Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Deleukstedingetjes.nl heeft echt de leukste dingetjes”

Zal ik je eens wat vertellen? Ik heb de allerleukste buren van de hele wereld! Ze wonen pas anderhalf jaar naast ons, maar je kan je geen betere buren bedenken. Allereerst zijn ze ontzettend gezellig. Ten tweede hoor je ze nooit, maar dan ook echt nooit. Over ons lawaai klagen ze niet, terwijl ik weet dat mijn buurvrouw wel vaak genoeg wakker heeft gelegen van onze krijsende peuter ‘s-nachts. Als derde is het buurmeisje dol op onze kinderen en heeft ze inmiddels de oppasleeftijd bereikt. Als vierde nemen ze altijd zonder morren (maar wel met verbazing over de hoeveelheid) onze pakketjes aan. Als laatste, maar zeker niet het minste, heeft de buurvrouw een wel hele leuke webshop!

Als je kijkt op haar website deleukstedingetjes.nl begrijp je gelijk waarom het helemaal niet verkeerd is om naast mijn buurvrouw te wonen. Zij maakt echt de leukste dingetjes zoals haarspeldjes, broches, sleutelhangers, speenkoorden, armbanden en kettingen voor kinderen. Ideaal dus als je een gezin hebt met drie dochters. Naast de echte meidendingen maakt ze ook fotoboekjes, lampjes en fotolijstjes.  En je kan het zo persoonlijk laten worden als je zelf wil! Toen ik net zwanger was van Noor heeft ze bijvoorbeeld voor mij de hieronder afgebeelde prachtige armbandset gemaakt. De meest rechter foto is een echofoto van mini Noor. In het hangertje links zit aan de ene kant een fotootje van Veerle en aan de andere kant Sanne.

Toen Noor geboren werd ging mijn buurvrouw alweer gelijk aan de slag voor een nieuwe armband. Deze is echt anders geworden dan de eerste, maar ik vind het net zo gaaf. In de medaillon heeft ze één van de eerste gemaakte foto’s van mijn meisje geplakt. Ik kan er geen genoeg van krijgen om naar haar te kijken. Mijn moppie.

Naast de ontzettend leuke spulletjes, die mijn lieve buurvrouw maakt, geeft ze ook nog workshops. Je kan dus dan zelf aan de slag en leren hoe je je creativiteit kan vormgeven. Hartstikke leuk voor een partijtje van dochterlief of gewoon voor jezelf met vriendinnen. Ik zal daar te zijner tijd wat meer over vertellen. Je kan je in ieder geval nu vast wel voorstellen waarom ik het helemaal niet erg vind, dat onze buren naast ons zijn komen wonen!

Winactie
Ben je al net zo enthousiast als ik over de geboorte armband? Dan heb ik goed nieuws, want in samenwerking met mijn buurvrouw mag ik er drie weggeven! Hoe je de armband er uit wil laten zien, kan je dan met haar overleggen. Je kan ook bijvoorbeeld eentje voor je dochter laten maken in plaats van voor jezelf. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is een reactie achter te laten. We zouden het absoluut waarderen als je ook een bezoekje brengt aan de facebookpagina van de leukstedingetjes.nl en deze liked, maar het is geen verplichting. Je kan meedoen tot en met 4 november. De winnaar maak ik zoals altijd bekend op facebook. (Klik hier voor de winactievoorwaarden)

Facebook Comments

«

»

8 COMMENTS
 • Diana

  2 jaar ago

  Leuk..!!! Doe graag mee…!!! Lijkt me geweldig zon buuf…!

 • Marieke

  2 jaar ago

  Je bent een buufkont met zo’n buuf 😉
  Ik loot graag mee!

 • Iris

  2 jaar ago

  Wat een leukie zeg! Ik zou graag mee willen doen voor, hmmm, ik kan helemaal niet kiezen! Eerst dacht ik, fantastisch armbandje voor mijn dochter Lotte, haar naamarmbandje ligt nu bij de juwelier om iets groter gemaakt te worden, maar ik vind hem eigenlijk ook wel heel erg leuk voor mijzelf. Hmmm, nouja, eerst maar eens winnen, dan zien we daarna wel weer verder 😉

 • Marian B

  2 jaar ago

  Wat leuk en mooi! Je boft inderdaad met zo’n buurvrouw. Ik doe graag mee!

 • Lyn

  2 jaar ago

  Erg mooie armbandjes, ik doe graag mee 🙂

 • Femke Dekker

  2 jaar ago

  Leuk! Ik draag al een lange tijd een armbandje met de beginletters van mijn kinderen. Helaas begint er nu een kraaltje af te bladeren … jammer en tijd dus voor iets nieuws …. ik doe graag mee!

 • Liline Erdmann-van Steenbeek

  2 jaar ago

  Wat leuk zeg! Ik doe graag mee!

 • Oma Will

  2 jaar ago

  Wat een schattige armbandjes.
  Leuk die met een fotootje.
  Graag doe ik mee.
  Ik heb geen Facebook, maar volg je op Bloglovin.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Vond ik deze ineens tussen mijn foto’s 😂 #selfie
 • Me and minime
 • Even geen schoolwerk, want het is weekend. Maandag gaan we er weer fris tegenaan. We blijven positief! #Corona #thuisonderwijs #quarantine #scholendicht #mamaisjuf
 • Mijn heerlijke bollie 😍
 • Even tussendoor wat uitwaaien
 • Zou dit een voorbode voor de rest van het onderwijs zijn? #corona #thuisonderwijs #scholendicht
 • Was een heerlijke middag met @mamasliefste en @lisetteschrijft bij @dekoperenkat in #Delft.
 • Lekker in dromenland 😍. Mijn mooie dochter. En ja, ze heeft berg op haar hoofdje en een ooievaarsbeet op haar ogen, maar ik vind haar nog steeds prachtig.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Een nieuwe manier voor je baby om smaken te ontdekken

Sinds ik blogger ben, ga ik samen met mijn blogvriendinnetjes ...

Sluiten