Verhalen van een werkende moeder
TOP
Algemeen

“Mag het ook iets minder kosten?”

Ik geef het eerlijk toe: ik ben een ontzettende krent! Nou ja, met bepaalde dingen dan. Ik koop namelijk gewoon bijna nooit iets als het niet in de uitverkoop is of als ik niet zeker weet dat het in prijs verlaagd zal worden of ergens anders goedkoper te krijgen is. Dit doe ik eigenlijk al jaren en zo ver ik mij kan herinneren mijn ouders ook. Waarom zou je ook de hoofdprijs betalen? De luiers alleen al zijn dan onbetaalbaar! En wat dacht je van kleren en schoenen? Of speelgoed? Nee hoor, wij hoeven niet het nieuwste van het nieuwste als het een week later voor de helft van de prijs verkrijgbaar is. En oh wat baal ik, als ik denk iets in de aanbieding gekocht te hebben en het vervolgens ergens anders nog net wat goedkoper tegen kom. Daar krijg ik nou echt een slecht humeur van.

Ik ben dol op centjes terug

Gelukkig zijn er met mij nog veel meer koopjesjagers en zijn er ondernemingen, die daar handig op inspelen. Wat dacht je van websites waar je je uitgaven deels kan terugverdienen? De meest bekende is natuurlijk die van de levensmiddelen, maar wist je dat er nog veel meer zijn? Ik kwam bijvoorbeeld uit bij shopkorting.nl. Als via deze website aankopen doet, kan je extra korting genereren. Het is een cashback methode, dus je zal eerst de aankoop moeten doen en dan krijg je daarna centjes terug. Je moet natuurlijk je wel eerst even aanmelden als member.

Hoe het vervolgens werkt? Heel simpel. Op de website van shopkorting.nl zoek je via het zoekveld naar de webshop waar je een aankoop wilt doen. Vervolgens klik je op de button Shop met korting en daarna klik je op de button “ Naar webshop met korting” in de pop-up. En dan winkelen maar! Binnen twee dagen zal het tegoed op je Shopkorting account zijn bijgeschreven.

De moeite waard

Iedereen bestelt tegenwoordig wel online. Wat is het dan voor moeite om eerst shopkorting.nl te bezoeken. Er zijn namelijk heel veel bedrijven die daar mee samenwerken. Denk dan aan de grotere spelers zoals Bol.com. Kortingen bij Albert Heijn, Hunkemöller en zelfs korting bij Ali Express kan via deze website! Super handig dus voor mensen zoals ik! Het is een echt kwestie van naar de website gaan, de winkel opzoeken en shoppen maar. Kind kan de was doen. En het kost je verder helemaal niets anders dan wat van je tijd. Dus mocht je weer eens lekker online willen shoppen, neem dan eerst een kijkje op de website. Wie weet staat jouw favoriete online winkel er ook gewoon tussen. Zo kan je dat ene truitje toch nog aanschaffen met het geld dat je uiteindelijk bespaart.

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Het waren best heftige dagen met de kleine dame. Op mijn blog vertel ik waarom.
  • Complete surrender 😍
  • Kijk eens wie er wakker is 😍 #nogwelaandezuurstof #langewegtegaan #zekomterwel
  • Zo dol op dit meisje 😍
  • We mochten even knuffelen!
  • De kleine is afgelopen donderdag geboren, maar ligt helaas sindsdien op de IC. Op mijn blog leg ik uit wat er aan de hand is. Maar ben dus wat stiller voor nu.
  • Sanne zes jaar geleden. Onherkenbaar gewoon!
  • #40weekspregnant #duedate #expectinganydaynow

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Suus bakt: een chocolade frambozentaart

Ik bedacht me ineens dat ik nog helemaal geen chocoladetaart ...

Sluiten