Verhalen van een werkende moeder
TOP
Oeps

“Oeps…foutje 9”

Kennen jullie dat? Dat je door de klerenkasten van je kinderen spit en kleding tegen komt, dat je niet bewust eerder had gezien? Het is alsof je weer even bent wezen shoppen. Vooral tussen de kleren van Sanne vind ik nog wel eens truitjes, die ze naar mijn weten niet eerder aan heeft gehad. Soms snap ik ook wel waarom.

Als we lekker thuis blijven mag Sanne haar huisbroek aan. Dat is zo’n paars fluwelen gedrocht waar ik haar echt niet mee over straat laat lopen. Dit heb ik ook duidelijk gemaakt aan manlief toen ze dit een keer aan had naar het KDV. Toen ik laatst haar kast op orde wilde brengen kwam ik het bijbehorende truitje tegen. Ik ben er nog niet over uit of het daardoor een huispak is geworden of dat het eigenlijk een pyjama is.

image

Één van mijn favoriete truitjes voor Grote Mup is een blauw groen gestreept geval.  Manlief had er laatst een bijpassend broekje bij aan gedaan en toen realiseerde ik me dat dat in ieder geval overduidelijk een pyjama was. En zo is mijn dochter blijkbaar vaak in pyjama naar het KDV gegaan! Oeps…foutje!

Facebook Comments

«

»

1 COMMENT
 • Vlijtig Liesje

  4 jaar ago

  Gelukkig valt het blijkbaar niet zo op. Hopelijk heeft niemand het gezien.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Best een prestatie zo een foto van Elsa te maken. Mooie billen 😂
 • 35 weken en 3 dagen en kleine is groter dan gemiddeld. Waar verbergt ze zich dan?
 • De kamer van Veerle is deels “early dew”. Heeft ze helemaal zelf uitgezocht. Nu nog wat bloesemwit erbij en dan kan de interne verhuizing starten. Voordat er paniek komt: nee, niet zelf geverfd!
 • Verlof betekent ook extra dutjes doen. Het moet ook wel, want het begint nu gewoon al te rommelen. Veel en pijnlijke harde buiken. Wil haar wel nog twee weken binnen houden, dus wat meer rust nemen nu.
 • Eh.........really?
 • Dit blijf ik zo schattig vinden 😍
 • Mijn rijkdom 😍
 • Het nieuwe vriendje van de kleine. Het is gelijk dikke mik. Dank u @mylittleponybenelux en @theprfactory !!!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
11x wat er verandert bij het krijgen van een tweede kind

Zoals jullie weten is een derde kind van harte welkom ...

Sluiten