Verhalen van een werkende moeder
TOP
Films en series

“Met het gezin naar de film Incredibles 2”

Jaren geleden kwam het eerste deel uit en sindsdien heb ik er echt naar uitgekeken dat het vervolg kwam. Immers heeft bijna elke animatiefilm kaskraker een deel twee gekregen en sommige ervan zijn net zo goed als hun voorganger. Ik heb echt hardop moeten lachen om Incredibles, dus mijn verwachtingen van het nieuwe deel waren hoog. Als het ook maar een fractie zou zijn van deel één, zou het voor mij al een succes zijn. Vorige week heb ik een gastblogger Jessica al naar de screening gestuurd en vandaag ging ik zelf met mijn twee meiden naar Incredibles twee in Kinepolis. Daar was het namelijk het kidsweekend en zoals je weet wilde ik dit zelf ook eens ervaren met mijn meiden. En daar heb ik geen spijt van!

Zo’n thema weekend heeft iets extra gezelligs. De kinderen kunnen dan allerlei spelletjes doen en worden alvast enthousiast gemaakt voor de voorstelling. Het maakt het bioscoopje nog wat specialer dan het al is. Nu was het dus voor ons de eerste keer Kinepolis en ik moet eerlijk zeggen dat ik aangenaam verrast was. Ik bestelde bijvoorbeeld een medium popcorn, maar het formaat wat ik kreeg was vergelijkbaar met de large variant van die andere bekende bioscoop. De prijzen daarentegen waren weer formaat klein. Niets te klagen dus. En wat ik ook heel fijn vond is dat Kinepolis wel een pauze heeft in de film. Zeker met kleine kinderen is dat handig.

Enfin, de film dus. De kids en ik hebben oprecht heel hard gelachen. We zijn vooral fan van Jack-Jack, de kleinste Incredible van het stel. Zo schattig en monsterlijk tegelijk. Maar de film was sowieso eigenlijk heel leuk om te zien. Het was absoluut het wachten waard wat mij betreft. Ze hebben er een leuk en fris nieuw verhaal van gemaakt met ontzettend veel grappen / humor er in verwerkt. De kids vonden het een beetje spannend af en toe, maar hebben met volle aandacht de hele film afgekeken. En dat voor een drie en een vijf jarige! Overigens hoeft dat niet voor elk kind te gelden. Dit is namelijk wat mijn gastblogger Jessica erover geschreven heeft:

Het begin gaat verder waar deel 1 eindigd. Het verhaal gaat over moeder Helen (Elastigirl) die ineens in de spotlight komt om de superhelden weer populair te maken en vader Bob (Mr Incredible) die nu als huisvader moet optreden. Dit valt hem erg tegen, zeker als blijkt dat baby jackjack ook superkrachten heeft. Dit levert enorm grappige scènes op. Wanneer er opnieuw gevaar is zal het gezin elkaar moeten helpen met hun eigen superkrachten. De film bevat naast humor ook best wat spannende actiescènes die vooral voor onze jongste (bijna 6) toch wel een beetje eng waren. Ook vond zij (en andere kinderen in de zaal) het soms een beetje langdradig. Onze oudste (van bijna 9) heeft de hele tijd op puntje van zijn stoel gezeten en moest af en toe hard lachen om de grappen. Al met al een aanrader voor, wat ons betreft, de niet al te jonge kinderen en natuurlijk de ouders!

Over één ding zijn Jessica het eens: het is een absolute aanrader! Incredibles 2 is vanaf 27 juni in de bioscoop te zien.

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Dit dus...
  • Geen protest op de Dam, want ik vind dat weer te ver gaan ten opzichte van alles wat we de afgelopen weken hebben doorgemaakt en richting de zorgverleners. Maar aandacht voor de strijd tegen racisme kan natuurlijk altijd. Op een stille manier in dit geval. #blackouttuesday #blacklivesmatter
  • Die voetjes 😍
  • Borstvoeding! Het blijft iets bijzonders. Ik wil het weer minimaal een half jaar geven. Zo mooi dat dat kan. #normalizebreastfeeding #borstvoeding #moedermelk #vloeibaargoud #mamaslagroom #metmijntietinjefeed
  • Zusterliefde 😍
  • Mijn rijkdom 😍
  • Dit zijn mijn oudste boefjes. Vanavond komt er een artikel online over hun bekentenissen 😂
  • Even een selfie in het zonnetje, want dat doe ik niet zo vaak. Ik maak liever foto’s van anderen. Vooral omdat ik bijna nooit een foto van mezelf echt leuk vind. @rvgpr vroeg mij wat over mijzelf te vertellen na hun eerste online paneldag met producten van @karchernl @zoedt_nl @dutchdeluxes @asmodeenl en Cobi. Ik vond het wel een leuk idee. Leren jullie ook gelijk wat meer over mij.
.
Ik ben dus Miriam en mama van vier heerlijke meiden. In het dagelijkse leven werk ik als juriste en blog ik op meervanmir.eu. Samen met manlief woon ik in de omgeving van Den Haag. Ik ben dol op gezelligheid met mijn familie en vriendinnen. Op mijn site vertel ik over alles wat ik als moeder van 4 tegenkom qua opvoeding en producten. Ik voer een Jan Steen huishouden, dus je zal geen picture perfect aantreffen. Wel gewoon eerlijkheid. Ik heb toch geen tijd voor Photoshop en filtertjes? Dus als je een kijkje in mijn hectische leventje wil, weet je waar je zijn moet.
.
Nu ben ik ook nieuwsgierig naar jullie leven, dus...

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Creatief zijn met de Gel-a-Peel Fashion Maker

Een paar jaar geleden kwam MGA Entertainment met een nieuw ...

Sluiten