Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten

“Met de Muppets naar de kinderboerderij”

Op woensdag is de dag, dat ik “vrij” ben en mijn aandacht volledig op de Muppets kan richten. Dit betekent vooral proberen uit te slapen in de ochtend met of zonder de dames bij mij in bed. Als ze gezellig bij mij liggen mogen ze nog eventjes wat tv kijken voordat we opstaan. Dan kan ik stiekem ook mijn ogen weer dicht doen. Omdat Veerle nog twee dutjes doet overdag is het soms wat moeilijker de deur uit te gaan, maar afgelopen woensdag hebben we ons toch naar de kinderboerderij begeven. De laatste keer was alweer een half jaar geleden namelijk.

IMG_6281Ik had Veerle in de draagzak terwijl Sanne met haar grote vriend Bram tussen de kippen door IMG_6289wandelde. Wat was ze onder de indruk van de hoeveelheid kakelende beesten rondom haar. Helemaal toen er ook nog eens een drietal pony’s voorbij kwamen. Je kon voor twee euro een rondritje maken op een pony, maar ik vond Sanne toch echt nog wat te klein daarvoor. De stallen waren het grootste succes. Mijn grote meid heeft gewoon een koe durven te aaien (terwijl die een enorme plas deed). Ik weet dat ik dat op die leeftijd echt niet gedaan had. Het grootste succes waren toch wel de geitjes. Sanne pakte war hooi en hield het voor de bek van één van de geiten. Het beest at het gewoon uit haar hand en Sanne vond het prima. Sterker nog, ze vond het geweldig en bleef vervolgens maar hooi geven. Mijn stoere meid! Gezien haar enthousiasme en vele verhalen daarna kan ik er niet aan ontkomen om vaker te gaan.

Ik vind het zelf namelijk helemaal niets! Zodra ik de stallen in loop ontkom ik niet aan de penetrante geur van urine en poep. Het lijkt alsof je die geur ook mee naar huis neemt, want alles ruikt er vervolgens naar. Nou ben ik absoluut niet de meest reine persoon die bestaat, maar na een dagje kinderboerderij worden de kinderen en ik wel even extra gepoetst en dan met name de handjes.

 

IMG_6412IMG_6415IMG_6413

Gelukkig is dat bij ons thuis niet zo’n probleem, want Sanne is dol op haar handjes wassen en helemaal nu we Squid Soap in huis hebben.

Deze handzeep voor kinderen mochten wij namelijk uit proberen en, nadat we eindelijk door hadden hoe het pompje werkte,  waren we ook wel enthousiast erover.

Het idee van het pompje is erg leuk bedacht. Als Sanne op het pompje drukt krijgt ze namelijk een stempel aan de binnenkant van haar hand. Zo weet ik ook gelijk of ze zeep gepakt heeft en zij heeft er lol mom. Win win dus!. De stempelafdruk verdwijnt uiteraard direct door gebruik van de zeep. De geur is verder niet vervelend of overdreven sterk. Al met al dus een prima product. Misschien moet ik ook maar mijn handen er mee gaan wassen? In ieder geval durf ik wel weer terug naar de kinderboerderij, als de handjes maar gewassen worden daarna.

IMG_6316

Facebook Comments

«

»

3 COMMENTS
 • Josan

  4 jaar ago

  Ik vind het heel dapper dat je dit soort dingen gewoon doet. Meestal zijn mijn kinderen heel enthousiast bij het zien van een boerderij en sta ik er dan een beetje dom bij te kijken omdat ik de geur niks vind :-))

  • Miriam

   4 jaar ago

   AUTHOR

   Hahaha, zo had ik het ook willen doen hoor

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: De negen maanden beurs in vogelvlucht - Meer van Mir on februari 20, 2016
 • Instagram
  • De #giegelchallenge van #mylittlepony. Doe jij ook mee?
  • Sanne voor het eerst bij de kapper #5yearsago
  • Zal ik het ze vertellen of niet? #mijngevoelvoorhumor #ikkonerwelomlachen
  • Stiekem best trots op mijn buikje. Het is bescheiden, zeker voor een vierde, maar er zit weer een lekker groot kind in. Ze wordt verwacht met vier kilo geboren te worden. Zou je niet zeggen, hè? #29wekenzwanger
  • Wist je dat deze week er nog allerlei winacties zijn op mijn blog? Alles in het teken van de @speelgoed_van_het_jaar verkiezing. Wat vind je bijvoorbeeld van het spel Crocs’ Socks van @bs.toys ?
  • Klaar voor Halloween! @carnavalskleding_nl #review #winactie #binnenkortmeer
  • @milou_ligtenberg en haar kids gingen een dagje naar #legoworld in de #jaarbeursutrecht. Dit is haar verslag:
Wat een lekker vakantie dagje hebben we gehad. Vanochtend vroeg vertrokken richting de jaarbeurs in Utrecht om daar een dagje te vertoeven bij Legoworld. De kinderen (4 en 7) waren na ons bezoek vorig jaar, al helemaal enthousiast dat we weer gingen. De grote hallen, waar de mooiste beelden, voertuigen en overige creaties uitgestald waren, en de vele hoeken en tafels waar je vrij uit kan bouwen. Voor de kinderen super tof dat ze hun creativiteit al spelend ontwikkelen. Er is een boot gebouwd, enkele huizen en kastelen hebben ze gemaakt, en zelfs Olaf van Elsa werd in elkaar gelego’d. Buiten de vele Lego plekken, zijn er ook andere activiteiten, die te maken hebben met bepaalde Lego thema’s. Zoals bij de Lego city hoek waar je brandjes kan blussen. Bij Lego Disney kon je je verkleden als Elsa, staafjes vangen bij Olaf. In de Duplo hoek staat een theater waar er een aantal keer in een uur een minidisco voorbij komt, kun je je laten schminken en staat er een springkussen. We hebben onze ogen uitgekeken en hebben er heel wat uurtjes rond gelopen. Voor ons was het een topdag! Volgend jaar zijn wij vast weer van de partij!

Tot en met deze woensdag kan je zelf nog dit leuke event bezoeken!
  • Een impressie van het @indewolkenfestival van @oudersvannu

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Interview met een alleenstaande moeder

  Erika is een alleenstaande moeder. Dit was niet gepland, maar ...

  Sluiten