Verhalen van een werkende moeder
TOP
Baby

“Mijn naam is Veerlosaurus Rex”

image

Mag ik mij even aan jullie voorstellen? Mijn naam is Veerlosaurus Rex. Ik ben het jongere zusje van Sanzilla. Een tijd lang ben ik op de achtergrond gebleven, maar het werd tijd voor mijn intrede.

Al een paar weken zorg ik ervoor, dat mijn papa en mama elke nacht wakker worden van mijn gebrul. Ik ga dan pas weer slapen als ik de nodige aandacht en het slokje melk heb gekregen. Nu vind ik het leuker om dit meerdere keren per nacht te doen. En ze trappen er nog in ook!!’

Hahaha, domme mama!

Af en toe willen papa en mama met de auto weg. Dat vind ik leuk voor een kwartiertje. Na deze tijd laat ik horen hoe hard ik kan krijsen en ik houd pas op als ik uit de maxi cosi ben. Zodra ze me er weer in zetten begin ik gewoon opnieuw. Nu ik ook traantjes kan krijgen vinden ze het vast extra zielig voor mij. Mama kan er in ieder geval niet zo goed tegen. Hahaha, domme mama!

Maar mama loopt nu ook af en toe weg van mij. Dan word ik zo verdrietig en moet ik heel hard huilen. Tot ze weer terug is, dan stop ik en zet ik mijn liefste lach op.  Soms ben ik rustig aan het spelen. Als ik haar dan zie wil ik ook direct aandacht van haar. Waar ze ook is. Nee papa, ik wil mama!!! Ik wil haar ook niet delen met mijn grote zus. Mijn mijn mijn!!!

Nou ja, dit ben ik dus. Mama kennende zullen jullie vast nog genoeg over mij lezen. Tot snel!

Facebook Comments

«

»

1 COMMENT

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Go Glam nageltjes. Mogelijk gemaakt door @pinkstudio.amsterdam
  • Twee kleine diva’s helemaal happy met hun nieuwe nageltjes van Go Glam. Iedereen mocht het bewonderen van ze. #goglam @lindenbarbosa #binnenkortmeer #uitgenodigd #mamablogger #reviewvolgt @pinkstudio.amsterdam
  • Dol op die oude filmpjes. Mini Sanne hier 😍
  • Dit soort humor houd ik van 😂
  • Ja hoor, we zijn alweer in de stemming 😂
  • Dit is toch zoveel liefde op een vierkante meter? Mijn meisjes! Ze zijn mijn draakjes en mijn allesjes. Wat ben ik trots op wie ze zijn. En ja, er is nog een lange weg te gaan met ook veel hulp van derden, maar de liefde is er niet minder om. En wat zijn ze ook dol op elkaar! Een zusje erbij maakt het helemaal af.
  • Tja...
  • Vind dit spel nu al leuk #megableu #whatdoyoumeme

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Zusterliefde

Mijn zus en ik schelen 16 maanden en zijn eigenlijk ...

Sluiten