Verhalen van een werkende moeder
TOP
Films / Series

“Mijn Netflix series to do lijst voor de winter 2016”

Ik kijk sinds de komst van Netflix bijna geen normale televisie meer. Een journaal zo nu en dan, maar dat is het eigenlijk wel. Vroeger was dat wel anders. Toen plande ik echt mijn afspraken om mijn favoriete serie heen of accepteerde dat ik gewoon afleveringen miste. De videorecorder bracht als eerste al uitkomst voor dit probleem, maar het nadeel was dat je slechts één show kon opnemen. Als je dan drie weken op vakantie ging miste je er dus sowieso twee. Toen kwam er het internet. Alle series en films werden ineens een stuk toegankelijker. Maar Netflix spant voor mij toch echt de kroon.

28112

Waarom ik zo fan ben van Netflix
Er is gewoon zoveel te bekijken!!! Niet alleen gloednieuwe hippe moderne series, maar ook de gouwe ouwe uit mijn jeugd zijn beschikbaar op Netflix. Het nadeel is dat ik dus nooit uitgekeken ben. Dit is ook dan weer het voordeel. Elke keer als ik denk dat er niet iets nieuws of verfrissend bij kan komen word ik toch weer verrast. Soms krijg ik suggesties vanuit Netflix zelf en soms word ik door anderen op series geattendeerd. Een collega van me raadde me bijvoorbeeld Modern Family aan en ze had gelijk. Wat een fantastische serie! Hopelijk wordt er snel weer een nieuw seizoen toegevoegd aan de lijst. Netflix suggereerde dat ik Orange Is The New Black moest kijken. Inmiddels alle seizoenen gezien en wat een spannende cliffhanger!!!

28111

Mijn series voor de komende tijd
Ik heb al een lijstje gereed gemaakt welke programma’s ik de komende tijd ga aanschouwen. Als ik er de tijd voor vind in ieder geval.

 • The Vampire Diaries. High School, vampieren en lekkere mannen. Een betere combinatie is er bijna niet. En Na lang wachten is eindelijk seizoen 6 beschikbaar. Dat wordt weer wegzwijmelen!
 • Once Upon A Time. Ik ben fan van sprookjes en daar pas dit perfect bij. Ik merk wel dat het nieuwe seizoen een beetje to much begint te worden, maar ik zal het hoe dan ook uitkijken.
 • Fuller House. Ik keek als kind altijd naar Full House. Het was echt een favoriet van mij. Deze serie is nu ook beschikbaar op Netflix, maar wordt nog leuker is is dat er een vervolg op is gemaakt. DJ en zonen, Stephanie en Kimmie en dochter wonen samen in één huis na het overlijden van de man van DJ. Geschiedenis herhaalt zichzelf? Het is allemaal een beetje afgezaagd, maar zeer vermakelijk om naar te kijken. Seizoen 2 is ook al te bekijken.
 • Gilmore Girls. Even weer terug naar mijn studententijd. Elke dinsdagavond zaten we met alle dames in de huiskamer klaar voor een echte meidenavond. Dat betekende eerst Gilmore Girls en daarna Greys Anatomy. Dat waren heerlijke avonden. Ook op de Gilmore Girls is een vervolg gemaakt, maar dan wel met de volledige oude cast. In vier afleveringen deel je mee in een jaar tijd van Rory en Lorelei. Ik heb er nu al zin in!

Deze vier series staan dus op mijn lijstje voor de komende weken of maanden. Het hangt er vanaf hoeveel tijd ik er voor heb. Welke serie staat bij jou op het lijstje en welke kan je mij aanraden? Ben benieuwd!

Facebook Comments

«

»

12 COMMENTS
 • Ik kan je absoluut Designated Survivor aanraden op Netflix. Heel erg spannend en echt goed!!

  • miriam

   3 jaar ago

   AUTHOR

   Die ken ik niet! Staat genoteerd nu.

