Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten

“Met de Muppets naar de kinderboerderij”

Op woensdag is de dag, dat ik “vrij” ben en mijn aandacht volledig op de Muppets kan richten. Dit betekent vooral proberen uit te slapen in de ochtend met of zonder de dames bij mij in bed. Als ze gezellig bij mij liggen mogen ze nog eventjes wat tv kijken voordat we opstaan. Dan kan ik stiekem ook mijn ogen weer dicht doen. Omdat Veerle nog twee dutjes doet overdag is het soms wat moeilijker de deur uit te gaan, maar afgelopen woensdag hebben we ons toch naar de kinderboerderij begeven. De laatste keer was alweer een half jaar geleden namelijk.

IMG_6281Ik had Veerle in de draagzak terwijl Sanne met haar grote vriend Bram tussen de kippen door IMG_6289wandelde. Wat was ze onder de indruk van de hoeveelheid kakelende beesten rondom haar. Helemaal toen er ook nog eens een drietal pony’s voorbij kwamen. Je kon voor twee euro een rondritje maken op een pony, maar ik vond Sanne toch echt nog wat te klein daarvoor. De stallen waren het grootste succes. Mijn grote meid heeft gewoon een koe durven te aaien (terwijl die een enorme plas deed). Ik weet dat ik dat op die leeftijd echt niet gedaan had. Het grootste succes waren toch wel de geitjes. Sanne pakte war hooi en hield het voor de bek van één van de geiten. Het beest at het gewoon uit haar hand en Sanne vond het prima. Sterker nog, ze vond het geweldig en bleef vervolgens maar hooi geven. Mijn stoere meid! Gezien haar enthousiasme en vele verhalen daarna kan ik er niet aan ontkomen om vaker te gaan.

Ik vind het zelf namelijk helemaal niets! Zodra ik de stallen in loop ontkom ik niet aan de penetrante geur van urine en poep. Het lijkt alsof je die geur ook mee naar huis neemt, want alles ruikt er vervolgens naar. Nou ben ik absoluut niet de meest reine persoon die bestaat, maar na een dagje kinderboerderij worden de kinderen en ik wel even extra gepoetst en dan met name de handjes.

 

IMG_6412IMG_6415IMG_6413

Gelukkig is dat bij ons thuis niet zo’n probleem, want Sanne is dol op haar handjes wassen en helemaal nu we Squid Soap in huis hebben.

Deze handzeep voor kinderen mochten wij namelijk uit proberen en, nadat we eindelijk door hadden hoe het pompje werkte,  waren we ook wel enthousiast erover.

Het idee van het pompje is erg leuk bedacht. Als Sanne op het pompje drukt krijgt ze namelijk een stempel aan de binnenkant van haar hand. Zo weet ik ook gelijk of ze zeep gepakt heeft en zij heeft er lol mom. Win win dus!. De stempelafdruk verdwijnt uiteraard direct door gebruik van de zeep. De geur is verder niet vervelend of overdreven sterk. Al met al dus een prima product. Misschien moet ik ook maar mijn handen er mee gaan wassen? In ieder geval durf ik wel weer terug naar de kinderboerderij, als de handjes maar gewassen worden daarna.

IMG_6316

Facebook Comments

«

»

3 COMMENTS
 • Josan

  4 jaar ago

  Ik vind het heel dapper dat je dit soort dingen gewoon doet. Meestal zijn mijn kinderen heel enthousiast bij het zien van een boerderij en sta ik er dan een beetje dom bij te kijken omdat ik de geur niks vind :-))

  • Miriam

   4 jaar ago

   AUTHOR

   Hahaha, zo had ik het ook willen doen hoor

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: De negen maanden beurs in vogelvlucht - Meer van Mir on februari 20, 2016
 • Instagram
  • Me and minime
  • Even geen schoolwerk, want het is weekend. Maandag gaan we er weer fris tegenaan. We blijven positief! #Corona #thuisonderwijs #quarantine #scholendicht #mamaisjuf
  • Mijn heerlijke bollie 😍
  • Even tussendoor wat uitwaaien
  • Zou dit een voorbode voor de rest van het onderwijs zijn? #corona #thuisonderwijs #scholendicht
  • Was een heerlijke middag met @mamasliefste en @lisetteschrijft bij @dekoperenkat in #Delft.
  • Lekker in dromenland 😍. Mijn mooie dochter. En ja, ze heeft berg op haar hoofdje en een ooievaarsbeet op haar ogen, maar ik vind haar nog steeds prachtig.
  • Kind nummer vier en dan toch aan de draagdoek gegaan. Wie had dat ooit verwacht? Het knopen was even een behendigheidje, maar het gaat steeds sneller. Dankjewel @jesuisbaby en @with_a_touch_of_rose voor de spoedcursus. Mama en ik kind zijn blij!

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Interview met een alleenstaande moeder

  Erika is een alleenstaande moeder. Dit was niet gepland, maar ...

  Sluiten