Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Winacties

“Moederdag (of voor jezelfdag) winactie 5”

Vandaag alweer het laatste deel van de moederdag winacties reeks. Het kan niet altijd feest blijven. Gelukkig maar, want anders zou het niet meer speciaal zijn. Bovendien was één van mijn trouwe (hormonenbom) lezers aan het klagen, dat ze weer mijn verhaaltjes wilde lezen en niet alleen maar over producten. Met zwangere vrouwen moet je geen ruzie maken, dus is dit voor nu de laatste winactie.

Heb je wel eens gehoord van PrachtigKado.nl? Dat is een webwinkel, dat allemaal producten verkoopt die je persoonlijk kan maken. Denk maar aan een badjas met je naam erop geborduurd of een tutpopje met de naam van je kleine. Maar ook andere hebbedingetjes zoals kussenslopen of een kookschort met je eigen fotoafdruk. Persoonlijk vind ik het altijd wel leuk om iets te laten bedrukken. Mijn moeder heeft mij ooit een mok gegeven met een badderende Sanne erop en deze staat op mijn werk. Waar altijd alle bekers verdwijnen weet iedereen heel goed dat die van mij is. Van PrachtigKado.nl heb ik een tijdje terug een beker gekregen om te proberen. Ik snapte in eerste instantie niet wat zo bijzonder was aan een zwarte mok totdat ik er koffie in deed. Opeens verscheen de foto van de Muppets. Wist ik veel dat het reageerde op warmte. Inmiddels is het de favoriete beker van manlief (kon ik eindelijk die andere eens weggooien).

IMG_7203 IMG_7206

Van de week heb ik weer een item besteld op de website. Voor MeerVanMir reis ik behoorlijk wat af en mijn handtas (ook wel hutkoffer) is niet altijd groot genoeg om alles in mee te nemen. Ik in het kader van voorjezelfdag een boodschappentas met mijn logo en websitenaam besteld. Het is helaas nog niet binnen om te kunnen showen, maar ik ben er nu al zo happy mee. Zodra ik het ontvangen heb zal ik een fotootje ervan plaatsen op mijn instagram.

Van PrachtigKado.nl mag ik, in het teken van Moederdag, een mok met foto weggeven. Of het nou voor Moederdag of voor Jezelfdag is maakt niet uit. Hoe doe je mee? Like dit bericht op de facebookpagina van MeerVanMir en laat als reactie de derde letter van je naam achter (misschien komt er wel een grappig woord uit). Komende zaterdag maak ik de winnaar bekend.

Facebook Comments

«

»

1 COMMENT
 • erika van koert

  4 jaar ago

  i

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Eh.........really?
 • Dit blijf ik zo schattig vinden 😍
 • Mijn rijkdom 😍
 • Het nieuwe vriendje van de kleine. Het is gelijk dikke mik. Dank u @mylittleponybenelux en @theprfactory !!!
 • Op naar een beter ijzergehalte en dus ook meer energie!
 • De mini. Kunnen jullie het zien? #33weekspregnant
 • Geen stakend personeel gisteren in het @reinierdegraafziekenhuis Toch verdienen ook zij de aandacht. Ik vond dit wel een mooie uiting van de dames op de verloskamers. Mijn stem hebben jullie!
 • Zo’n handschoen is maar vreemd...

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Moederdag (of voor jezelfdag) winactie 4

Afgelopen weekend waren Sanne en ik op een boekenpresentatie georganiseerd ...

Sluiten