 • Nicole van Dongen-monsieurs

  3 jaar ago

  Mijn favoriete serie op dit moment is by far quantico, ik heb zelf geen Netflix en weet niet of hij daarop te zien is

  • miriam

   3 jaar ago

   AUTHOR

   Helaas niet op Netflix. Zag er interessant uit op IMDB

   • Nicole van Dongen-monsieurs

    3 jaar ago

    Ik kijk hem altijd op fox

 • Linda

  3 jaar ago

  Ik volg op dit moment pretty little liars 🙂 Daar ben je ook wel even zoet mee! Hiervoor al verschillende series gekeken zoals breaking bad, homeland, prison break, the walking dead, dexter.. En inderdaad Orange is the new black! Maar die ken je al 🙂 Jij komt de winter wel door hihi

  • miriam

   3 jaar ago

   AUTHOR

   Ik vind die wel erg traag. Jij niet?

   • Linda

    3 jaar ago

    Bedoel je de winter of PLL? hihi

    • miriam

     3 jaar ago

     AUTHOR

     PLL

     • Linda

      3 jaar ago

      Hij is soms wel wat langdradig inderdaad.. Maar ik vind hem nog wel leuk, ga hem zeker afkijken 🙂

 • Vlijtig Liesje

  3 jaar ago

  Ik kijk ook veel minder ‘gewone’ tv sinds Netflix. Ik ben bij de Gilmore Girls nu bij seizoen 4. Ik ga ze eerst allemaal kijken en daarna pas de nieuwe.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Met SONOS kom ik mijn herstel wel door - MeerVanMir on november 28, 2016
 • Instagram
  • @milou_ligtenberg en haar kids gingen een dagje naar #legoworld in de #jaarbeursutrecht. Dit is haar verslag:
Wat een lekker vakantie dagje hebben we gehad. Vanochtend vroeg vertrokken richting de jaarbeurs in Utrecht om daar een dagje te vertoeven bij Legoworld. De kinderen (4 en 7) waren na ons bezoek vorig jaar, al helemaal enthousiast dat we weer gingen. De grote hallen, waar de mooiste beelden, voertuigen en overige creaties uitgestald waren, en de vele hoeken en tafels waar je vrij uit kan bouwen. Voor de kinderen super tof dat ze hun creativiteit al spelend ontwikkelen. Er is een boot gebouwd, enkele huizen en kastelen hebben ze gemaakt, en zelfs Olaf van Elsa werd in elkaar gelego’d. Buiten de vele Lego plekken, zijn er ook andere activiteiten, die te maken hebben met bepaalde Lego thema’s. Zoals bij de Lego city hoek waar je brandjes kan blussen. Bij Lego Disney kon je je verkleden als Elsa, staafjes vangen bij Olaf. In de Duplo hoek staat een theater waar er een aantal keer in een uur een minidisco voorbij komt, kun je je laten schminken en staat er een springkussen. We hebben onze ogen uitgekeken en hebben er heel wat uurtjes rond gelopen. Voor ons was het een topdag! Volgend jaar zijn wij vast weer van de partij!

Tot en met deze woensdag kan je zelf nog dit leuke event bezoeken!
  • Een impressie van het @indewolkenfestival van @oudersvannu
  • Even de kussens testen in @ikeanederland 😂
  • #28weekspregnant #cantwaittomeetyou
  • Weeeeeeeeeekend!
  • Als je ontdekt dat de kubus van @vtechspeelgoed wel heel erg leuk is!
  • Vandaag ook weer een weekje verder, dus een pens foto mocht wel weer. Derde trimester baby!!! #27weekspregnant
  • Twee jaar geleden vandaag werd dit meisje geboren. Het zijn twee zeer emotionele jaren geweest, waar gelukkig de liefde altijd bovenaan heeft gestaan. De toekomst is nog altijd onzeker, maar gelukkig zien we vooral een heel blij meisje. Uiteindelijk is dat het belangrijkste. Zij komt er wel op haar manier. Lief klein meisje van me, mama is zo ontzettend trots op jou! Nog vele liefdevolle jaren toegewenst! Ik houd van je!!!

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Update onderzoek gynaecoloog en hoe het nu verder gaat

  De afgelopen week kreeg ik meerdere malen de vraag hoe ...

  Sluiten