een nachtlampje van Elsa of een nachtlampje van Olaf? Of kan ik beter voor een tijdloze variant gaan? Help mij de juiste keuze te maken. Voor welke zou jij gaan?

 

sponsored-story

Facebook Comments

«

»

1 COMMENT
 • Kelly Aarts

  3 jaar ago

  Wauw, die Elsa lamp! Denk zeker dat je kinderen daar heel gelukkig van worden haha. Denk mijn kinderen ook. En ik ook wel, vind m er erg schattig uitzien!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Met de leuksten een weekendje blogspiratie opdoen in Amerongen in een en al luxe #ontdeklandal #amerongseberg @landalnl
 • Best een prestatie zo een foto van Elsa te maken. Mooie billen 😂
 • 35 weken en 3 dagen en kleine is groter dan gemiddeld. Waar verbergt ze zich dan?
 • De kamer van Veerle is deels “early dew”. Heeft ze helemaal zelf uitgezocht. Nu nog wat bloesemwit erbij en dan kan de interne verhuizing starten. Voordat er paniek komt: nee, niet zelf geverfd!
 • Verlof betekent ook extra dutjes doen. Het moet ook wel, want het begint nu gewoon al te rommelen. Veel en pijnlijke harde buiken. Wil haar wel nog twee weken binnen houden, dus wat meer rust nemen nu.
 • Eh.........really?
 • Dit blijf ik zo schattig vinden 😍
 • Mijn rijkdom 😍

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
De mamabloggers Sinterklaas Hop met 40 winacties!

Afgelopen september was de eerste Mamabloggers Bloghop dag en dat ...

Sluiten