Verhalen van een werkende moeder
TOP
Kids

“Mama dominante genen?”

Één op de 8 kinderen schijnt een andere vader dan op de geboorteakte vermeld staat te hebben. Ik vind dat behoorlijk veel. In de steden liggen de aantallen nog hoger vertelde manlief. Tijdens de zwangerschap van Sanne maakte ik wel eens een grapje daarover (melkboer en zo), maar dat werd niet echt gewaardeerd door de aanstaande papa. De natuur haalt de twijfels weg bij de papa’s door kindjes bij de geboorte op hun vader te laten lijken. Bij ons was dat totaal niet zo. Ik hoor de laatste tijd ook steeds vaker, dat ze zo op mij of familieleden van mij lijken. Slechts heel soms zien mensen er ook manlief in.  Ach, ik heb gewoon dominante genen ;-).

Maar laten we eens de proef op de som nemen.

Mijn moeder heeft jammer genoeg al onze babykleertjes van vroeger weggegooid op één truitje na. Uiteraard heb ik beide dochters datzelfde truitje aan gedaan en op de foto gezet. Kunnen jullie herkennen wie wie is? En lijken de Muppets op elkaar of op mij? Ben benieuwd!

03-2014 833 03-2014 831image03-2014 830

Facebook Comments

«

»

3 COMMENTS
 • Jolanda vd Berg

  4 jaar ago

  Bovenste ben jij ,2e Sanne,3e Veerle en 4e jij weer.. en ja,jij hebt dominante genen !! Ik ken je alleen van foto’s maar je ziet overduidelijk jou erin 🙂

 • astrid

  4 jaar ago

  maar je heb geen baby foto van manlief toegevoegd dus ik kan niet vergelijken mirjam

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Als je ontdekt dat de kubus van @vtechspeelgoed wel heel erg leuk is!
 • Vandaag ook weer een weekje verder, dus een pens foto mocht wel weer. Derde trimester baby!!! #27weekspregnant
 • Twee jaar geleden vandaag werd dit meisje geboren. Het zijn twee zeer emotionele jaren geweest, waar gelukkig de liefde altijd bovenaan heeft gestaan. De toekomst is nog altijd onzeker, maar gelukkig zien we vooral een heel blij meisje. Uiteindelijk is dat het belangrijkste. Zij komt er wel op haar manier. Lief klein meisje van me, mama is zo ontzettend trots op jou! Nog vele liefdevolle jaren toegewenst! Ik houd van je!!!
 • Zie je deze gave race auto van @vtechspeelgoed ? Ik vertel meer over op mijn blog en over de racebaan. Bovendien geef ik ook nog eens een set weg. #LinkInBio #winactie @speelgoed_van_het_jaar #leukvoordesint #mamablogger
 • Vandaag de verjaardag van dit poppetje een beetje gevierd. De taart smaakte haar heerlijk. Gefeliciteerd moppie 😍
 • Lekker in slaap vallen bij mama. Wat blijft het toch heerlijk. Zo samen op de bank. Ben zo blij dat mijn kindje zo van knuffelen houden. Deze mama ook hoor.
 • Met volle aandacht en luisteren naar de gids die ons van alles over Suriname aan het vertellen is. Zo leuk dat mijn meisjes zo dol zijn op het museum. Ze gaan er echt graag naar toe.
 • Vandaag met de meiden naar Amsterdam afgereisd voor de nieuwe tentoonstelling in het Tropenmuseum. Vooral de kleine Noor was er gefascineerd van alles wat ze om zich heen zag. Binnenkort zal ik er meer over vertellen, maar ik kan je nu al zeggen dat het zeker de moeite waard is om naar deze tentoonstelling te gaan. #tropenmuseum #suriname #mati #tentoonstelling #vakantietip #herfstvakantie

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Vervolg popje

Ik ben niet helemaal eerlijk geweest. Eergisteren zei ik, dat ...

Sluiten