Verhalen van een werkende moeder
TOP
Geen categorie

“Mijn eerste zoen”

Ik vond het wel weer tijd voor een terugblik naar het verleden. Vandaag gaan we 20 jaar terug en wel naar mijn eerste zoen!

Ik zal deze nooit vergeten. Wat was die eerste keer bijzonder! Jullie kunnen het misschien niet voorstellen, maar ik was een erg verlegen meisje vroeger. Ik keek altijd erg op naar mijn zus. Zij was de extraverte van ons twee en iedereen mocht haar graag. Mijn zus en ik schelen 16 maanden, dus zij heeft een paar vriendjes gehad waar ik hopeloos verliefd op ben geweest. Helaas was ik altijd maar het kleine zusje. Tot die ene zomer, dat wij op zeilkamp gingen. Die week voelde ik mij niet meer het kleine zusje. Ik was Miriam! En hij heette Olle. Zoals op elk kamp gebeurt lopen de meisjes in de nacht over naar de jongens of andersom. Ik had het erg koud en Olle bood me zijn deken aan. Ik weet nog zo goed, dat hij begon voetje te vrijen en ik dacht “hij gaat me zoenen!”. En ja hoor, hij draaide zijn hoofd richting mij, keek me aan en kwam heeeeel dichtbij. Voor ik het wist kreeg ik mijn allereerste echte zoen! Ik weet nog dat ik “is dit nou zo bijzonder?” dacht. Hij smaakte ook nog eens naar sigaretten. En toch wilde ik dit wel vaker doen. Ik had het slechter kunnen treffen die eerste keer. Ervaring heeft mij namelijk geleerd, dat er genoeg waardeloze kussers rondlopen. Aan mijn eerste kus heb ik dus bijna alleen maar goede herinneringen en Olle heeft daardoor voor altijd een klein speciaal plekje in mijn hart.

Het lijkt me leuk om meer eerste-zoen-verhalen te verzamelen. Vertel mij jouw herinnering! Of vertel over mij over de meeste slechte zoen ooit. Je mag het mailen naar miriam@meervanmir.eu en misschien schrijf ik er dan wat over. 

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Mama versus Sanzilla ronde 2

De strijd mama versus Sanzilla gaat weer verder. Het lijkt ...

Sluiten