Verhalen van een werkende moeder
TOP
Uitjes

“Nieuw in Attractiepark Hellendoorn: Bella’s Swingpaleis”

De komende week wordt het nog prachtig weer, dus reden genoeg om lekker er op uit te trekken. Op je achtertuin of balkonnetje raak je op een gegeven moment toch ook uitgekeken en een beetje meer uitdaging is dan van harte welkom. Nou, dan heb ik een leuk berichtje voor je. Attractiepark Hellendoorn heeft eind april een nieuwe attractie geopend in Dreumesland, namelijk Bella’s Swingpaleis. Ideaal dus als je net zoals ik nog in het kleine grut zit. En of het echt zo leuk was, ging mijn lieve schoonzus samen met haar kinderen voor mij ontdekken:

Zaterdag 28 april 2018 was het dan eindelijk zo ver. Ik mocht, samen met mijn zoon (Matthijs) van 9 en dochter (Julia) van 7 jaar, naar Avonturenpark Hellendoorn. Daar werd namelijk de nieuwe attractie Bella’s Swingpaleis in Dreumesland geopend. Natuurlijk zorgden we ervoor dat we op tijd aanwezig waren, zodat we het hele park konden (her)ontdekken. Omdat Matthijs steeds meer van snelle attracties begint te houden en Julia niet, mochten ze om en om een attractie kiezen. En gelukkig zijn er op het park zoveel verschillende attracties dat er voor beiden keuze genoeg was.

In de middag zijn we naar de opening in Dreumesland gegaan. Dit is een apart gedeelte in het park voor kinderen niet langer dan 120 cm, waar zich allerlei attracties bevinden. Om 14.00 was hier de opening van Bella’s Swingpaleis. In dit paleis kunnen kinderen, veelal samen met de parkmascottes Baba en Bella,  heerlijk dansen op allerlei leuke muziek. Je kind komt met de meest geweldige dansmoves thuis.

Baba en Bella met hun vriendjeswaren uiteraard aanwezig  om de attractie te openen. Zo waren Kareltje & Jasmijn er ook. Kareltje had de microfoon in zijn hand en praatte enthousiast de opening aan elkaar. Eerst kregen alle kindjes allemaal een high five. Daarna werd er door Jasmijn een kindje uitgekozen die de ballonnen mocht doorknippen, waarna de ballonnen de lucht in gingen. Dit was het teken dat de nieuwe attractie officieel geopend was! Alle aanwezige kindjes stormden naar binnen en begonnen samen met Kareltje fanatiek te dansen op Fitlala; het nummer van de Koningspelen van 2018. Ook Julia, die toch echt boven de 120 cm is, heeft enthousiast en fanatiek mee staan dansen. Na deze officiële opening konden alle kindjes nog op de foto’s met Bella en haar vriendjes. Wat was het ontzettend leuk en wat een geslaagde attractie! Zeker de moeite waard om naar toe te gaan als je Avonturenpark Hellendoorn gaat bezoeken!

Bella’s Swingpaleis klinkt als een echte aanwinst van en voor Dreumesland. Welk klein kind is nou niet gek op helemaal los gaan op muziek? Een interactieve disco voor het kleine grut is echt geen slecht idee. Dus mocht je nog geen inspiratie hebben voor een uitje komende week, overweeg dan een bezoekje aan Attractiepark Hellendoorn.

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Die voetjes 😍
  • Borstvoeding! Het blijft iets bijzonders. Ik wil het weer minimaal een half jaar geven. Zo mooi dat dat kan. #normalizebreastfeeding #borstvoeding #moedermelk #vloeibaargoud #mamaslagroom #metmijntietinjefeed
  • Zusterliefde 😍
  • Mijn rijkdom 😍
  • Dit zijn mijn oudste boefjes. Vanavond komt er een artikel online over hun bekentenissen 😂
  • Even een selfie in het zonnetje, want dat doe ik niet zo vaak. Ik maak liever foto’s van anderen. Vooral omdat ik bijna nooit een foto van mezelf echt leuk vind. @rvgpr vroeg mij wat over mijzelf te vertellen na hun eerste online paneldag met producten van @karchernl @zoedt_nl @dutchdeluxes @asmodeenl en Cobi. Ik vond het wel een leuk idee. Leren jullie ook gelijk wat meer over mij.
.
Ik ben dus Miriam en mama van vier heerlijke meiden. In het dagelijkse leven werk ik als juriste en blog ik op meervanmir.eu. Samen met manlief woon ik in de omgeving van Den Haag. Ik ben dol op gezelligheid met mijn familie en vriendinnen. Op mijn site vertel ik over alles wat ik als moeder van 4 tegenkom qua opvoeding en producten. Ik voer een Jan Steen huishouden, dus je zal geen picture perfect aantreffen. Wel gewoon eerlijkheid. Ik heb toch geen tijd voor Photoshop en filtertjes? Dus als je een kijkje in mijn hectische leventje wil, weet je waar je zijn moet.
.
Nu ben ik ook nieuwsgierig naar jullie leven, dus...
  • She’s rockin’ it 😂
  • Samen kijken we naar de blogpanelvideo van @rvgpr . Sofieke vond het erg rustgevend 😂. Ik ben vooral weer enthousiast geworden!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Op en top comfort met de producten van Dooky

Ken je dat? Dat je eigenlijk een hele tijd over ...

Sluiten