Verhalen van een werkende moeder
TOP
Kids

“Mama dominante genen?”

Één op de 8 kinderen schijnt een andere vader dan op de geboorteakte vermeld staat te hebben. Ik vind dat behoorlijk veel. In de steden liggen de aantallen nog hoger vertelde manlief. Tijdens de zwangerschap van Sanne maakte ik wel eens een grapje daarover (melkboer en zo), maar dat werd niet echt gewaardeerd door de aanstaande papa. De natuur haalt de twijfels weg bij de papa’s door kindjes bij de geboorte op hun vader te laten lijken. Bij ons was dat totaal niet zo. Ik hoor de laatste tijd ook steeds vaker, dat ze zo op mij of familieleden van mij lijken. Slechts heel soms zien mensen er ook manlief in.  Ach, ik heb gewoon dominante genen ;-).

Maar laten we eens de proef op de som nemen.

Mijn moeder heeft jammer genoeg al onze babykleertjes van vroeger weggegooid op één truitje na. Uiteraard heb ik beide dochters datzelfde truitje aan gedaan en op de foto gezet. Kunnen jullie herkennen wie wie is? En lijken de Muppets op elkaar of op mij? Ben benieuwd!

03-2014 833 03-2014 831image03-2014 830

Facebook Comments

«

»

3 COMMENTS
 • Jolanda vd Berg

  4 jaar ago

  Bovenste ben jij ,2e Sanne,3e Veerle en 4e jij weer.. en ja,jij hebt dominante genen !! Ik ken je alleen van foto’s maar je ziet overduidelijk jou erin 🙂

 • astrid

  4 jaar ago

  maar je heb geen baby foto van manlief toegevoegd dus ik kan niet vergelijken mirjam

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • 35 weken en 3 dagen en kleine is groter dan gemiddeld. Waar verbergt ze zich dan?
 • De kamer van Veerle is deels “early dew”. Heeft ze helemaal zelf uitgezocht. Nu nog wat bloesemwit erbij en dan kan de interne verhuizing starten. Voordat er paniek komt: nee, niet zelf geverfd!
 • Verlof betekent ook extra dutjes doen. Het moet ook wel, want het begint nu gewoon al te rommelen. Veel en pijnlijke harde buiken. Wil haar wel nog twee weken binnen houden, dus wat meer rust nemen nu.
 • Eh.........really?
 • Dit blijf ik zo schattig vinden 😍
 • Mijn rijkdom 😍
 • Het nieuwe vriendje van de kleine. Het is gelijk dikke mik. Dank u @mylittleponybenelux en @theprfactory !!!
 • Op naar een beter ijzergehalte en dus ook meer energie!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Vervolg popje

Ik ben niet helemaal eerlijk geweest. Eergisteren zei ik, dat ...

Sluiten