Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Winacties

“LEGO NINJAGO, voor de echte ninja liefhebber”

Afgelopen weekend was het dan zo ver. De allernieuwste LEGO film is eindelijk in de bioscoop gekomen. Het heeft lang genoeg geduurd, toch? De vorige was inmiddels alweer jaren geleden en hoe lang kan men teren op “Everything is awesome”. Het werd tijd voor een nieuwe slogan. Ik heb de film dan nog niet gezien, maar ben wel al helemaal in de stemming ervoor gekomen. Ik was namelijk vorig week in Duitsland op de Spielwarenmesse en daar werd het nieuwe deel al volop gepromoot.

Waar ik me ook weer over wist te verbazen is hoeveel verschillende soorten LEGO er inmiddels bestaat. Vroeger, toen ik nog lief schattig en klein was, was er maar één soort. Tegenwoordig heb je Friends, City, Star Wars, Technic, NINJAGO en ga zo maar door. En natuurlijk hebben al die varianten ook nog eens een eigen televisieserie. Ach, ik vind het wel wat hebben dat er zoveel keuze is. Zo is er voor elk kind wat wils, nietwaar?

Op televisie een hit

De televisie series zijn blijkbaar ook een groot succes. Van LEGO NINJAGO zijn er gewoon al tien seizoenen uitgekomen! Dat is net zoveel als die kaskraker van die zes vrienden die in New York wonen en de hele dag door koffie drinken. Doet LEGO toch iets goed! Het achtste seizoen van NINJAGO: Masters of Spinjitzu is recentelijk op dvd verschenen en reden voor mij om dit even wat meer uit te lichten. Het persbericht luidde als volgt:

In het 8e seizoen Masters of Spinjitzu dwalen de helden van het ninjateam doelloos rond op het eiland, sinds de verdwijning van Meester Wu. Wanneer een gevaarlijke motorbende, de Zonen van Garmadon genaamd, een bovennatuurlijk Onimasker steelt, beseft Lloyd dat hij de ninja’s terug moet halen naar Ninjago. Onze onverschrokken helden moeten de koninklijke familie beschermen en voorkomen dat de twee andere Onimaskers worden gestolen. De bende wil de drie maskers samenbrengen om de Schaduwkoning, Lord Garmadon, weer tot leven te brengen. Lukt het de ninja’s om op tijd in de bende te infiltreren, ze te stoppen en prinses Harumi in veiligheid te brengen?

Winactie

Natuurlijk hoort daar een leuke winactie bij. Je weet immers hoe dol ik daar op ben. Ik ga dit keer iemand blij maken met de dvd’s van het achtste seizoen van NINJAGO. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is een reactie achter te laten onder dit bericht of op Facebook. De winactie loopt tot en met 13 februari. Succes!

Facebook Comments

«

»

6 COMMENTS
 • Jolanda

  10 maanden ago

  Oh, wat leuk, ik doe graag mee. Mijn zoontje heeft Ninjago lego waar hij graag mee speelt, deze dvd zou hij super vinden!

 • Oma Will

  10 maanden ago

  Dit is wat mijn kleinzoon leuk vindt . Hij is een echte Ninja fan.
  Wij hebben thuis ook een Lego Ninjago dvd en die ziet hij regelmatig.
  Mijn kleindochter is meer van de Lego Friends serie.
  Ik heb geen facebook, maar volg Bloglovin en loot graag mee.

  • Oma Will

   10 maanden ago

   O, wat een verrassing dat ik gewonnen heb.
   Daar is mijn kleinzoon vast heel blij mee.
   Heel hartelijk dank.

 • lodi

  10 maanden ago

  Wat gaaf, mijn zoons zijn dol op LEGO Ninjago, ze hebben al veel afleveringen gezien, maar nooit allemaal. Ik zou ze hier erg blij mee maken 🙂

 • Marange Krouwel

  10 maanden ago

  Ohh ik doe graag mee voor mijn zoontje Sam. Hij is gek op Ninjago!

 • Els Black

  10 maanden ago

  Ik doe graag mee, 2 super ninjago fans hier.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Met de leuksten een weekendje blogspiratie opdoen in Amerongen in een en al luxe #ontdeklandal #amerongseberg @landalnl
 • Best een prestatie zo een foto van Elsa te maken. Mooie billen 😂
 • 35 weken en 3 dagen en kleine is groter dan gemiddeld. Waar verbergt ze zich dan?
 • De kamer van Veerle is deels “early dew”. Heeft ze helemaal zelf uitgezocht. Nu nog wat bloesemwit erbij en dan kan de interne verhuizing starten. Voordat er paniek komt: nee, niet zelf geverfd!
 • Verlof betekent ook extra dutjes doen. Het moet ook wel, want het begint nu gewoon al te rommelen. Veel en pijnlijke harde buiken. Wil haar wel nog twee weken binnen houden, dus wat meer rust nemen nu.
 • Eh.........really?
 • Dit blijf ik zo schattig vinden 😍
 • Mijn rijkdom 😍

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
De Keep It Fresh Goodiebox

Na de vorige Goodiebox kon ik echt niet meer wachten ...

Sluiten