Verhalen van een werkende moeder
TOP
Winacties

“Omdat het leuk is om te geven”

De pepernoten liggen al een maand in de winkel. Zo nu en dan zie je ook chocoladeletters in de schappen liggen. En bij de tuinwinkels kan je al de kerstballen kopen. Kortom, de zomer is overduidelijk over en de feestdagen komen er aan. Ook ik ben al druk bezig met alle voorbereidingen voor de decembermaand. Eigenlijk is het voor een mamablogger in de maanden ervoor de drukste periode van het hele jaar. Het is namelijk de tijd dat al het nieuwe speelgoed uitgebracht wordt en over geschreven moet worden. De uitnodigingen voor persdagen vliegen je gewoon om de oren. Ik vind het allemaal hartstikke leuk, wil met alle liefde overal bij zijn, maar heb ook nog gewoon een baan voor 32 uur per week. Soms moet ik dus ook iets aan mij voorbij laten gaan. Misschien maar goed ook, want ik heb nu al meer dan genoeg om over te schrijven de komende tijd en ik weet dat er ook nog genoeg aan zit te komen. Druk druk druk.

Ik klaag uiteraard niet. Ja, het is best pittig af en toe om 32 uur op kantoor te zitten en ‘s-avonds nog aan mijn blog te werken.  Maar, heel cliché, ik krijg er zoveel voor terug. Ik heb heel veel lieve lezers die me trouw elke dag volgen, ik heb aan en in mijn artikelen een goede uitlaatklep en ik ga vaak op stap met de kinderen.  Ik weet niet of ik zonder de blog naar zoveel voorstellingen, premières en bioscoopfilms zou zijn geweest. Het is echt een luxe positie waar ik in verkeer. En ik ben me er heel van bewust dat dit niet voor iedereen is weggelegd.

Zeker met het oog op de feestdagen wil ik dan ook op mijn manier helpen. Ik vind het altijd al leuk om spulletjes weg te geven door winacties,  dat weten mijn lezers wil. De komende weken zullen er misschien wat meer online komen zodat iedereen zijn of haar gewonnen items op Sinterkaasavond in de pakjeszak kan stoppen of later onder de Kerstboom kan leggen. Ook kleinigheidjes voor in de schoen komen genoeg aan bod. Leuk ter inspiratie, maar ook zeker om te winnen. Reden genoeg dus om voorlopig even te blijven hangen op mijn website of Facebookpagina.

Vandaag heb ik geen uitgebreide review over het product in de winactie. Iedereen kent het concept van de Hatchimals wel inmiddels, dus daar hoef ik verder geen woorden aan vuil te maken. Vandaag zal ik twee pakketen 
CollEGGtibles 4 Pack weggeven. Dan heb je vier kleine eitjes met een kleine Hatchimal er in.   Verwarm het ei tot het hartje van paars naar roze kleurt en het is tijd om je Hatchimal CollEGGtible uit te broeden. Druk tot de schil breekt en het kleine beestje is geboren. Lijkt het je wat deze set te ontvangen? Laat dan een reactie achter dat je meedoet met de winactie. Meedoen kan tot en met 22 september.

Facebook Comments

«

»

17 COMMENTS
 • Jessica

  1 jaar ago

  Ja. Doe graag mee. Ben ook alvast voor de decembermaand begonnen. Het Is een drukke dure maand. Jalou 2 Dec jarig. Sinterklaas en kerst.

 • Jikke

  1 jaar ago

  Dat lijkt me leuk! Ik doe mee.

 • Linda Raaijmakers

  1 jaar ago

  Dat lijkt me erg leuk voor Lucas en Eva

 • Bonnie

  1 jaar ago

  Oh miin dochtet zag ze al op tv in een reclame voorbij komen en zei metern ahh die wil ik. Doe dus graag mee 🙂

 • Nienke

  1 jaar ago

  Dat zou geweldig zijn voor Sare…ze zei laatst nog dat ze deze heeeeel graag wil hebben

 • MarianZw

  1 jaar ago

  Dat lijkt ons zo leuk! Ik loot heel graag mee voor mijn kids. Echt die gezichtjes als er echt iets uit het ei komt.

 • elisabeth maria martina

  1 jaar ago

  origineel feestdagencadeau, ik doe graag mee

 • Manon

  1 jaar ago

  Mijn dochter en zoon spelen met de 3 hatchimals die we hebben alsof het hun kindjes zijn. Tijd voor gezinsuitbreiding!

 • Marjo

  1 jaar ago

  Wat een leuke poppetjes daar zullen mijn meden echt blij van worden! Ben nog niet begonnen met de december cadeau s inslaan maar moet er wel aanbeginnen, kun je heten beetje spreiden

 • Tamara

  1 jaar ago

  superactie! Ik snap de rage niet helemaal, maar dochters zijn er verzot op!

 • Hille Morel

  1 jaar ago

  Ja leuk doe graag mee

 • Christa

  1 jaar ago

  Die kleine schatjes mogen hier wel komen wonen hoor. Ik werk 22 uur dus kan ze goed verzorgen. Haha. Knap dat je 32 uur werkt en dit kan doen. Ik werk sinds dit schooljaar nu onder de schooltijden van mijn dochter. En hoop zo wat extra tijd vrij te hebben en minder vermoeid te zijn.

 • Sharon de Ridder

  1 jaar ago

  Oh, mijn meiden zijn dol op deze beestjes! Ik maak dus graag kans

 • Lenny Wibbelink

  1 jaar ago

  Onze dochter is gek op Hatchimals. Ze kan er uren meespelen en bedenkt er hele verhalen mee. Ze hoopt nog altijd een tweeling ervan te krijgen, want die heeft ze nog niet.

 • Nele Vdb

  1 jaar ago

  Die diertjes vinden mijn kindjes zo schattig, ik doe graag mee.

 • Oma Will

  1 jaar ago

  Dit is waar mijn kleindochters gek op zijn.
  Voor hen doe ik graag mee.
  Ik heb geen facebook, maar volg op Bloglovin.

 • Trotsema fati

  1 jaar ago

  Super leuk ik doe graag mee voor mijn dochter ze zou dat geweldig vinden!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Complete surrender 😍
 • Kijk eens wie er wakker is 😍 #nogwelaandezuurstof #langewegtegaan #zekomterwel
 • Zo dol op dit meisje 😍
 • We mochten even knuffelen!
 • De kleine is afgelopen donderdag geboren, maar ligt helaas sindsdien op de IC. Op mijn blog leg ik uit wat er aan de hand is. Maar ben dus wat stiller voor nu.
 • Sanne zes jaar geleden. Onherkenbaar gewoon!
 • #40weekspregnant #duedate #expectinganydaynow
 • Jep. Nog steeds zwanger #linkinbio

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
De dag van de pedagogisch medewerker

Eens per jaar is het de dag van de juf ...

Sluiten