Verhalen van een werkende moeder
TOP
Oeps

“Oeps…foutje 6”

Af en toe ben ik echt een ontaarde moeder. Mijn dochters hebben het zwaar met me, aldus manlief. Ik zeg dan, dat ik ze klaar maak voor de harde wereld. Nee hoor, het is gewoon mijn onhandigheid. Al nieuwsgierig?

Veerle heeft er niet zoveel last van, want ik ben wat handiger geworden. Sanne daarentegen heeft het te “verduren” gehad. Ik was er al bijvoorbeeld snel achter waarom je geen zware dingen op het plankje boven de commode moet plaatsen. Grote Mup kreeg met Kerst een muziekdoos op haar hoofdje. Zij krijsen, manlief kwam aangerend en ik kon alleen nog maar huilen toen ik wist dat ze verder oké was. Sanne heeft de hele Kerst een enorme pleister op haar hoofd gehad. En ik had speciaal nog zo’n schattig jurkje gekocht (heeft ze niet aan op de foto).

 

03-2014 616

Het was niet de eerste keer, dat ik onhandig was. Van collega’s had ik als tip gekregen, dat ik het beste de nageltjes van de kids kon knippen tijdens hun slaapjes. Dan spartelen ze minder was het idee. Op zich ging het knippen best aardig ondanks de ieniemienievingertjes. Bij één van de knipbeurten ging Sanne heel hard huilen uit het niets. Ik heb haar gelijk getroost en binnen 2 minuten was het ook over. Ik dacht aan een nachtmerrie. Totdat ik de kleine rode spatjes op haar groene jurkje zag. Een snelle blik op haar kleine vingertjes bevestigde helaas mijn vermoedens: ik had iets te enthousiast geknipt. Al haar vingertjes zitten er gelukkig nog aan en ze heeft er verder geen schade aan ondervonden. Geen jeugdtrauma gelukkig, maar wel een dikke vette oeps…foutje!!!

 

Facebook Comments

«

»

4 COMMENTS
 • Vlijtig Liesje

  4 jaar ago

  Dat lijkt me niet zo fijn als je je kind per ongeluk bezeert. Maar die pleister staat best charmant.

  • Miriam

   4 jaar ago

   Hahaha, dank je. Gelukkig gebeurt het veel mama’s wel eens. Ben niet de enige ontaarde moeder

 • Jeannet

  4 jaar ago

  Als dat al ontaard is, ben ik een misdadiger 😉

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • 35 weken en 3 dagen en kleine is groter dan gemiddeld. Waar verbergt ze zich dan?
 • De kamer van Veerle is deels “early dew”. Heeft ze helemaal zelf uitgezocht. Nu nog wat bloesemwit erbij en dan kan de interne verhuizing starten. Voordat er paniek komt: nee, niet zelf geverfd!
 • Verlof betekent ook extra dutjes doen. Het moet ook wel, want het begint nu gewoon al te rommelen. Veel en pijnlijke harde buiken. Wil haar wel nog twee weken binnen houden, dus wat meer rust nemen nu.
 • Eh.........really?
 • Dit blijf ik zo schattig vinden 😍
 • Mijn rijkdom 😍
 • Het nieuwe vriendje van de kleine. Het is gelijk dikke mik. Dank u @mylittleponybenelux en @theprfactory !!!
 • Op naar een beter ijzergehalte en dus ook meer energie!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Popje

Heerlijk uitgeslapen deze morgen. Het is zo stil in huis ...

Sluiten