Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten

“Kleren maken de vrouw”

Ik ben dol op mijn meisjes, dat weet iedereen. Maar ik ben niet alleen een mama. Ik ben ook gewoon een vrouw, die bijna elke dag naar haar werk gaat en die van gezelligheid en haar vriendinnetjes houdt. Een vrouw en ook de partner van haar man. Gelukkig zijn er nog winkels die dat gevoel herkennen, want soms lijkt de mama in mij de overhand te nemen. Dan verschijn ik weer op het werk met een door een van de kinderen veroorzaakte ondefinieerbare vlek op mijn been of arm. Ik heb zelfs al eens een zitting gedaan met een spuugvlek op mijn schouderblad. Uiteraard kwam ik daar pas na de zitting achter.  Gelukkig heb ik genoeg jassen in huis mocht een vlek er een keer niet uitgaan. Nou ja genoeg, een goede winterjas ontbreekt nog in mijn garderobe. Ik neig ernaar zo’n jas aan te schaffen waar je in kan weg verdwijnen, bijvoorbeeld zo’n Airforce. Die lijkt me wel comfortabel en warm.

Naast een goede jas vind ik het belangrijk dat wat daaronder zit ook comfortabel is en er leuk uitziet. Zodra ik mijn mooie kleertjes aan heb voel ik me meer vrouw dan wanneer ik in mijn joggingsbroek met een oversized t-shirt rondloop. Daarom is het belangrijk jezelf af en toe eens goed te verwennen met een nieuwe gardorerobe en / of schoenen. Ook al vind manlief dat ik al genoeg schoenen heb. (Ik ben dan ineens kampioen in Oost-Indisch doof zijn.)

Na wat pittige weken besloot ik mezelf te trakteren op wat nieuws. Een paar avonden ben ik zoet geweest met het bezoeken van websites en in te schatten of het betreffende kledingstuk mij leuk zal staan. Ik heb namelijk een hekel aan dingen moeten terugsturen. Na uren zoek-, denk- en uitrekenwerk heb ik de volgende producten besteld:

Met name de schoenen laten mij me heel sexy voelen. Ze hebben een hak van maar liefst 10 cm en en de laars zelf komt tot net over de knie. Met het rokje erbij en een leuk shirt er op voel ik me even primair een vrouw en niet alleen een mama. De jurk geeft een huiselijk gevoel zonder er als een slons uit te zien. Wel heb ik ontdekt dat het niet geschikt is voor de droger. De letter A vertoont nu wat barstjes en scheurtjes (oeps!).

Wat vind jij van mijn keuze? En hoe voel jij je op en top vrouw?

Facebook Comments

«

»

5 COMMENTS
 • Saskia

  3 jaar ago

  Leuke outfit!

  • miriam

   3 jaar ago

   AUTHOR

   Thx!

 • Marijke

  3 jaar ago

  Leuke jurk! Zou hem inderdaad niet in de droger doen ivm slijtage van de prints.

 • Claudia Diependaal

  3 jaar ago

  Wauw het staat je echt geweldig zeg. Is ook iets voor mij zoiets. Ik ga eens kijken in die winkel…..

  Kleding mag van mij zowiezo nooit in de droger. Zonde joh

  • miriam

   3 jaar ago

   AUTHOR

   Thanks!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Vond ik deze ineens tussen mijn foto’s 😂 #selfie
 • Me and minime
 • Even geen schoolwerk, want het is weekend. Maandag gaan we er weer fris tegenaan. We blijven positief! #Corona #thuisonderwijs #quarantine #scholendicht #mamaisjuf
 • Mijn heerlijke bollie 😍
 • Even tussendoor wat uitwaaien
 • Zou dit een voorbode voor de rest van het onderwijs zijn? #corona #thuisonderwijs #scholendicht
 • Was een heerlijke middag met @mamasliefste en @lisetteschrijft bij @dekoperenkat in #Delft.
 • Lekker in dromenland 😍. Mijn mooie dochter. En ja, ze heeft berg op haar hoofdje en een ooievaarsbeet op haar ogen, maar ik vind haar nog steeds prachtig.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
DIY: sneeuwuiltje van een denneappel

De winter is helaas nog ver te zoeken. Van mij ...

Sluiten