Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Winacties

“Moederdag (of voor jezelfdag) winactie 5”

Vandaag alweer het laatste deel van de moederdag winacties reeks. Het kan niet altijd feest blijven. Gelukkig maar, want anders zou het niet meer speciaal zijn. Bovendien was één van mijn trouwe (hormonenbom) lezers aan het klagen, dat ze weer mijn verhaaltjes wilde lezen en niet alleen maar over producten. Met zwangere vrouwen moet je geen ruzie maken, dus is dit voor nu de laatste winactie.

Heb je wel eens gehoord van PrachtigKado.nl? Dat is een webwinkel, dat allemaal producten verkoopt die je persoonlijk kan maken. Denk maar aan een badjas met je naam erop geborduurd of een tutpopje met de naam van je kleine. Maar ook andere hebbedingetjes zoals kussenslopen of een kookschort met je eigen fotoafdruk. Persoonlijk vind ik het altijd wel leuk om iets te laten bedrukken. Mijn moeder heeft mij ooit een mok gegeven met een badderende Sanne erop en deze staat op mijn werk. Waar altijd alle bekers verdwijnen weet iedereen heel goed dat die van mij is. Van PrachtigKado.nl heb ik een tijdje terug een beker gekregen om te proberen. Ik snapte in eerste instantie niet wat zo bijzonder was aan een zwarte mok totdat ik er koffie in deed. Opeens verscheen de foto van de Muppets. Wist ik veel dat het reageerde op warmte. Inmiddels is het de favoriete beker van manlief (kon ik eindelijk die andere eens weggooien).

IMG_7203 IMG_7206

Van de week heb ik weer een item besteld op de website. Voor MeerVanMir reis ik behoorlijk wat af en mijn handtas (ook wel hutkoffer) is niet altijd groot genoeg om alles in mee te nemen. Ik in het kader van voorjezelfdag een boodschappentas met mijn logo en websitenaam besteld. Het is helaas nog niet binnen om te kunnen showen, maar ik ben er nu al zo happy mee. Zodra ik het ontvangen heb zal ik een fotootje ervan plaatsen op mijn instagram.

Van PrachtigKado.nl mag ik, in het teken van Moederdag, een mok met foto weggeven. Of het nou voor Moederdag of voor Jezelfdag is maakt niet uit. Hoe doe je mee? Like dit bericht op de facebookpagina van MeerVanMir en laat als reactie de derde letter van je naam achter (misschien komt er wel een grappig woord uit). Komende zaterdag maak ik de winnaar bekend.

Facebook Comments

«

»

1 COMMENT
 • erika van koert

  3 jaar ago

  i

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Vandaag ook weer een weekje verder, dus een pens foto mocht wel weer. Derde trimester baby!!! #27weekspregnant
 • Twee jaar geleden vandaag werd dit meisje geboren. Het zijn twee zeer emotionele jaren geweest, waar gelukkig de liefde altijd bovenaan heeft gestaan. De toekomst is nog altijd onzeker, maar gelukkig zien we vooral een heel blij meisje. Uiteindelijk is dat het belangrijkste. Zij komt er wel op haar manier. Lief klein meisje van me, mama is zo ontzettend trots op jou! Nog vele liefdevolle jaren toegewenst! Ik houd van je!!!
 • Zie je deze gave race auto van @vtechspeelgoed ? Ik vertel meer over op mijn blog en over de racebaan. Bovendien geef ik ook nog eens een set weg. #LinkInBio #winactie @speelgoed_van_het_jaar #leukvoordesint #mamablogger
 • Vandaag de verjaardag van dit poppetje een beetje gevierd. De taart smaakte haar heerlijk. Gefeliciteerd moppie 😍
 • Lekker in slaap vallen bij mama. Wat blijft het toch heerlijk. Zo samen op de bank. Ben zo blij dat mijn kindje zo van knuffelen houden. Deze mama ook hoor.
 • Met volle aandacht en luisteren naar de gids die ons van alles over Suriname aan het vertellen is. Zo leuk dat mijn meisjes zo dol zijn op het museum. Ze gaan er echt graag naar toe.
 • Vandaag met de meiden naar Amsterdam afgereisd voor de nieuwe tentoonstelling in het Tropenmuseum. Vooral de kleine Noor was er gefascineerd van alles wat ze om zich heen zag. Binnenkort zal ik er meer over vertellen, maar ik kan je nu al zeggen dat het zeker de moeite waard is om naar deze tentoonstelling te gaan. #tropenmuseum #suriname #mati #tentoonstelling #vakantietip #herfstvakantie
 • Ik vind haar zo goed gelukt 😍

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Moederdag (of voor jezelfdag) winactie 4

Afgelopen weekend waren Sanne en ik op een boekenpresentatie georganiseerd ...

Sluiten