Verhalen van een werkende moeder
TOP
Oeps

“Oeps…foutje 7”

Afgelopen weekend was ik naar Amsterdam voor een heus bloggers congres. Veel geleerd en al deels toegepast, maar dat is een ander verhaal. Onder het hotel waar het congres was, had ik mijn auto geparkeerd. Bij het eruit rijden moest ik een extreem steile helling op. Je raadt het al, dat lukte me niet. Halverwege sloeg de motor af. Op de één of andere manier lukte me vervolgens de hellingproef ook niet meer. Met elke keer gassen, sloeg de motor af en rolde ik meer naar achter. In mijn achteruitkijkspiegel zag ik de slagboom steeds dichterbij komen. Gelukkig was de dame in de auto achter mij zo slim om ervoor te zorgen, dat deze open werd gedaan. Ik liet de auto verder naar achter rollen en kon uiteindelijk met gierende bandjes de helling succesvol beklimmen.

Gelukkig ben ik niet de enige, die ooit onhandig is geweest in een parkeergarage. Zo vertelde een niet nader te noemen persoon mij laatst, dat zij niet alleen de hellingproef niet meer kon uitvoeren in de parkeergarage, maar dat zij ook nog eens op de verkeerde baan stond. In plaats van naar binnen rijden, reed zij op de exit baan. Typisch gevalletje van spookparkeren. Wat het ook altijd goed doet in parkeergarages is een skibox. Zowel mijn vader als mijn zus zijn ooit vergeten, dat ze deze op het dak van de auto hadden. Bij mijn zus was de box beschadigd. Mijn vader daarentegen stond echt letterlijk vast tussen vloer en plafond. Van wat ik mij herinner, heeft hij wat lucht uit zijn banden laten lopen om wat ruimte te creëren waarna hij weer door kon rijden.. Deze acties zijn hoe dan ook te kwalificeren als foutje…oeps!!!

Qpark

Facebook Comments

«

»

8 COMMENTS
 • Jeannet

  4 jaar ago

  Zaterdag even samen de hellingproef oefenen bij De Parade 🙂

  • admin

   4 jaar ago

   AUTHOR

   Goed plan!

 • Linda

  4 jaar ago

  Fijn dat je er nu zo op kan terugkijken. Was inderdaad even een ‘en wat nu’ momentje. Maar kwam allemaal goed. Zijn veilig thuis gekomen. Zo te zien kan je het ook al relativeren, het kan altijd erger!

 • Crafts 'n' Skills

  4 jaar ago

  Snap je hoe blij ik ben met mijn automaat? Alleen voor die hellinkjes 😉

  • admin

   4 jaar ago

   AUTHOR

   Snap ik volledig!!!

 • Vlijtig Liesje

  4 jaar ago

  Ik vind die steile hellingen in parkeergarages ook eng! Ik geef dan maar altijd als een wilde gas uit angst dat ik terug glij. Fijn dat het bij jou is goed gekomen!

 • Theo

  4 jaar ago

  Das even schrikken geweest. Gelukkig goed afgelopen. Anja is een keer door de slagboom en door de garagepoort heen gereden met auto total loss

  • admin

   4 jaar ago

   AUTHOR

   Oei! Das niet best

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Wat ben ik toch dol op deze draakjes. Vanochtend deden ze een show voor hun zusje. Natuurlijk wilden ze ook in kostuum naar school. Die blikken onderweg waren geniaal. Ik vind het heerlijk dat het mijn meiden niet kan deren en zij gewoon hun eigen weg gaan.
 • Yup!
 • Nog eentje dan. Zo stond ze op vanmorgen. @theprfactory
 • Kids kijken vol spanning naar het Sinterklaasjournaal en mama is naar Last Christmas van @universal_nl . #binnenkortmeeroverdefilm #winactie
 • De #giegelchallenge van #mylittlepony. Doe jij ook mee?
 • Sanne voor het eerst bij de kapper #5yearsago
 • Zal ik het ze vertellen of niet? #mijngevoelvoorhumor #ikkonerwelomlachen
 • Stiekem best trots op mijn buikje. Het is bescheiden, zeker voor een vierde, maar er zit weer een lekker groot kind in. Ze wordt verwacht met vier kilo geboren te worden. Zou je niet zeggen, hè? #29wekenzwanger

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Pseudokroep, wat is het en hoe herken je het?

Er zijn zoveel kinderziektes op te noemen waarvan iedereen het ...

Sluiten