Verhalen van een werkende moeder
TOP
Oeps

“Oeps…foutje 14”

Alweer nummer 14 in de reeks blunders en ik heb er nog genoeg op voorraad. Deze is gemaakt door mijn vader en ik heb zijn toestemming het te publiceren.

We waren, zoals eigenlijk elk jaar, met de hele familie op wintersport. Ik zat met mijn mijn vader en zussen in het liftje naar boven. In ons liftje zaten nog een paar mensen, vermoedelijk ouders met hun dochters. Op de jas van één van de dochters stond het woord Bonfire geschreven, Ik zei wat tegen mijn vader daarover en het meisje keek naar haar jas. Toen ik haar in het Engels wilde uitleggen wat ik zei, liet ze me weten Nederlands te zijn. Ik grapte gelijk, dat ik blij was niets gênants te hebben gezegd. Op zich was dat namelijk wel weer een actie voor mij geweest.

Eenmaal boven gekomen moesten we eerst de ski’s weer onderbinden. Ondertussen vertelden mijn zus en ik het verhaal aan mijn broertje, die in een ander liftje had gezeten. Mijn vader stond ernaast en zei vervolgens redelijk luid, “ze hield niet alleen van paarden, ze had ook nog eens een paardenkop!” Je raadt het vast al. Nog geen twee meter verderop stonden dezelfde mensen uit de lift. Mijn vader zag het ook ineens en skiede er vervolgens heel hard (en laf) vandoor. De held! Volgens mij schaamt hij zich er nog steeds een beetje voor. Al met al wel een oeps…foutje!

Facebook Comments

«

»

1 COMMENT

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Als je ontdekt dat de kubus van @vtechspeelgoed wel heel erg leuk is!
  • Vandaag ook weer een weekje verder, dus een pens foto mocht wel weer. Derde trimester baby!!! #27weekspregnant
  • Twee jaar geleden vandaag werd dit meisje geboren. Het zijn twee zeer emotionele jaren geweest, waar gelukkig de liefde altijd bovenaan heeft gestaan. De toekomst is nog altijd onzeker, maar gelukkig zien we vooral een heel blij meisje. Uiteindelijk is dat het belangrijkste. Zij komt er wel op haar manier. Lief klein meisje van me, mama is zo ontzettend trots op jou! Nog vele liefdevolle jaren toegewenst! Ik houd van je!!!
  • Zie je deze gave race auto van @vtechspeelgoed ? Ik vertel meer over op mijn blog en over de racebaan. Bovendien geef ik ook nog eens een set weg. #LinkInBio #winactie @speelgoed_van_het_jaar #leukvoordesint #mamablogger
  • Vandaag de verjaardag van dit poppetje een beetje gevierd. De taart smaakte  haar heerlijk. Gefeliciteerd moppie 😍
  • Lekker in slaap vallen bij mama. Wat blijft het toch heerlijk. Zo samen op de bank. Ben zo blij dat mijn kindje zo van knuffelen houden. Deze mama ook hoor.
  • Met volle aandacht en luisteren naar de gids die ons van alles over Suriname aan het vertellen is. Zo leuk dat mijn meisjes zo dol zijn op het museum. Ze gaan er echt graag naar toe.
  • Vandaag met de meiden naar Amsterdam afgereisd voor de nieuwe tentoonstelling in het Tropenmuseum. Vooral de kleine Noor was er gefascineerd van alles wat ze om zich heen zag. Binnenkort zal ik er meer over vertellen, maar ik kan je nu al zeggen dat het zeker de moeite waard is om naar deze tentoonstelling te gaan. #tropenmuseum #suriname #mati #tentoonstelling #vakantietip #herfstvakantie

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Veerle wil even wat kwijt

Mijn moppie https://www.youtube.com/watch?v=P4-vtaYllQA  

Sluiten