Verhalen van een werkende moeder
TOP
Winacties

“Moederdag (of voor jezelfdag) winactie 4”

Afgelopen weekend waren Sanne en ik op een boekenpresentatie georganiseerd door een uitgeverij. Het was een dagje uit, want er was een heus festival van gemaakt met ook een mini circus om zelf te doen. Ik liet Sanne dus zien hoe je moest hoelahoepen. Ik kan het dus niet bleek. Een vriendin van mij maakte foto’s op dat moment en ik kreeg deze gisteren toegezonden. Nou, mijn hart brak een beetje in tweeën. Nog even in de hoelahoep kon niet eens meer ronddraaien, want ik zag dat ik behoorlijk aangekomen ben. Ik had een echte muffin top gecreëerd. Manlief en ik hebben blijkbaar net wat teveel van het Bourgondische leventje genoten.

Een normaal denkend mens, wat ik dus echt niet ben, zou dan weer eens wat gaan sporten of iets dergelijks. Tja, dat zou ik wel moeten ja. Ik probeer eigenlijk wat gewoon meer op mijn voeding te letten dan. De hoeveelheid suikers dat ik de laatste tijd naar binnen heb gewerkt zal vast geen positieve bijdrage aan mijn figuur hebben geleverd. Het snaaien doe ik overigens stiekem, want ik vind niet dat de Muppets teveel suikers binnen moeten krijgen. Maar wat moet je dan als (voorbeeld)ouder?

Een paar weken terug werd ik benaderd door de supermarkt keten PLUS. Zij hebben namelijk een nieuw merk in de schappen, Food2Smile. Het pakketje dat ik van PLUS mocht proberen was een snoeppakket, maar dan wel een hele bijzondere. De snoepjes in dit pakket bevatten namelijk geen toegevoegde suikers en zijn ook nog eens glutenvrij. De Muppets en ik hebben het snoepgoed geprobeerd en waren wel enthousiast. De Muppets vooral vanwege de smaak en ik omdat het een super goed alternatief voor de normale snoepjes is. We krijgen immers al genoeg suikers binnen elke dag. De meeste alternatieven zijn doorgaans minder van smaak, maar Food2Smile heeft zelfs de smaak van de “normale” colaflesjes weten na te bootsen.

DSC_0603DSC_0599DSC_0598

Voor Moederdag mag ik, namens PLUS, zo’n pakket weggeven aan een moeder die ook eens lekker wil snoepen met of zonder haar kinderen. Gewoon omdat het kan! Wil je dit pakket winnen? Like dan dit bericht op de facebookpagina van MeerVanMir en laat als reactie PLUS achter. Zaterdag wordt de winnaar bekend gemaakt.

 

 

Facebook Comments

«

»

1 COMMENT
 • inge van den berg

  4 jaar ago

  Food2Smile ken ik nog niet maar als ik het review lees is het zeker de moeite waard de snoepjes te gaan proberen. Ik ben zelf diabeet maar vind het ook niet goed voor mijn 2 kleindochters en sowieso alle kinderen om veel suikers te laten gebruiken in frisdranken snoep etc. Ik ben geinteresseerd en doe graag mee

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Geen stakend personeel gisteren in het @reinierdegraafziekenhuis Toch verdienen ook zij de aandacht. Ik vond dit wel een mooie uiting van de dames op de verloskamers. Mijn stem hebben jullie!
 • Zo’n handschoen is maar vreemd...
 • Dat wordt weer naar het postkantoor 🎉
#winactie #mamablogger #linkinbio #noglangnietklaar
 • Wat ben ik toch dol op deze draakjes. Vanochtend deden ze een show voor hun zusje. Natuurlijk wilden ze ook in kostuum naar school. Die blikken onderweg waren geniaal. Ik vind het heerlijk dat het mijn meiden niet kan deren en zij gewoon hun eigen weg gaan.
 • Yup!
 • Nog eentje dan. Zo stond ze op vanmorgen. @theprfactory
 • Kids kijken vol spanning naar het Sinterklaasjournaal en mama is naar Last Christmas van @universal_nl . #binnenkortmeeroverdefilm #winactie
 • De #giegelchallenge van #mylittlepony. Doe jij ook mee?

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Moederdag (of voor jezelfdag) winactie 3

Mijn Muppets hebben niets te klagen als ik zo om ...

Sluiten