Verhalen van een werkende moeder
TOP
Algemeen

“Online tv kijken is bijna een must in een jong gezin huishouden”

Hoe vaak hoor je wel niet dat vroeger alles beter was? Nou, ik weet wel iets wat ze in mijn jeugd nog niet hadden en ik één van de meest fijne uitvindingen ooit vind. Al helemaal in een huishouden met kleine kinderen, zoals bij ons, is de digitale televisie echt een uitkomst. Soms vraag ik me wel eens af hoe mijn ouders het destijds deden. Ik weet dat zij net als wij elke avond naar het NOS journaal bijvoorbeeld keken. Maar dat is ook een tijdstip geweest dat één of meer van de kinderen naar bed gingen. Hadden ze ons zo strak in regime, dat we er echt voor acht uur in lagen of accepteerden ze dat ze gewoon de hoogtepunten van het nieuws soms misten? En hoe deden ze dat dan tijdens een filmavondje als er eentje wakker werd?

Tegenwoordig gaat dat een stuk makkelijker met de komst van de digitale televisie. Vlak voor achten zetten wij de tv aan en pauzeren we het programma. Als we het vergeten is het ook geen probleem, want dan kunnen we meestal nog terug naar het begin van het programma gaan of we kijken het op uitzending gemist. Voor een jong gezin is het gemak van online tv kijken dus een echte uitkomst, bijna een must. Ook ben ik blij met de extra mogelijkheden van de smart tv’s tegenwoordig. Zeker tijdens mijn zwangerschapsverlof heb ik intens genoten van Netflix. Ik heb heerlijk menig serie kunnen bingwatchen. Verder is het ook zo fijn, dat je geen ellende meer hebt van rondslingerende of beschadigde dvd’s. Je hoeft niet meer door de regen naar de videotheek fietsen om daar voor veel geld daar een film te huren, dat ook nog eens op tijd terug ingeleverd moet worden. Met een beetje pech fiets je dan weer door de regen. Nee, wat mij betreft is het digitale tijdperk soms zo slecht nog niet.

Oh ja, als je net zoals ik bij KPN meerdere diensten afneemt, kan je ook nog eens leuke extraatjes krijgen. Zo zit Spotify bijvoorbeeld in ons pakket, maar ook het HBO kanaal was eerder een optie. Gewoon even bellen en vragen naar de mogelijkheden dus.

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Als je ontdekt dat de kubus van @vtechspeelgoed wel heel erg leuk is!
  • Vandaag ook weer een weekje verder, dus een pens foto mocht wel weer. Derde trimester baby!!! #27weekspregnant
  • Twee jaar geleden vandaag werd dit meisje geboren. Het zijn twee zeer emotionele jaren geweest, waar gelukkig de liefde altijd bovenaan heeft gestaan. De toekomst is nog altijd onzeker, maar gelukkig zien we vooral een heel blij meisje. Uiteindelijk is dat het belangrijkste. Zij komt er wel op haar manier. Lief klein meisje van me, mama is zo ontzettend trots op jou! Nog vele liefdevolle jaren toegewenst! Ik houd van je!!!
  • Zie je deze gave race auto van @vtechspeelgoed ? Ik vertel meer over op mijn blog en over de racebaan. Bovendien geef ik ook nog eens een set weg. #LinkInBio #winactie @speelgoed_van_het_jaar #leukvoordesint #mamablogger
  • Vandaag de verjaardag van dit poppetje een beetje gevierd. De taart smaakte  haar heerlijk. Gefeliciteerd moppie 😍
  • Lekker in slaap vallen bij mama. Wat blijft het toch heerlijk. Zo samen op de bank. Ben zo blij dat mijn kindje zo van knuffelen houden. Deze mama ook hoor.
  • Met volle aandacht en luisteren naar de gids die ons van alles over Suriname aan het vertellen is. Zo leuk dat mijn meisjes zo dol zijn op het museum. Ze gaan er echt graag naar toe.
  • Vandaag met de meiden naar Amsterdam afgereisd voor de nieuwe tentoonstelling in het Tropenmuseum. Vooral de kleine Noor was er gefascineerd van alles wat ze om zich heen zag. Binnenkort zal ik er meer over vertellen, maar ik kan je nu al zeggen dat het zeker de moeite waard is om naar deze tentoonstelling te gaan. #tropenmuseum #suriname #mati #tentoonstelling #vakantietip #herfstvakantie

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Wat voor een kerstdiner moeder ben jij?

Als je voor het eerst een kind hebt, dat naar ...

Sluiten